Golf50+ teemamatka Costa Blancalle

28.10.-4.11.2023

 

Eteläinen Costa Blanca on ihanteellinen kohde golfarille. Tällä alueella vierähtää viikko kuin hujauksessa. Lähde tutustumaan alueeseen ja sen monipuolisiin golfmahdollisuuksiin osallitumalla syksyn Golf50+ teemamatkalle. Tämän matkan jälkeen varmasti ymmärrät, miksi yhä useampi suomalainen hakeutuu alueelle talvehtimaan. Kotoisa ja rauhallinen, säävarma alue tekee vaikutuksen golfkenttien laadun, kauniiden rantojen ja suolajärvien sekä herkullisten ruokien muodossa.

 

Mikä on Golf50+ matka?

Golf Plaisir on Suomen golfliiton virallinen Golf50+ yhteistyökumppani. Toteutamme yhdessä Suomen golfliiton kanssa suomalaisille yli 50-vuotiaille golffareille sisältöä ja aktivoivaa ohjelmaa, joka tuo golfiin lisää mielekkyyttä, uusi tuttavuuksia, hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä.

Golf50+ sisältää:

– suomalaisen matkanjohtajan palvelut

– ryhmäkisailua muutamana päivänä viikon aikana

– hyvinvointiin ja treenaamiseen liittyvää ohjelmaa/ verryttely ja lähipelitreenit

– Lisämaksullinen yhteinen retki tai aktiviteetti vapaapäivälle esim. padel, kävelyretki

– Pari keskustelupaneelia osallistujien toivomasta aiheesta esim. pelimuodot, etäisyysmittarit, ravinto

Tiedot

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 0€

Norwegianin suorat lennot Helsinki-Alicante-Helsinki
sis. Matkatavaralaukun ja golfbägin kuljetuksen
Kuljetukset kohteessa
7 vrk majoitus kahden hengen huoneessa Hotel Dña Monse ****
5 kierrosta golfia alueen parhailla kentillä (La Finca, Las Colinas, Lo Romero, Villamartin ja Vistabella)
Päivittäinen aamiainen sekä 3 illallista hotellissa (ei sis. juomia)
Kolmen ruokalajin illallinen lähialueen ravintolassa (15 min. hotellista) sis. kuljetukset
Suomalaisen matkanjohtajan palvelut matkan aikana

Sää tällä hetkellä

weather-icon8.9℃

La Finca Golf

La Finca on helmi! Kenttä on Pepe Gancedon suunnittelema ja sijaitsee laaksossa upean klubitalon ja hotellin ympärillä. 18 kaunista golfreikää mutkittelee palmujen ja oliivipuiden läpi. Kenttä on puistomainen ja kevyesti aaltoileva, helppo kävellä, joskin pitkä, golfautoa ei kuitenkaan tarvita. Kentällä on vain pari pidempää siirtymää.

Kentällä on luonnetta ja hienoja ominaispiirteitä, bunkkerit ja viheralueet ovat erittäin hyvin hoidettuja terävillä reunoilla ja todella hyvällä viimeistelyllä, kentän alueella on myös useita kauniita pieniä vesiputouksia, jotka luovat kodikasta tunnelmaa muutaman reiän ympärille. Viheriöt ovat keskenään hyvin eri tavoin haastavia ​​ja hauskoja. Niissä on muotoilua ja usein onkin tärkeää löytää oikea tasanne viheriöltä hyvän tuloksen saavuttamiseksi. Kentän ulkoasu sopii kaikille golfaajille, tilaa riittää useilla väylillä, mutta kenttä kutsuu myös rohkeaan peliin ja yrittämään lyöntejä, joilla voi säästää yhden tai pari välilyöntiä ja ratkaista pelin.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 72, 6394 6032 5411
Driving range Ruoho
Tasoitusraja 54
Golfkentän suunnittelija Pepe Gancedo

Las Colinas

Las Colinasin golfkenttä erottuu ainutlaatuisella suunnittelullaan. Kansainvälisesti tunnettujen kenttien luojan, amerikkalaisen kenttäarkkitehti Cabell B. Robinsonin suunnittelema Las Colinas Golf & Country Club heijastaa tämän tunnetun arkkitehdin työn omaperäisyyttä ja monipuolisuutta.

Kenttä on äänestetty World Golf Awardseissa Espanjan parhaaksi golfkentäksi viisi kertaa ja se on listattu myös Espanjan viidenneksi parhaaksi golfkentäksi arvostetun Golf Digest -julkaisun mukaan. Las Colinas on maastoltaan melko raskas, joten useammat pelaajat valitsevat pelata kentän autolla. Kenttä on haastava, muttei mitenkään mahdoton. Väylillä on hyvin tilaa ja parasta kentällä ovat modernit ja upeasti suunnitellut viheriöt. Las Colinas on laadukas ja hienostunut kokonaisuus.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä
Driving range
Tasoitusraja
Golfkentän suunnittelija

Lo Romero

Lo Romeron 18-reikäinen kenttä koostuu neljästä Par 5 väylästä, neljästä Par 3 väylästä ja kymmenestä Par 4 väylästä.

Kierros alkaa leppoisasti avoimella par 4 väylällä ja päättyy haastavaan Par 4 väylään, jonka griini on veden ympäröimä saari griini.

56 strategisesti sijoitettua bunkkeria tuovat haastetta väylille ja vesi tulee mukaan useimmilla väylillä. Silti Lo Romero on varsin reilu ja miellyttävä pelikokemus. Kentän kunto on hyvä ja kenttä on miellyttävä pelata myös kävellen.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 72, 6237 6061 5260
Driving range Ruoho
Tasoitusraja 36
Golfkentän suunnittelija Jorge Gallen

Villamartin

Villamartin on Costa Blancan vanhimpia golfkenttiä. Sen on suunnitellut Paul Putman. Hurmaava mäntyjen reunustama puistokenttä vaatii keskittymistä ja hyvää tekniikkaa ja pelikokemus usein vain paranee toistettaessa pelikierroksia tällä kentällä.

Villamartin on isännöinyt tunnettuja kilpailuja, kuten vuoden 1994 Mediterranen Open kilpailua, jossa Jose Maria Olazabal voitti Paul McGinleyn uusintareiällä.

Kenttä on miellyttävä pelata ja hyvin käveltävissä, vaikka korkeuserojakin kentältä löytyy.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 72, 6005 5868 5007
Driving Range hyvin pieni driving range
Golfkentän suunnittelija Paul Putman

Vistabella

Vistabella Golf avautui täysimttaisena vuonna 2009. Entisen kilpagolfpelaajan Manuel Piñeron suunnittelemalla kentällä näkyy hänen pelikokemuksiinsa maailman parhailta kentiltä pohjautuva tieto ja kokemus, jota hän on onnistuneesti soveltanut Vistabella Golfissa.  Vistabella on mukava pelikokemus. Leveitä väyliä, lukuisia strategisesti sijoitettuja bunkkereita ja haastavia viheriöitä riittää. Signatureväylä on väylä numero 10, Par 5,, joka avataan alamäkeen. Avauksen kanssa ei ole niin tarkkaa, lähteekö se hieman oikealle tai vasemmalle, koska luultavasti löytyy hyvältä paikalta jatkolyöntiä ajatellen. Seuraava lyönti on pidettävä vasemmalla, jottei päädy veteen. Kolmas lyönti viheriölle vaatii tarkkuutta, sillä vesi ympäröi kolmea neljäsosaa kutsuvasta viheriöstä ja bunkkeritkin on sijoitettu hyvin luomaan lisäjännitystä.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 72, 6133 5746 5276
Driving range Nurmi- ja matto
Tasoitusraja 28 miehet/36 naiset
Golfkentän suunnittelija Manuel Piñero

Hotel Dña Monse

Hotel Dña Monse sijaitsee eteläisellä Costa Blancalla, pohjoismaalaisten golfarien keskuudessa suositun Torreviejan kaupungin kupeessa. Alue on tunnettu läpi vuoden suotuisasta ilmastostaan, suolajärvistä, upeista rannoista sekä lukuisista hyvistä golfkentistä. Hotellin sijainti on keskeinen ja erinomainen juuri silloin, kun haluat lomallasi nauttia peleistä usealla alueen eri golfkentällä ja nauttia myös paikallisesta tunnelmasta, lämpimistä illoista ja merenrannoista sekä hyvistä ravintoloista. Nämä ovat juuri niitä asioita, jonka vuoksi moni matkustaa Espanjaan vuodesta toiseen ja asettuu myös tälle alueelle asumaan pidemmäksi aikaa.

Hotelli on viihtyisä, kompakti ja siisti. Huoneet ovat tilavat ja osa huoneista tarjoaa näkymät suolajärville, jotka kutsuvat flamingoja alueelle sekä luovat myös terveysvaikutuksiltaan ihanteellisen ilmaston, josta hyötyvät etenkin atoopikot. Ainoa miinus huoneissa on se, että niissä ei ole parvekkeita. Ulkona viihtyvä golfari nauttii kuitenkin kentällä vietetyn päivän päätteeksi hotellin kattoterassista, josta aukeaa mukavat maisemat Torreviejan kaupungin suuntaan ja Välimerelle sekä toisella sivulla suolajärvien suuntaan.

Usea täällä hotellissa majoittuva suuntaa myös mielellään illalla kaupungin kaduille kävelemään, ravintoloihin nauttimaan tai rannalle auringonlaskua ihastelemaan. Täällä voit siis nauttia monipuolisesta lomasta Espanjan auringon alla.

Tiedot

Sijainti Torreviejan kaupungin läheisyydessä, 10-20 minuutin matkan päässä useilta golfkentiltä.
Huone Ilmastointi, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain. Ei parveketta.
Tietoa Spa, kuntosali, ravintola, baari, kattoterassi, jossa uima-allas (ei lämmitetty)
Wifi Langaton internet yhteys hotellissa ja huoneissa

Golfohjelma

Päivämäärä Golfkenttä Tiiajat
29.10.2023 Villamartin 08:44
30.10.2023 Lo Romero 10:06
31.10.2023 Vistabella 09:10
1.11.2023
2.11.2023 Las Colinas 11:10
3.11.2023 La Finca 09:30

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.