Panorama

Golf50+ teemamatka Tsekkiin

9.-12.10.2023

 

Tervetuloa mukaan Golf 50+ teemamatkalle kuvankauniiseen Panorama Golf Resortiin Tsekkiin Prahan läheisyyteen.

 

Panorama Golf Resort on yksi uusimmista kohteista Tsekin golftarjonnassa ja jo nyt yksi maan parhaista golfkohteista. Panorama on moderni ja jännittävä kokonaisuus vain tunnin päässä maan pääkaupungista Prahasta ja lähellä Kácovin vanhaa kaupunkia, joka tunnetaan monumenteistaan ​​ja paikallisesta panimosta.

 

Tämä 27-reikäinen kenttä avattiin vuonna 2016 ja sen taustalla on kansainvälinen suunnittelutiimi Libor Jirasek, Michael Terech ja Rainer Preissmann.

 

Moderni klubitalo tarjoaa kaikki eväät rentoutumiseen kierroksen jälkeen. Golf Digestin lukijat ovat äänestäneet viime vuosina Panoraman Tsekin ykköskohteeksi. Panorama isännöi mm. Challenge Tourin osakilpailua kaudella 2023.

Mikä on Golf50+ matka?

Golf Plaisir on Suomen golfliiton virallinen Golf50+ yhteistyökumppani. Toteutamme yhdessä Suomen golfliiton kanssa suomalaisille yli 50-vuotiaille golffareille sisältöä ja aktivoivaa ohjelmaa, joka tuo golfiin lisää mielekkyyttä, uusi tuttavuuksia, hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä.

Golf50+ sisältää:

– suomalaisen matkanjohtajan palvelut

– ryhmäkisailua muutamana päivänä viikon aikana

– hyvinvointiin ja treenaamiseen liittyvää ohjelmaa/ verryttely ja lähipelitreenit

– Lisämaksullinen yhteinen retki tai aktiviteetti vapaapäivälle esim. padel, kävelyretki

– Pari keskustelupaneelia osallistujien toivomasta aiheesta esim. pelimuodot, etäisyysmittarit, ravinto

Tiedot

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.295€

Finnairin suorat reittilennot Helsinki-Praha-Helsinki
Golfbägin kuljetus lennoilla (normaalin matkatavaran sijaan)
Lentokenttä- ja golfkuljetukset
3 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa, Panorama Golf Resort
4 greenfeetä (Panorama Golf Resort x 3, Oaks PGA x 1)
Puolihoito (päivittäinen aamiainen ja 3x illallinen)
Suomalaisen matkanjohtajan palvelut

Sää tällä hetkellä

Missing parameters

Panorama

Panorama Resortin 27-reikäinen Championship kenttäkokonaisuus tarjoaa kolme erilaista ysiä. Huippu harjoitusalueet ja palvelu sekä nimensä mukaiset näkymät ja maisemat tekevät golfkokemuksesta unohtumattoman.

 

Forest

Kentältä on upeat näkymät ympäröivälle Posázavín alueelle ja Kácovin kaupunkiin. Tämä ysi vaatii strategisesti järkevää peliä ja nöyryyttä.

 

Meadows

Meadows on yseistä pisin ja avautuu Sázava joen yllä. Kaikilla väylillä on oma ilmeensä ja upeat näkymät. Varsinkin par-kolmoset jäävät tällä ysillä mieleen. Pitkälyöntiset ovat täällä vahvoilla ja draiverin kanssa on nautintoa tiedossa, ja ehkä tulostakin.

 

River

Lyhyin ja tasaisin ysi kulkee Sázava joen läheisyydessä ja kannustaa tarkkaan peliin veden ollessa olennainen osa peliä. Myös tällä ysillä on palkintoja tarjolla pitkälyöntisille.

 

Posázavin alueen viehättävät maisemat ja Kácovin kaupungin vieraanvaraisuus luovat koko alueelle kodikkaan tunnelman.

PGA Oaks

Oaks PGA National on uusin lisäys golfiin Prahassa. Kappale, joka liittyy jo yhdelle maan absoluuttisista parhaista.
Prahasta on tulossa todella hyvä golfkohde, jossa on kymmeniä golfkenttiä helpon matkan päässä Tšekin pääkaupungista. Uusin lisäys, joka kantaa mahtipontista nimeä The Oaks Club PGA National Czech Republic, liittyy yhdelle maan parhaista kursseista. Kukaan muu kuin Kyle Phillips, joka on Sisilian Kingsbarnsin, St Andrews Castle Coursen ja Verduran kaltaisten kenttien takana, vastaa suunnittelusta ja kaikki 18 reikää olivat valmiita kesällä 2020.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puisto
Tietoa kentästä Par 72, 6970 6508 [grey]6050[/grey] 55814925
Driving range Ruoho
Golfkentän suunnittelija Kyle Phillips (2020)

Panorama

Panorama Golf Resortissa majoitut ylellisesti ja viihtyisästi suoraan klubitalossa. Ensiluokkainen design ja näkymät golfkentälle ja Posasavín maalaukselliseen maisemaan luovat todella rentouttavan tunnelman.

Pienessä hotellissa on 14 huonetta (10 kahden hengen huonetta ja 4 sviittiä) ja Panorama-ravintola, joka tarjoaa perinteistä tšekkiläistä ruokaa modernilla mausteella. Ohjenuorana on maksimoida paikallisten raaka-aineiden käyttö ja pysyä ruoanlaiton perusasioiden äärellä. Ruokalista koostuu suurelta osin Kozojedyn luomutilan tuotteista.

 

Luonnollisesti myös oluet on valittu erittäin huolellisesti. Perinteisesti tunnettujen merkkien lisäksi tarjolla on tietysti Hubertus-olutta paikallisesta Kácovin panimosta, johon pääsee tutustumaan myös kävellen kaupunkiin. Hubertus-olut valittiin vuoden 2016 olueksi ja oluen maistelu sekä panimokierros ovatkin mahdollisia järjestää hotellista käsin.

 

Lähialueella voit myös vierailla Kutná Horassa sijaitsevassa Pyhän Barbaran katedraalissa (20 minuuttia autolla). Se on yksi Keski-Euroopan tunnetuimmista goottilaisista kirkoista ja Unescon maailmanperintökohde.

Tiedot

Standard starstarstarstar
Sijainti Kácovin kauoungin etelä puolella, 2 km
Huone 14 huonetta, joissa suihku/kylpy, TV, minimbaari, parveke tai terassi näkymällä golfkentälle
Palvelut Ravintola, baari, proshop, konferenssitilat
Wifi Ilmainen WiFi

Golfohjelma

Päivämäärä Golfkenttä Tiiajat
9.10.2023 Panorama TBC
10.10.2023 Panorama 09:30
11.10.2023 Panorama 09:30
12.10.2023 PGA Oaks 10:00

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.