Ennakkovaraajan etuhintaiset matkat Alicanteen ja Mallorcalle!

Varaa golfmatkasi Golf Plaisirilta marraskuun loppuun mennessä ja säästä 70€ matkan hinnasta!

Varmista itsellesi mukava ja vaivaton golfloma keväälle suosittuihin kohteisiimme Alicanten seudulla tai Mallorcalla. Tee varaus marraskuun loppuun mennessä nettisivujemme tai asiakaspalvelumme kautta.

Tarjouslähdöt Alicanten kohteisiimme löytyvät maaliskuulta ja toukokuulta, Mallorcalle toukokuulta. Huomaathan, että huhtikuu on korkean kysynnän aikaa ja lentohinnat ovat todella korkeat moneen kohteeseen. Jos siis mielit lomalle huhtikuussa on syytä tehdä varaus vielä tämän vuoden puolella. Edullisempaa matkahintaa etsiessäsi, kannattaa suunnata katse maaliskuulle tai toukokuulle ja tarttua ennakkovaraajan tarjoukseen, jolloin säästät matkan hinnasta sopivasti bägikuljetusmaksun summan.

Lennämme Alicanteen ja Mallorcalle Norwegianin suorilla lennoilla lauantaisin. Matkojemme hintaan sisältyy lennoille yksi ruumaan kirjattava matkatavaralaukku. Golfbägin kuljetuksen ja mahdolliset muut lisäpalvelut lennoille (ateria, istumapaikka) jokainen matkustaja varaa itse ennen matkaa Norwegianin lentoyhtiön Minun matkani palvelun kautta.

Matkamme sisältävät täyden palvelun kohteissa skandinaavisten golfisäntiemme tarjoamana. Golfisäntämme on ryhmää vastassa lentokentällä, laatii viikko-ohjelman, järjestää tervetulotilaisuuden, informoi tiiajoista ja lähtöryhmistä, neuvoo ja palvelee matka-asioissa ja informoi lisämaksullisista retkistä sekä viikkokilpailuista.

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-14 kaikissa matkavarauksiin liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja varaa oma matkasi keväälle hyvissä ajoin!