Espanjalainen ilta Helsingissä

Espanjalainen ilta Helsingissä

Espanja on golfmaana niin suuri, että yksittäiset upeat kohteet hukkuvat massaan ilman tarkempaa ja konkreettista ensikäden tietoa. Tästä syystä Golf Plaisir halusi kutsua asiakkaitansa toimistollensa kuulemaan eri mahdollisuuksista, joita Espanja tarjoaa. Ja kaikki tapahtui tietenkin tapaksien tahdissa.

Oli ilo huomata se mutkaton kommunikointi ja yhteys, joka näkyi asiakkaiden ja Golf Plaisirin henkilökunnan välillä. Tunnelma oli ensihetkestä alkaen luontaisen rento ja kysymykset poukkoilivat huoneessa suuntaan, jos toiseenkin. Joku oli käynyt Almerimarissa. Toiselle La Sellan vuoristomaisemat olivat sykähdyttävä kokemus. Villaitanan kylämäisyys muistui mieleen. Monelle Espanja oli jo entuudestaan tuttu, mutta silti jokaiselle löytyi jotain uutta.

Paikalle oli saapunut myös Espanjan Helsingin turistitoimiston johtaja Julio Jimenez Novella, jonka olemuksesta huokui tyytyväisyys kotimaansa saamasta kiinnostuksesta. Espanjalla on turistimaana vankka asema suomalaisten keskuudessa, mutta he eivät jää kylläisenä tuleen makaamaan. Asema täytyy ansaita myös tulevaisuudessa, eikä se tule ilman työtä.

Golf Plaisirin kokeneet golfisännät Pirjo Laitila ja E-T Malinen jakoivat tilaisuudessa kokemuksiaan eri kohteista vankan kokemuksensa pohjalta. Jos jokin tilanne matkalla tulee vastaan, se on luultavasti jo sattunut tälle parivaljakolle ja matkustajat ovat todella turvallisissa käsissä. Monikielisesti operoivalla kaksikolla ei jää sana kurkkuun tiukassakaan paikassa. Kun kuuntelee Pirjon ja E-T:n yksityiskohtaisia selvennyksiä eri kohteista, on todella vakuuttunut. Kun saman näkee käytännössä Espanjan auringon alla, ei pienintäkään epäilystä aidosta sydämellisyydestä jää ilmaan roikkumaan. Ja parasta on se, että kaikki Golf Plaisirin golfisännät jakavat tämän saman sitoutuneisuuden.

Vaikka esittelyssä oli toistakymmentä kohdetta, eteni ilta miellyttävän jouhevasti. Tapakset maistuivat ja huuhtoutuivat alas viileän tinto de veranon kera. Golf Plaisirin Jenni Vellonen, Erika Salonaho ja Mika Asikainen kertoivat omakohtaisia kokemuksiaan eri kohteista ja asiakkaat täydensivät omilla kysymyksillään.  Viikkomatkat, long stayt. Miten lennot sujuvat tuohon kohteeseen? Minkälainen ravintolatarjonta on tuolla resortin ulkopuolella. Mistä löytyy lähin Mercadona? Kaikkiin kysymyksiin löytyi vastaus.

Vaikka tapahtumaan osallistui selvästi kokeneita golfmatkustajia, saivat he selvästi lisää itseään kiinnostavaa informaatiota. Matkakuumeen syttymisen saattoi aistia useammastakin silmäparista tilaisuuden jälkeen. Kenties seuraavan syksyn kohde löytyi juuri esiteltyjen joukosta. Virallisen osuuden jälkeen keskustelu jatkui vielä pitkään ennen kuin toimiston ovi sulkeutui. Kelloa ei katsottu, eikä kenelläkään ollut kiire mihinkään. Näistä aineksista syntyy varmasti onnistunut seuraava golfloma Espanjassa.

Tutustu Espanjan kohteisiimme TÄSTÄ