Maspalomas

Maspalomas

Rento ilmapiiri Gran Canarialla!

Maspalomasilla on rauhallinen ja rento ilmapiiri, ja se tunnetaan paremmin upeista hiekkadyyneistä kuin vilkkaasta yöelämästä. 

Hotellillamme Kumarasilla Maspalomasin kohteessa on täydellinen sijainti kilometrien pituisen hiekkarannan sekä Maspalomas Golfin vieressä. Maspalomas Golf on suosittu kenttä, joka on ollut golfkartalla jo yli 50 vuotta. Se on skotlantilaistyylinen, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä hiekkadyynien luonnonsuojelualueelta olematta kuitenkaan links-kenttä.

Maspalomasin keskusta on hiljainen ja rauhallinen lomakohde mataline hotellirakennukseen ja leveine kävelykatuineen, jossa on huojuvat palmut. Se on täysin vastakohta viereiselle, hektiselle Playa del Inglésille. Maspalomasista löytyy ravintoloita ja myös hyviä ostosmahdollisuuksia. Mutta jos kaipaat enemmän vilskettä, pääsee Playa del Inglésiin tai Melonerasiin nopeasti. Ne sijaitsevat vain muutaman minuutin bussi- tai taksimatkan päässä. Myös Maspalomasin omalle kävelykadulle on lyhyt matka kävellä, jossa on elegantteja putiikkeja, ravintoloita ja baareja. Golfpelin jälkeen Maspalomasissa on mukava kävellä lämpimässä hiekassa kullankeltaisten hiekkadyynien keskellä. Ei ole ihme, että Gran Canaria on yksi talven suosikkikohteista.

Tiedot

Golfisäntä Kyllä, asuu läheisessä hotellissa
Golfkentät lähialueella 5
Etäisyys golfkentälle Golfkentällä, 1,5 km klubitalolle
Etäisyys lentokentältä 33 km
Etäisyys suurempaan kaupunkiin Maspalomas, 2 km
Tapahtumat Kilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.865€

7 yötä kahden hengen huoneessa
7 aamiaista
Play around paketti
golfkenttäkuljetukset
suorat lomalennot Helsinki-Gran Canaria-Helsinki
sis. lentoverot, matkatavaralaukun ja golfbägin ruumaan sekä käsimatkatavaran
lentokenttäkuljetukset
golfisännän palvelu

Lisämaksusta alk. hinnat / viikko
Yhden hengen huonelisä 282 €
Huone kolmelle hengelle yhteensä -452 €
Puolihoito-lisä 121 €
All inclusive-lisä 298 €
Ilman golfia vähennys -363 €

Green fee -paketti Play Around
Play Around paketilla pelaat 3 x Meloneras, 1 x Maspalomas ja 1 x Anfi Tauro. Anfi Taurolla jaettu golfauto sisältyy hintaan.

Lopullisen hinnan näet varauksen yhteydessä
Lue lisää Usein kysytyt kysymykset.

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon24.9℃

Maspalomas Golf

Maspalomas Golf oli se kenttä, jossa vuoden 1980 ruotsalaisen komediaelokuvan Seuramatkat golfkohtaukset kuvattiin. Mutta useimmat ihmiset todennäköisesti välttävät saman turhautumisen; kenttä on tasainen ja monien mielestä helppo pelata leveiden väyliensä ansiosta. Kenttä avattiin vuonna 1968 ja sen on suunnitellut kuuluisa skotlantilainen Mackenzie Ross. Se on klassinen espanjalainen puistokenttä, joka on hyvässä kunnossa ja jota ympäröi palmupuut ja leuto tuuli. On kuitenkin helppo löytää skotlantialaisia elementtejä, silllä reiät 3 ja 6 ovat Maspalomasin hiekkadyynien luonnonsuojelualueen vieressä ja kentän viimeiset yhdeksän reikää tarjoavat myös hienot näkymät hiekkadyyneille. Kentällä on oikeastaan vain kaksi vesiestettä. Väylä 16 on kiva par 3 reikä, jossa on paljon vettä tiin ja griinin välissä.

Maspalomas Golf on suosittu etenkin niiden keskuudessa, joilla on loma-asunto Gran Canarialla. Pelin jälkeen suosittelemme klubitalon ravintolaa, joka on varmasti myös myötävaikuttanut kentän suosioon. Ruoka on erinomaista, ja ravintolan terassituoleista on hieno näkymä sekä ensimmäiselle reiälle osuviin että reiän 18 viimeisiin putteihin osuneisiin.

 

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Tasainen puistokenttä
Tietoa kentästä Par 73, 6389 5953 5265
Driving range, puttigriini, chippigriini, työntökärryt/buggyt, vuokramailat, kauppa, ravintola, baari.
Golfkentän suunnittelija Mackenzie Ross (1968)

Anfi Tauro Golf

Anfi Tauro Golf sijaitsee aurinkoisella lounaisrannikollla kuuluisan Playa del Inglésin länsipuolella. Jenkkityylisen kentän suunnittelijat ovat Robert von Hagge, Smelek & Baril. Kädenjäljen korkea taso näkyy suunnittelussa. Erämaamaisemissa kulkeva kenttä leviää kuin rehevä matto, jossa useilta rei’iltä on upeat näkymät Atlantille. Jokaiselta tiiltä avautuu uskomattomat maisemat, kun reiät mutkittelevat läpi pystysuorien kallioseinien ja jyrkkien kallioiden välissä.

Kahdeksas väylä on lyhyt par 4 reikä griinillä, joka on kirjaimellisesti veistetty kivestä. Reiän sanotaan olevan kallein koskaan, mikä on rakennettu Espanjassa. 12. reikä on jännittävä par 3, jossa sekä tii että griini sijaitsevat vuoren kallioiden reunalla. Nämä ovat vain muutama esimerkki uskomattoman upeista rei’istä, jotka on päästävä kokemaan. Lähde pelaamaan ja nauti!

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Kumpuileva autiomaakenttä (suositellaan golfautoa)
Tietoa kentästä Par 72,  6275 5843 5459 4640
Driving range, puttigriini, chippigriini, työntökärryt/buggyt, vuokramailat, kauppa, ravintola.
Golfkentän suunnittelija von Hagge, Smelek & Baril (2006)
Tiedot Pelikierros Anti Tauro Golfilla sisältyy green fee -pakettiin "Play Around".

Meloneras Golf

Meloneras Golf on todennäköisesti Gran Canarian kallein golfkenttä. Kentän sijainti ja maa on todella kallista aluetta. Itse golfklubi ei ole mikään iso. Golfkenttä kulkee rantaviivaa pitkin, jonne yleensä voidaan rakentaa vain hotelleita ja luksusvilloja Gran Canarialla. Golfkenttä on erittäin kauniisti rakennettu ja kasvaa pelattaessa. Aloituslyönti kannattaa aloittaa varovaisesti, sillä heti oppii näkemään viheriöiden nopeuden. Yksi monista haasteista tulee vastaan heti viidennellä reiällä, lyhyellä par 3 väylällä. On helppo tulla huijatuksi, mutta keskity ja yritä olla lyömättä palloa veteen. Tällä kentällä kaikkia mailoja voi käyttää. Ensimmäiset yhdeksän reikää ovat mukava pelata. Viimeiset yhdeksän reikää usein ratkaisevat pisteet. Vaikka kaikki viimeiset yhdeksän reikää eivät kuljekaan ihan meren rannalla, vaikuttaa meri ja näkymät Atlantin yli vahvasti pelin kulkuun. Kolme rei’istä kulkee suoraan rantaviivalla. Tämä ainutlaatuinen pelikokemus on yksi niistä syistä, miksi golfarit haluavat yhä palata takaisin Melonerasiin.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puisto-/merinäköalakenttä
Tietoa kentästä Par 71, 5902 5394 4926 4400
Tasoitusraja 54
Driving range Nurmi- ja tekonurmialusta
Golfkentän suunnittelija Ron Kirby
Kuljetus golfkentälle Kuljetus edestakaisin goflkentälle on järjestetty vain tiettyinä aikoina aikataulun mukaisesti. Jos toivot kuljetusta muina aikoina, tulee ne kustantaa itse.
Tiedot Pelikierros Meloneras Golfilla sisältyy green fee -pakettiin "Play Around".

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Hotel on oikeastaan nimeltään Kumara Serenoa By Lopesan Hotels ja se kuuluu Lopesan-ryhmään, samoin kuin Baobab ja Villa del Conde Meloneras Golfin vieressä. On kuitenkin muutamia olennaisia eroja: tämä hotelli on huomattavasti pienempi ja siinä on vain 175 huonetta. Tämä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet rauhalliseen ja miellyttävään oleskeluun. Hotelli tarjoaa raikkaan 4 tähden standardin ja se avattiin nykyisessä muodossaan vuonna 2020.

Hotelli sijaitsee viehättävässä Maspalomasissa, täydellisellä paikalla kuuluisien hiekkadyynien ja Maspalomasin golfkentän välissä. Buffet-ravintola on hotellin ainoa keskus ja se on sisustettu vaaleilla väreillä ja modernilla tyylillä, ja siinä on suuri ulkoterassi. Täällä tarjoillaan kansainvälisiä ruokia, jotka sekoittuvat moniin paikallisiin erikoisuuksiin; buffet tuntuu aina mielenkiintoiselta ja vastaa kaikkia makuja. Vaikka merelle ei olekaan kovin pitkä matka, hotellissa on suuri ja ihana uima-allasalue.
Niille, jotka haluavat vielä rauhallisemman golf-loman, on myös alue ainoastaan aikuisille, johon voi päivittää. Täällä on parikymmentä huonetta, oma baari ja erillinen uima-allasalue.
Kumara Hotel on suhteellisen pieni hotelli, jossa on hieman vähemmän mukavuuksia. Uima-altaiden ja buffet-ravintolan lisäksi on myös kuntosali niille, jotka haluavat pitää itsensä kunnossa loman aikana. Lisäksi on kaksi baaria ja vastaanotto on avoinna ympäri vuorokauden.

Kumara Hotelissa on kaksi erilaista huoneluokkaa, joita Golf Plaisirin asiakkaat voivat varata: Junior Suite ja Suite. Kooltaan molemmat tyypit ovat hieman alle 30 neliömetriä, ja suurin ero on siinä, että Junior Suitessa on yhdistetty makuu- ja olohuone, kun taas Suitessa on erillinen makuuhuone. Molemmissa huonetyypeissä on suihku ja kalustettu terassi. Suuri etu on, että hotelli on suurelta osin yhdessä kerroksessa, joten hissiä ei tarvitse käyttää, ja se antaa hieman pienimuotoisemman ja intiimin tunteen.

Tiedot

Standard starstarstarstar
Sijainti Maspalomasin golkentällä, noin 1,5 km klubitalolta.
Huone 175 huonetta. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, tallelokero, minibaari ja hiustenkuivain. Kalustettu terassi.
Tietoa Ulkouima-allasalue, kuntosali, ravintola, baari, allasbaari ym.
Wifi Hotellissa on langaton internet ilman lisämaksua.
Ruokailut Voit päivittää oleskelusi Kumarassa puolihoitoon tai allinclusiviin.

Presentaatio golfkentästä

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.