Westin Abu Dhabi

Westin Abu Dhabi

Maailmanluokan golfia!

Westin Abu Dhabi on täydellinen kohde vaativille golfareille, jotka haluavat aurinkoisen kohteen ja korkealaatuisen golfmatkan kohtuulliseen hintaan. Siellä on kaksi huipputason golfkenttää Abu Dhabi Golf Club, jossa on upea laskeutuvan haukan muotoinen klubirakennus ja Saadiyat Beach Golf Club, jotka eivät tule tuottamaan pettymystä.

European Tourin Race to Dubai -sarja on nostanut Arabiemiraatit golfkartalle. Kaikki ”Desert Swing” -kilpailut tarjoavat mitä parhaimmat olosuhteet sään ja golfin suhteen. Kilpailusta Abu Dhabi Golf Clubilla on tullut klassikko, sillä  se on järjestetty jo vuodesta 2006.  Näyttävää laskeutuvan haukan muotoista golfklubia ei voi olla huomaamatta. Se näkyy sekä 9 että 18 reikien väylillä. Upean golfklubin vieressä sijaitsee tyylikäs Westin-hotelli. Nämä kaksi yhdessä tekevät Westinistä todella ensiluokkaisen golfkohteen. Yksityiskohdat usein muodostavat kokonaisuuden. Westinistä ei puutu mitään. Golfpallot on aseteltu kauniisti pyramidiin, golfkenttä on leikattu viimeisen päälle ja hotellin upea buffet sisältää herkkuja jokaisen makuun.

Tiedot

GolfisäntäKyllä
Golf AcademyEi
Golfkentät lähialueella3
Etäisyys lentokentältäDubai International Airport, 134 km
Etäisyys golfkentälle0 metriä
Etäisyys keskustaanAbu Dhabi 20 km.
TapahtumatKilpailut, retket jne.
PassimääräysSuomen kansalaisilta vaaditaan Arabiemiraatteihin passi, joka on voimassa vähintään 6 kuukautta matkan jälkeen. Väliaikaista passia ei hyväksytä maahantuloon oikeuttavaksi asiakirjaksi.
MuutaLue lisää Abu Dhabista ja matkavinkeistä Visit UAE kotisivuilta. Visit UAE kotisivuilta.

Mitä matkaan sisältyy?

7 yötä kahden hengen huoneessa
7 aamiaista ja 5 illallista
3 greenfee Abu Dhabi Golf Clubilla *
1 greenfee Saadiyat Beach Golf Club *
1 greenfee Yas Links Golf Club *
suorat lennot Finnair Helsinki-Dubai-Helsinki
sis. lentoverot, golfbägikuljetuksen ja matkatavaralaukun ruumaan
lentokenttäkuljetukset
golfisännän palvelu

*Greenfee-paketti

Abu Dhabi HSBC Championship järjestetään Yas Linksissä 19.-22. tammikuuta. Golfpakettimme sisältää sen sijaan 4 pelimaksua Abu Dhabi Golf Clubilla ja 1 pelimaksun Saadiyat Beach Golf Clubilla. Voimassa 1.11. ja 18.1.2023 lähdöille.

Suorat lennot Finnairilla Dubaihin
Lennämme Dubaihin Finnairin lenoilla.
Lennon hintaan sisältyy: 2 matkatavara ruumaan (max. 23 kg laukku sekä golfbägi) ja 1 käsimatkatavara (8 kg)
Lisääpalvelut Finnairin järjestelmän kautta.

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon25℃

Abu Dhabi Golf Club

Abu Dhabi Golfin klubitalo on varmasti yksi maailman erikoisimmista ja myös eniten valokuvattu. Kolmikerroksinen klubitalo kertoo jotain kokoluokasta. “Haukan siipien alla” olevat tilat ovat isot ja mahtavat, mutta toisesta kerroksesta löytyy myös pieni ja viihtyisä baari. Abu Dhabi Golfista löytyy kuuluisa kilpakenttä, joka on muodostunut saksalaisen tähtipelaajan Martin Kaymerin suosikkikentäksi hänen voittettuaan täällä mestaruuskilpailut jopa kolme kertaa. Huipputasoisen pääkentän lisäksi, alueelta löytyy myös todella hyvä valaistu 9-reikäinen silmukka.

Abu Dhabi Golf on suosittu golfkeskus, jonka suunnittelemaa Peter Harradinea monet tour-pelaajat ylistävät fantastisesta puistokentästä huolellisesti sijoiteltuine vesi- ja hiekkaesteineen. Entisessä aavikkomaisemassa ei odottaisi olevan paljoakaan vesiesteitä, mutta täältä löytyy jopa seitsemän suolavesijärveä. Keskivertogolfaajalle kenttä voi näyttäytyä hieman haastavana, mutta laadukkaalla ja uudenaikaisella golfkentällä on monipuolisesti erilaisia ​​väyliä, mikä tekee kentästä inhimillisen. Erinoimasesti hoidettu kenttä takaa sen, että lyönteihin on aina hyvät asemat ja pallo tuntuu melkein kiinnittyneeltä täydelliselle väylälle. Viheriöt ovat sileitä ja nopeita, mutta eivät niin nopeita kuin niitä Euroopan kiertueella pidettiin. Pelatessa 18. väylän griinillä itsensä voi tuntea hieman jännittyneeksi mahtavan klubitalon haukan tuijottaessa puttaussuorituksiasi. 9-reikäinen silmukka on täyspitkä ja erittäin hyvä lisä pääkentälle, koska se on myös sähköisesti valaistu. Jos et ole pelannut iltagolfia aiemmin, pääset kokemaan sen hienouden, kun olet täällä.

Tiedot

Väyliä 27
Golfkentän tyyppi Autiomaa-/puistokenttä
Tietoa kentästä Championship Course, Par 72 6916 6184 5706 5279
Academy Course, Par 36 3265 3037 2816 2530
Tasoitusraja 54
Driving range Luonnonnurmikenttä
Golfauto Golfautot ovat saatavilla niille, jotka niitä toivovat. Kävely on myös sallittu.
Golfkentän suunnittelija Peter Harradine
Greenfee Abu Dhabi Golf Club sisältää 3 greenfeeta. Kaksi päivää pelaamme mestaruuskentällä alkaen aamusta. Kolmannella päivällä aloitamme iltapäivällä ja pelaamme 9 reikäisen kentän mestaruuskentällä ja lopetamme viimeiselle 9:lle (19-27) sähkövalaistuksessa.

Saadiyat Beach Golf Club

Saadiyat Beach Golf Clubilla laatu on taattu, sillä amerikkalainen Troon Golf vastaa kentän hoidosta ja ylläpidosta. Eteläafrikkalainen Gary Player on suunnitellut ja tehnyt tämän todella kauniin luomuksen Persianlahden edustalla sijaitsevalle ainutlaatuiselle rannikolle.

Kauniin sijaintinsa lisäksi golfkentälle on ominaista suuret erämaat ja kalkin valkoiset bunkkerit kontrastina vihreille väylille ja taivaansiniselle merelle. Ensi silmäyksellä kenttä voi näyttää kauempaa katsottuna haastavalta kaikkine isoine bunkkereineen, mutta aloituslyöntien jälkeen huomaa, että väylät ovat leveämpiä kuin olisi uskonutkaan. Tilaa on siis paljon, vaikkakin hiekkaa joka väylällä on myös riittämikseen. Yksi kentän bravuureista on uskomattoman kaunis kuudes reikä, par 3, joka kulkee rannan varrella. Monet pitävät myös kolmea viimeistä reikää kentän kauneimpina ja parhaimpana antina. Yksi Saadiyat Beachilla pelaamisen elämyksistä on gazellit, joita voi nähdä vaeltamassa vapaasti kentän läheisyydessä. Yhdessä vedestä bongattujen delfiinien kanssa nämä kokemukset tekevät Saadiyatista ehdottomasti täysin ainutlaatuisen. Kierroksen jälkeen suosittelemme vierailua komeaan klubitaloon ja nauttimaan ilta-auringosta kylmän juoman kanssa.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Autiomaa/Links
Tietoa kentästä Par 72, 7083 6613 6127 5452 4813
Tasoitusraja 54
Driving range Luonnonnurmialusta.
Golfkentän suunnittelija Gary Player
Golfauto Golfautot ovat saatavilla niille, jotka niitä toivovat. Kävely on myös sallittu.

Yas Links Golf Club

Yas Links on Arabiemiraattien parhaimmaksi arvosteltu aavikolle rakennettu links-tyyppinen golfkenttä. Kentällä riittää haasteita ja se on unohtumaton kokemus lukuisten väylien varrella olevine kirkasvetisine laguuneineen. Yas Linksin on suunnitellut skotlantilainen Kyle Phillips, joka on tullut tunnetuksi myös sellaisista mestariteoksista kuin Kingsbarns ja Dundonald Links. Kentän laadukkuus on taattu – tämän enempää kenttä ei voisi Links-henkisyyttä huokua. Voisi ajatella, että tämän tyyppinen kenttä on tarkoitettu vain huipputaitaville ammattilaisille, mutta kenttä sopii kaikille ja on otettu vastaan avosylin niin ammattilaisten kuin harrastelijoidenkin keskuudessa. Kokemus ei ole yhtään hassumpi, kun viimeistelet golfkierroksen käymällä klubitalossa, jossa on ihana ulkoravintola. Mangrove-suo löytyy heti rakennuksen takaa ja näköalat ovat 18. reiän viheriölle sekä kauniille merelle.

Yas Links tarjoaa myös todella hyvät harjoitustilat. Alueelta löytyy ideaalinen range dyynien välistä. Rangella on paljon maalitauluja, joihin tähdätä parhaalta nurmialustalta. Rangen vierestä löytyy myös lähipelille ja puttaamiselle harjoittelualueet. Täällä on hyvät mahdollisuudet kehittää lähipeliäsi, jotta hyvä kierros ei kaatuisi ainakaan lyhyisiin väyliin.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Links-kenttä
Tietoa kentästä Par 72, 6779 6434 6045 5702 4968
Driving range Kyllä, luonnonnurmialusta.
Golfkentän suunnittelija Kyle Phillips

The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa

The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa sijaitsee Abu Dhabi Golf Clubin naapurissa, jossa on laskeutuvan haukan muotoinen klubirakennus. Hotellissa on rento golfilmapiiri. Ulkopuolella golfpallot on aseteltu kauniisti pyramidiin. Hotellirakennus on iso, mutta sulautuu hyvin klubirakennukseen. Hotelli on ylellinen, muttei liioiteltu. Hotellihuoneet ovat klassisesti sisustettuja. Ne ovat tilavia 45 neliön kokoisia, olematta kuitenkaan liian isoja.

Hotellin oikea taso korostuu usein, kun syödään buffetravintolassa. Buffetravintola Fairwaysissä sushi on hieman laadukkaampaa, tarjolla on runsaasti mereneläviä ja suuri valikoima kansainvälisten keittiöiden herkkuja. Hotellista löytyy muitakin ravintoloita, mutta tasokas buffetravintola kuuluu matkapakettiimme. Pääbaari on Lemon & Lime Lounge, joka yhdistyy suoraan hyvin varusteltuun hotelliaulaan. Hotellissa on tietysti kuntosali, spa, kaksi uima-allasta, sisä uima- ja rentoutumisaltaat sekä 25 metrin pituinen kuntoallas.

Tiedot

Standardstarstarstarstarstar
SijaintiAbu Dhabin golfkentällä
Huone172 huonetta. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, tallelokero, minibaari, hiustenkuivain ym.
TietoaUlkouima-allas, spa, ravintolat, baarit, kahvilat, ym.
WifiHotellissa on langaton internet ilman lisämaksua.
Tärkeää tietoaAbu Dhabin hotelleissa peritään asiakkailta turistivero. Turistivero on majoitusluokituksesta riippuen noin 10-20 AED /huone/yö (10 dirhamia = noin 2 euroa) ja se maksetaan uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Tämä lisämaksu ei kuulu matkan hintaan.

The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.