Villaitana

Villaitana

Kaksi kenttää Benidormin kaupungin yllä!

Villaitana on yksi Euroopan modernimpia ja parhaimpia golfkohteita. Melia Villaitana hotellin vierestä löytyy kaksi upeaa kenttää, jotka on suunnittelut Jack Nicklaus. Hotellilta on lyhyt etäisyys Benidormin yöelämään.

Alicanteen pääsee edestakaisin suorin lennoin ja sieltä pohjoiseen Villaitanaan on lyhyt kuljetus pitkin rannikkoa. Costa Blancassa on mitä parhain ilmasto golfin pelaamiseen. Villaitanan golfkohteessa majoitut neljän tähden hotelliin, joka on tyyliltään kuin Välimeren kylä kapeine katuineen, aukioineen, ravintoloineen ja baareineen. Lähellä sijaitsee yksi rannikon parhaimmista golfkentistä, jonka on suunnitellut Jack Nicklaus. Vain muutaman kilometrin päässä hotellilta on ihana Benidormin ranta-alue, jossa ravintoloita on lukematon määrä sekä runsaasti ostosmahdollisuuksia ja vilkas yöelämä.

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Etäisyys hotelli-golfkenttä 300 m
Etäisyys lentokentältä Alicante 50 km
Tapahtumat Kilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.105€

7 yötä kahden hengen huoneessa
7 aamiaista ja 5 illallista
rajoittamaton 5 päivän greenfee ( 4 x Levante, 1 x Poniente)
Norwegianin suorat lennot
sis. lentoverot, matkatavaralaukun ja golfbägin ruumaan
lentokenttäkuljetukset kohteessa
golfisännän palvelu

Lisämaksusta alk. hinnat / viikko
Yhden hengen huonelisä 325 €
Huone kolmelle hengelle yhteensä -121 €
18-reiän green fee vapaapäiväksi Levantessa 48 €, Ponientessa 40 €
Illallinen, ei sisällä juomia 28 €
Ilman golfia vähennys 0 €

Lopullisen hinnan näet varauksen yhteydessä
Lue lisää Usein kysytyt kysymykset.

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä..

Sää tällä hetkellä

weather-icon27.7℃

Villaitana Golf

Villaitana Golfin kaksi 18-reiän kenttää ovat hauskoja, jännittäviä ja kiinnostavia pelata. Nämä erittäin hienot ja onnistuneet golfkentät on suunnitellut Jack Nicklaus. Championship-tason kentän nimi on Campo Levante. Vähän lyhyemmän ja haastavamman kentän nimi on Campo Poniente.

Campo Levante sopii kaikentasoisille pelaajille. Ne, joilla on hieman korkeampi tasoitus tulevat tykkäämään monipuolisista väylistä ja keskiverto tasoituksella pelaavat taas koukuttuvat haasteista. Kenttä on laadukas ja hyvin suunniteltu. Numero 10. reikä par 4 on arvioitu kaikkein vaikeimmaksi, mutta myös mukavaksi pelata. Viheriötä ympyröi lampi, joka tuo haastetta jopa niille, joilla on vakaa rautamailalyönti. Kenttä on melko helppo kävellä, mutta väylät ovat aaltoilevia ja bunkkerit strategisia sekä upea näköala Benidormin ylle ja Välimerelle vaikeuttavat keskittymistä.

Campo Poniente on lyhyt par 62 kenttä. Vaikka kenttä on lyhyt, se ei tarkoita sitä, ettei haasteita löytyisi. Kentällä on melko suuret korkeuserot ja täten mailan valita on vaikeaa. Ne, jotka ovat taitavia lyömään pitkälle teeltä, Campo Ponientella on mahdollista onnistua lyömään hyvin osa par 4 rei’istä, jos tuulenpuuska antaa myötä. Voit siis joko onnistua tai hävitä ottamalla riskejä lyönneissä. Muut väylät vaativat hyvän pelistrategian, jotta pallo ei päädy bunkkereihin. Ponientelta löytyy monta kaunista ja haastavaa par 3 reikää, jotka ovat noin 120 metriä pituudeltaan. Kenttä alkaa driving rangelta, ja jatkuu hieman mäkisemmälle maastolle hotellin yläpuolelle. Golfauto on pakollinen, ja se sisältyy hintaan

Klubitalolla on keskeinen sijainti lyhyen kävelymatkan päästä hotellilta. Siellä on iso ulkoterassialue, jossa voi nauttia kauniista maisemista kentälle ja Benidormiin. Driving range, chippaus- ja puttausviheriöt sijaitsevat klubitalon vieressä.

Villaitanan kentät täydentävät loistavasti toisiaan. Villaitanassa viihtyy takuuvarmasti.

 

Tiedot

Väyliä 36
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Campo Levante, Par 72 6576 6222 5777 5201 4687
Campo Poniente, Par 62 3674 3288 2860 2559
Tasoitusraja 54
Driving range Kyllä
Golfkentän suunnittelija Jack Nicklaus Design

Melia Villaitana Resort

Moderni mutta kotoisa – Melia Villaitana on fantastinen. Espanjalaiset arkkitehdit Andres ja Juan Carlos Piñeiro ovat suunnitelleet alueen perinteiset rakennukset, mutta myös luoneet pienen pittoreskisen espanjalaisen kylän, jossa on myös oma kirkko. Kirkkoa vastapäätä on iso aukio ravintoloineen. Alueella on kaksi hotellia, joista valikoimassamme on 4-tähden Melia Villaitana vain kivenheiton päässä 5-tähden The Level at Melia Villaitana. Kauniit rakennukset muistuttavat toisiaan mutta luovat harmonisen, kotoisan ja viihtyisän tunnelman ripauksella luksusta. Huoneet 4-tähden hotellissa ovat laadukkaita ja 28 neliön kokoisia. Huoneissa ja osassa hotellirakennusta on ilmainen wifi.

Hotellialueella on kaksi isoa uima-allasta omine tekorantoineen, jossa voit maata ja ottaa aurinkoa. Kuntosali ja spa sijaitsevat erillisessä rakennuksessa hotellin ja golfkentän välissä. Villaitanassa on useita ravintoloita, mutta kaikki eivät ole auki samanaikaisesti. Osa ulkoilmaravintoloista on auki vain kesäisin. Lähellä, vain lyheyn ajomatkan päässä Benidormissa on suuri valikoima ravintoloita. Villaitanasta löydät kaikkea sitä, mikä luo onnistuneen loman – tervetuloa katsomaan.

Tiedot

Standard starstarstarstar
Sijainti Suoraan golfkentän vieressä, muutaman kilometrin päässä Benidormista.
Huone 238 huonetta.
Tietoa Ulkouima-allas, spa, ravintoloita ja baareja.
Wifi Hotellissa on langaton internet ilman lisämaksua.

Opetusmatkat Villaitanaan

PGA Ville Vaimalan peli- ja opetusmatka

12. – 19.lokakuuta, 2024

Villen tausta liikunnan ja urheilun parista sekä käytännönläheinen ja kannustava opetustyyli antavat hyvät eväät onnistuneelle golflomalle.

Lue lisää

 

PGA Jari Lyytikäisen peli- ja opetusmatka

26. lokakuuta – 2.marraskuuta, 2024

PGA Jari Lyytikäinen on Kalajoki Golfin Head Pro sekä opettaa talvikaudella GolfPlussalla Oulussa, Raahen Golf hallilla ja Kalajoella Fore Golfissa.

Lue lisää

Benidorm Wellness Hotel Meliá Villaitana

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.