Costa del Sol

- a (w)hole in one destination

Valitse seuraava golfmatkakohteesi Costa del Soliin. Espanjan aurinkorannikko tarjoaa paitsi ihastuttavan ilmaston myös golfkenttiä maailmanluokan tasolla.


Nähdään Costa del Solilla!

ESPANJA, COSTA DEL SOL

Villa Padierna, Atalaya Park

Villa Padierna Golf on yksi kevään uutuuksistamme. Majoitumme Atalaya Parkissa, joka on maineikas golfhotelli, ja se sijaitsee suoraan rannikolla, mutta samalla se tarjoaa lukuisia erilaisia golfkenttiä vain muutaman minuutin matkan päässä. Alueelta löytyy jopa kaksi kenttää nimeltään Atalaya Old ja Atalaya New, mutta olemme päättäneet yhdistää majoituksen 45-reikäiseen Villa Padierna golfkenttään, joka mielestämme tarjoaa parhaimman pelikokemuksen.

 

Lue matkoistamme Villa Padiernaan

 

ESPANJA, COSTA DEL SOL

Long Stay Valle Romano

Valle Romano sijaitsee vartin ajomatkan päässä rannikkokaupungista Esteponasta ja sieltä avautuu upea näkymä Välimerelle. Klubitalo on miellyttävä ja kohteessa on mukava golfresort tunnelma. Hyvämaineinen golfarkkitehti Cabell B Robinson on luonut tämän upean kentän, joka avattiin vuonna 2010.  Long Stay matkalla pelaat lisäksi kahdella muulla kentällä ja liikut vuokra-autolla, joten pääset myös kuukauden aikana helposti tutustumaan Costa Del Solin nähtävyyksiin halutessasi.

 

Lue matkoistamme Valle Romanoon

 

ESPANJA, COSTA DEL SOL

La Cala Golf Resort

Costa del Solin sydämessä, Fuengirolan ja Marbellan välissä, sijaitsee äärimmäisen suosittu La Cala Golf Resort. Täydellinen golfkohde, jossa on peräti kolme 18-reikäistä kenttää ja erinomainen golfhotelli aivan klubitalon vieressä. La Cala Golf Resort on itsestäänselvä valinta sinulle, joka haluat optimaalisen golfmatkan majoituksella golfkentän äärellä ja kolme golfkenttää käytettävissäsi!

 

Lue matkoistamme La Calaan

 

PAKETOI ITSE

Suunnittele oma golfmatkasi Costa del Solille

Valitse satojen hotellien ja Costa del Solin noin neljästäkymmenestä golfkentästä. Unelmiesi loman varaaminen onnistuu helposti muutamalla yksinkertaisella klikkauksella, voit varata lennot, majoituksen ja golfkierrokset verkossa ja saat vahvistuksen saman tien.

 

Luo oma golfmatkasti tästä