Emporda

Antin ja Rikun peli- ja opetusmatka

Emporda 29.9.-6.10.2024

 

Antilla ja Rikulla on pitkä yhteinen golfhistoria. He tapasivat golfkentällä 13-vuoden ikäisinä. Siitä alkoi ystävyys, johon luonnollisesti kuului valtavasti pelaamista. Samassa junnumaajoukkueessa he pelasivat Talin EM-kisoissa 1983. Rikun osalta amatööriaika ja 80-luku huipentuivat kolmeen peräkkäiseen SM-kultaan, sitten oli aika siirtyä ammattilaiskentille.  Nykyään molemmat herrat toimivat golfvalmentajina ja osana GoGolfin ammattitaittoista valmennustiimiä.

 

Päiväohjelma matkoilla on selkeä. Golfpäiviin kuuluu noin 1,5 tuntia treeniä ja kierros golfia. Treeneissä aiheet ovat niin yksinkertaisina kuin mahdollista – golfarin perustaitoja kuten sujuva liike, hallitut puolikkaat svingit, chipit, pitchit ja puttaaminen.

Kierroksilla pelaamme ryhmien mukana, joten kaikki pelaavat vähintään yhden kierroksen matkan aikana joko Antin tai Rikun kanssa.

 

Lyhyesti vielä mikä on ajatuksemme hyvästä peli- ja opetusmatkasta?

Rento ja leppoisa meininki, mutta silti harjoitellaan kunnolla se 1,5 h joka treenataan. Pientä leikkimielistä kisailua päivittäin joukkueina. Ollaan lomalla, nautitaan toisten seurasta, mutta samalla koitetaan oppia jotain omasta pelistä. Ollaan porukka, jota yhdistää enemmän into pelata golfia kuin pelikokemus tai -taso.

Emporda Golf

Kaksi golfkenttää Costa Bravan sydämessä

Empordà on alue Kataloniassa, Espanjassa, joka sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Barcelonasta ja 30 minuutin ajomatkan päässä Gironan kaupungista. Alueella on kaunista maaseutua, rantoja, historiallisia kyliä ja tietysti useita golfkenttiä, joista Empordà Golf on yksi suosituimmista.

Empordàn alue on kuuluisa myös gastronomiastaan, ja se tunnetaan parhaiten paikallisista ruokalajeistaan, kuten suolaisesta riisistä ja paikallisesta oliiviöljystä. Alueella on myös paljon viinitarhoja, jotka tuottavat erinomaisia viinejä.

Empordàn ympärillä on paljon nähtävää ja koettavaa, kuten Cadaquésin kylä, joka on suosittu turistikohde ja Salvador Dalín entinen asuinpaikka. Alueella on myös lukuisia keskiaikaisia kaupunkeja, kuten Girona ja Besalú, jotka ovat täynnä historiaa ja kulttuuria.

Empordà on kaunis alue, joka tarjoaa paljon tekemistä ja nähtävää sekä rentouttavan ilmapiirin ja upeat golfkentät. Se on suosittu lomakohde golffareille ja matkailijoille ympäri maailmaa.

Tiedot

Etäisyys golfkentälle 0 km
Etäisyys lentokentältä Barcelona 149km

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.945€

Lennot Helsinki-Barcelona-Helsinki
Matkatavaralaukku ja käsimatkatavara
Golfbägin kuljetus lentokoneessa
Lentokenttäkuljetukset
7 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa
7 aamiaista ja 4 päivällistä
5 x 18 reiän green feetä, Emporda Links & Forest
Proiden matkapalvelut ja opetus

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon26.6℃

Emporda Golf Course

Työ alkoi jo vuonna 1989, kun aloitettiin kaivaminen 125 hehtaarin alueella ja luotiin 18 väylää. Nämä jaettiin yhdeksään linksväylään ja yhdeksään metsäväylään. Muutaman vuoden kuluttua aluetta laajennettiin kahdella yhdeksän väylän lenkillä, joilla kummallakin oli oma luonteensa, sekä mukava klubitalo ravintolalla ja baarilla. Jo 1990-luvun lopulla Empordà rankattiin Espanjan kymmenen parhaan golfkentän joukkoon. Harva golfkenttä pystyy tarjoamaan näin miellyttävää ja vaihtelevaa konseptia. Tuntuu mahtavalta pelata linkskentällä lämpimässä tuulessa yhtenä päivänä ja sitten seuraavana päivänä ottaa haaste vastaan metsäkentällä, joka on ehdottomasti huippuluokkaa.

Empordà Links
Kenttä kiemurtelee hiekkadyynien, järvien ja strategisesti sijoitettujen bunkkereiden välissä. Erityisen ylpeitä ollaan 18. väylästä, joka on ympäröity järveksi ja sillä on 300 neliömetrin viheriö! 6. väylällä on haaste, jos lyöt liikaa oikealle, pitkin koko väylää kulkee jättibunkkeri.

Empordà Forest
Kenttä on nimensä mukaisesti metsäinen kenttä, joka tarjoaa haasteellisia väyliä tiheiden mäntymetsien keskellä. Kaikki väylät ovat kauniita, mutta monet pelaajat pitävät erityisesti 13. väylästä. Se on lyhyt, mutta erittäin haastava par 3, joka vaatii tarkan lähestymisen syvään viheriöön, joka on ympäröity vesiesteellä. Väylä tarjoaa myös upeat näkymät ympäröivään metsään ja vuorille.

Tiedot

Väyliä 36 (2x18)
Golfkentän tyyppi Links- ja puistokenttä
Links Par 71 6304 5791 5311 5060
Forest Par 72 6165 5866 5244 4959
Driving range kyllä
Golfkentän suunnittelija Robert von Hagge

Hotel Terraverda at Emporda

Vuonna 2020 täysin remontoitu Hotel Terraverda at Empordà Golf on viehättävä ja tyylikäs neljän tähden hotelli,. Hotellin vieressä ovat Empordàn kaksi upeaa golfkenttää, Forest ja Links, jotka tarjoavat haastetta kaikentasoisille golfareille. Hotellin tiloissa on lisäksi golfkenttien lisäksi kaunis ulkouima-allasalue, kuntosali ja kaksi ravintolaa, jotka tekevät tästä matkakohteesta erittäin monipuolisen golfloman kohteen.

Hotel Terraverda Emporda Golfissa on 101 valoisaa ja modernisti sisustettua huonetta . Kaikissa huoneissa on  mm. tilava parveke tai terassi ja taulu-tv. Hotellissa on kuusi eri huonekategoriaa: Montgri-huone, Golf-huone, Golf-perhehuone, Montgri-perhehuone, Juniors-sviitti ja Medes-sviitti.

Tiedot

Standard starstarstarstar
Sijainti Golfkentän vieressä
Huoneita 101
Tietoa
Etäisyys
WiFi

Golfohjelma

Prot järjestävät yhteiset harjoitukset jokaisena golfpäivänä.

 

Päivämäärä Golfkenttä Tiiajat Ryhmän yhteiset harjoitukset
30.09.2024 Emporda Forest 11:00 ennen kierrosta (kesto 1,5 tuntia)
01.10.2024 Emporda Links 11:00 ennen kierrosta (kesto 1,5 tuntia)
02.10.2024 Emporda Forest 11:00 ennen kierrosta (kesto 1,5 tuntia)
03.10.2024
04.10.2024 Emporda Links 11:00 ennen kierrosta (kesto 1,5 tuntia)
05.10.2024 Emporda Forest 11:00 ennen kierrosta (kesto 1,5 tuntia)

Emporda Golf

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.