Costa del Sol

- a (w)hole in one destination

Valitse seuraava golfmatkakohteesi Costa del Soliin. Espanjan aurinkorannikko tarjoaa paitsi ihastuttavan ilmaston myös golfkenttiä maailmanluokan tasolla.


Nähdään Costa del Solilla!

 

ESPANJA, COSTA DEL SOL

Villa Padierna, Atalaya Park

Villa Padierna Golf on yksi kevään uutuuksistamme. Majoitumme Atalaya Parkissa, joka on maineikas golfhotelli, ja se sijaitsee suoraan rannikolla, mutta samalla se tarjoaa lukuisia erilaisia golfkenttiä vain muutaman minuutin matkan päässä. Alueelta löytyy jopa kaksi kenttää nimeltään Atalaya Old ja Atalaya New, mutta olemme päättäneet yhdistää majoituksen 45-reikäiseen Villa Padierna golfkenttään, joka mielestämme tarjoaa parhaimman pelikokemuksen.

Säästä 50 euroa henkilöltä golfmatkallasi Villa Padiernaan. Ilmoita kampanjakoodi CDS23 tehdessäsi varauksen.

 

Lue matkoistamme Villa Padiernaan

 

 

ESPANJA, COSTA DEL SOL

La Cala Golf Resort

Costa del Solin sydämessä, Fuengirolan ja Marbellan välissä, sijaitsee äärimmäisen suosittu La Cala Golf Resort. Täydellinen golfkohde, jossa on peräti kolme 18-reikäistä kenttää ja erinomainen golfhotelli aivan klubitalon vieressä. La Cala Golf Resort on itsestäänselvä valinta sinulle, joka haluat optimaalisen golfmatkan majoituksella golfkentän äärellä ja kolme golfkenttää käytettävissäsi!

Säästä 50 euroa henkilöltä golfmatkallasi La Calaan. Ilmoita kampanjakoodi CDS23 tehdessäsi varauksen.

 

Lue matkoistamme La Calaan

 

 

PAKETOI ITSE

Suunnittele oma golfmatkasi Costa del Solille

Valitse satojen hotellien ja Costa del Solin noin neljästäkymmenestä golfkentästä. Unelmiesi loman varaaminen onnistuu helposti muutamalla yksinkertaisella klikkauksella, voit varata lennot, majoituksen ja golfkierrokset verkossa ja saat vahvistuksen saman tien.

Säästä 50 euroa varaukselta omalla räätälöidyllä golfmatkallasi Costa del Soliin. Ilmoita kampanjakoodi CDSSE tehdessäsi varauksen.

 

Luo oma golfmatkasti tästä