Golf Abu Dhabissa

Abu Dhabissa on mahdollista yhdistää rantaloma luksushotellissa golfaamiseen maailman parhailla golfkentillä. Tämä kaikki ihanassa ilmastossa.

Abu Dhabi on yksi Arabiemiraattien emiraateista, joita on yhteensä seitsemän. Se on tunnettu alueen rikkaiden öljyvarantojen ansiosta.  Abu Dhabi on muuttunut pienestä kalastajakylästä ylelliseksi metropoliksi hienoine luksushotelleineen, suurine rakennuksineen ja sillä on yksi maailman parhaista kaupunkirannoista kävelykatuineen.

Golf on kasvattanut suosiotaan myös Abu Dhabissa. Tänä päivänä sieltä löytyy kolme golfklubia, jotka ovat korkeatasoisia kansainvälisesti. Ehkä tunnetuin golfklubi on nimeltään Abu Dhabi Golf Club ikonisella klubitalollaan, joka on muodoltaan jättimäinen haukka, jolla on hajallaan olevat siivet. Abu Dhabi Golf Clubilla pelataan Abu Dhabi HSBC Championship -mestaruuskilpailu joka vuosi osana European Touria.

Toinen erinomainen golfklubi Abu Dhabissa on Saadiyat Beach Golf Club, jossa pelaat Persianlahdella. Golf Plaisirin matkalla majoitut viiden tähden hotellissa läheisessä Saadiyat Rotana Resortissa aivan rannan vieressä. Mitä upein mahdollisuus yhdistää rantaloma ja golf!

Viimeisin muttei lainkaan vähäisin golfklubi on Yas Links. Yas Links kuuluu Golf Digest -lehden mukaan 50 maailman parhaan golfkentän listalle. Tämä kenttä on koettava ja nähtävä, jos lähdet golfmatkalle Abu Dhabiin.

Golfisäntä Abu Dhabissa

Matkustaessa Golf Plaisirin kautta Abu Dhabiin pääset nauttimaan skandinaavisen golfisännän palvelusta. Kysy golfisännältä mitä vain. Hän tekee parhaansa auttaakseen sinua. Keskity vain golfaamiseen ja nauti lomasta!  Teemme kaikkemme, jotta tulet saamaan golfmatkastasi kaiken irti.


Mitä tehdä Arabiemiraateissa

Arabiemiraatit on muutakin kuin vain Dubai. Alle kahden tunnin matkan päässä Dubaista sijaitsevat kuusi muuta emiraattia. Lähde matkalle futuristiseen pääkaupunkiin Abu Dhabiin. Kävele Fujairahin valkoisia hiekkarantoja pitkin. Ihaile Ras Al Khaimahin 7000-vuotista historiaa ja majesteettisia vuoria. Vieraile Sharjahissa, maan kulttuurikeskuksessa, josta löytyy monia museoita ja itämaisia nähtävyyksiä. Tai nauti viehättävien Ajman ja Umm al-Qaywayn rauhallisesta ilmapiiristä.

Lue lisää Arabiemiriaateista ja matkavinkeistä Visit UAE kotisivuilta.

Arabiemiraatit, Abu Dhabi

Yas Island

Vain puolen tunnin ajomatkan päässä Abu Dhabin keskustan ulkopuolella sijaitsee rakennettu saari, Yas Island. Täällä majoitut hotelliin, josta on kaunis näköala Yas Links -golfkentälle, ja joka on lähellä saaren laajaa viihdevalikoimaa.