Mistä sinä unelmoit?

Vallitsevan tilanteen vuoksi golflomakausi myöhäistyy ja golfarit ovat joutuneet siirtämään matkansa ajankohtaa tulevaisuuteen. Siihen saakka voimme kuitenkin unelmoida golfmatkasta kotonamme. Olemme kysyneet Golf Plaisirin henkilökunnalta mitä lomamuistoja heillä on kerrottavana ja mistä he nyt unelmoivat. Uppoudu näihin mielikuviin. Ehkä joku kohteista kutsuu sinuakin tulevaisuudessa, kun on taas aika matkustaa.

Ulrika Thelin

Head of Destinations, Golf Plaisir


Mistä unelmoit juuri tällä hetkellä?

Unelmoin golfin pelaamisesta lämpimässä ja kauniissa ympäristössä. Ehdin käydä kollegani kanssa Aroeirassa Lissabonissa maaliskuussa ja pääsin kokemaan lämpimän ilmaston, upean hotellin ja pari hienoa golfkenttää. Tämä on juuri se yhdistelmä, jota toivon jokaiselta golflomaltani sekä tietysti ne uudet ihmiset, joihin tutustun kentällä.

Mikä on lempikohteesi?

Yksi lempikohteistani on Buenavista Teneriffalla. Buenavista on todellakin näkemisen arvoinen. Vuoristoinen tie matkalla sinne on todella kaunis ja näkymät erittäin lumoavat. Myös maisemat Atlantille golfkentältä ovat ihastuttavat. Yhdellä reiällä aallot osuvat aina griiniin asti. Haastoimme kerran joukon norjalaisia vieraita kilpailuun kentällä. Se oli hauska kokemus ja single-kilpailun voittaminen ei ole saanut minua unohtamaan tätä muistoa. Päätimme kierroksen voittolounaaseen golfklubilla, josta on mielettömät näkymät kentälle ja merelle.

Miltä näyttää unelmiesi matka Kanariansaarille?

Unelmien matka Kanariansaarille olisi muutaman viikon pituinen, jossa ehtisi vierailla jokaisella viidellä saarella, josta löytyy golfkenttiä. Matkaan kuuluisi paljon golfia, mutta jokaisella saarella on myös oma viehätyksensä, joten haluaisin käyttää tilaisuuden hyväksi ja tutustua mitä kyseisellä saarella on tarjota.

Lue lisää golfmatkoista Buenavistaan

 

Lars Christensen

Marketing, Golf Plaisir


Mistä unelmoit juuri tällä hetkellä?

Haaveilen päästä takaisin Costa Navarinoon, Kreikkaan, josta pidän todella paljon. Useampi vuosi sitten olin siellä perheeni kanssa sukupolvien matkalla. Meitä oli yhteensä 6 aikuista ja kaksi lasta. Aikuisille oli varattu lähtöajat aamulla sekä iltapäivälla. Jakaannuimme kahteen osaan ja näin saimme pelata 18-reikää joka päivä. Lapset menivät altaalle tai harrastivat muita aktiviteetteja päivisin.

Mistä pidät Costa Navarinossa eniten?

Kaikki mitä Costa Navarino tarjoaa on korkealaatuista. Lisäksi siellä on kaksi upeaa golfkenttää, erittäin hyviä golfharjoitusalueita ja ruoka on taivaallista alueen monissa ravintoloissa. Sieltä löytyy aina hauskaa tekemistä, kuten uimista, pyöräilyä, spa, tennistä, keilailua, vesiliukumäkiä tai vaikkapa kokkauskursseja. Mikä parasta, siellä on niin paljon valinnanvaraa kaikille. On mahdotonta tehdä ja kokea kaikki haluamansa asiat, jos kyseessä on viikon matka.

Millaiselta seuraava matkasi sinne näyttää?

Seuraava matka tulee olemaan perhematka, jossa keskitymme golfiin. Lapseni ovat aloittaneet pelaamisen ja odotan innolla sitä päivää, jolloin voin näyttää heille Costa Navarinon kentät.

Mikael Erdtman

Myyntipäällikkö, Golf Plaisir Protours


Mistä unelmoit juuri tällä hetkellä?

Golf on intohimoni ja mieleeni tulee vaikka mitä kohteita! Haluaisin lähteä pelaamaan etenkin Portugaliin tai Irlantiin. Dominikaaninen tasavalta ja USA kuuluvat myös lempikohteisiini. Lissabon on kuitenkin yksi suosikkikaupungeistani maailmassa. Portugalista olen saanut uusia ystäviä, pelannut upeilla kentillä ja tutustunut eri golfkohteisiin sekä nauttinut lomasta ja maan kulttuurista.

Mikä on paras golfmuistosi Lissabonista?

Olen pelannut melkein kaikilla Portugalin kentillä paitsi Portossa. Mieluiten käyn golfaamassa Costa Azulin puolella Lissabonin ulkopuolella Aroieran kentillä, Quinta do Perussa, 36-reiän Ribassa, Troiassa, Santo Estevaossa ja Montadossa. Minulla on niin monta golfmuistoa näistä paikoista. Hauskin muisto täytyy olla se, kun pelasin Marco Andradea vastaan Montadossa ja hävisin 9-reiällä osuessani ”ei golfautoja” kylttiin ja löin bogin. Miten huonoa tuuria.

Mitä muuta tekisit, jos et pelaisi golfia?

Viettäisin iltaa Lissabonin vanhassa kaupungissa hyvän ruoan ja juoman parissa, kävisin shoppailemassa tai nauttimassa auringosta Costa Caparican 45 kilometrin pituisella rannalla. Jos kyseessä on reissu kaveriporukalla, parasta olisi ajoittaa matka Portugalin jalkapalloliigan kauteen, jotta pääsisimme katsomaan Benfican peliä!

Lue lisää golfmatkoista Lissaboniin

 

Erik Bengtsson

Data Setup Manager, Golf Plaisir


Mistä unelmoit juuri tällä hetkellä?

Juuri nyt unelmoin siitä, että olisi jo syksy ja talvi. Muutama suunniteltu kevään matkani siirtyi myöhempään ajankohtaan, kuten monien muidenkin. Yksi näistä on golfmatka Pietariin, Venäjälle ja toinen golf- ja sukellusmatka Punaiselle merelle Hurghadaan, Egyptiin.

Mikä on paras golfmuistosi?

Paras golfmuistoni liittyy työpaikkani opintomatkaan Arabiemaraateissa, jossa kävin muutaman kollegan kanssa. Vierailimme siellä kaikissa kohteissamme. Mielestäni Arabiemiraatit on kuin golfmekka, jossa on parhaat kentät, hotellit ja ravintolat. Matkan kohokohta oli Abu Dhabissa, jossa näimme HSBC Championship -kilpailun viimeisen kierroksen. Pelasimme golfia Saadiyat Beachin kentällä ja meille annettiin mahdollisuus myös pelata golfia Abu Dhabin kentällä European Tourin jälkeen. Kentän laatu oli uskomaton!

Mitä muuta tekisit, jos et pelaisi golfia?

Olen usein haaveillut päästä Hurghadaan ja Punaiselle merelle. Viettäisin aikaa veneellä ja suorittaisin Open Water -sukelluskurssin loppuun. Onneksi pian se on mahdollista.

Lue lisää golfmatkoista Egyptiin

 

Mathias Seppänen

Myynti, Golf Plaisir Protours


Mistä unelmoit juuri tällä hetkellä?

Minulla oli kaksi suunniteltua lomamatkaa huhtikuussa, jotka ovat nyt peruuntuneet. Unelmoin tällä hetkellä golfreissusta kavereiden kanssa Gran Canarian Melonerasiin. Mikään ei ole niin hauskaa, kun lähteä vanhalla kaveriporukalla pelaamaan golfia viikoksi ja keskittyä täysillä siihen. Joinakin päivinä voimme pelata jopa 36-reikää.

Miksi juuri Meloneras kohteena?

Melonerasissa voi yhdistää herkullisen ruoan, auringon ja uimisen parhaaseen yöelämään. Aamut alkaa golfkentällä, jonka jälkeen voi lähteä viettämään iltapäivää rannalle. Illalla voi käydä syömässä hyvässä ravintolassa ja jatkaa sieltä vielä johonkin baariin.

Millainen suhde sinulla on Melonerasiin?

Työskentelin Melonerasissa Golf Plaisirilla useamman viikon ajan. Minulla on edelleen vahva suhde paikkaan. Ystäviäni työskentelee siellä hotellissa tai klubilla, joihin pidän yhä yhteyttä. Meille, jotka ovat olleet sesonkityöntekijöitä kehittyy oma perheside ja voin sanoa, että ikävöin veljiäni ja siskojani sekä upeaa golfkohdetta.

Lue lisää golfmatkoista Melonerasiin

 

Mattias Damberg

Myyntipäällikko, Golf Plaisir


Mistä unelmoit juuri tällä hetkellä?

Tällä hetkellä haaveilen siitä, että olisin jossain lämpimässä kohteessa. Kuulun siihen joukkoon, jotka eivät koskaan ajattele sään olevan liian kuuma. Ehkä siksi unelmoin päästä ennen kaikkea Abu Dhabiin.

Ajatteletko jotain tiettyä golfkenttää tai hotellia?

Westin Abu Dhabi on minulle erityinen kohde. Majoituin täällä vieraillessani ensimmäisen kerran Abu Dhabissa. Hotelli on upea ja se sijaitsee aivan golfkentän vieressä. Tämä on ainutlaatuista Abu Dhabissa. Mitä golfiin tulee, kaikki kolme kenttää ovat erittäin hienoja ja täydentävät toinen toistaan erilaisilla ulkoasuillaan. Mielestäni Yas Links on kaikista hauskin pelata.

Mitä muita kohteita löytyy bucket-listaltasi, jos voisit matkustaa minne vain?

Matka Bandon Dunesiin Yhdysvaltojen länsirannikoille olisi mahtava kokea. Kuvissa nämä golfkentät näyttävät niin maagisilta ja eroavat muista Amerikan huippukentistä siten, että ne eivät ole yksityisiä vaan kuka tahansa voi pelata siellä vieraana.

Lue lisää golfmatkoista Abu Dhabiin

 

Johan Kullenberg

Markkinointipäällikkö, Golf Plaisir


Mistä unelmoit juuri tällä hetkellä?

Rakastan matkustamista ja golfia, joten unelmoin näistä erittäin paljon. Minulla on ollut muutama kiinnostava pelimatka muun muassa Irlantiin, Romaniaan ja Egyptiin suunnitteilla, jotka eivät katoa mielestä. Madeira on kuitenkin se kohde, josta useasti unelmoin. Minun olikin tarkoitus lähteä tänne puolisoni kanssa. Madeira on uskomattoman kaunis saari, jonne palaan kerta toisensa jälkeen.

Mikä on paras golfmuistosi Madeiralta?

Olen pelannut Madeiran kaikilla golfkentillä, joita on yhteensä kolme. Jokaisesta löytyy hyvä muisto esimerkiksi kahden tunnin brunssilounas Palheiro golfklubin terassilla tai koko päivän retki naapurisaaren Porto Santon kentälle pelaamaan, joka on yksi Ballesterosin taidonnäytteistä. Paras muisto täytyy kuitenkin olla Santo da Serran kentältä, jossa pelasin ProAmia (ennen Madeira Openia) yhdessä mukavan ja iloisen Peter Hedblomin kanssa.

Mitä muuta tekisit, jos et pelaisi golfia?

Jos tulisin Madeiralle puolisoni kanssa, lähtisimme varmasti vaeltamaan ja tutustumaan Madeiran upeaan luontoon. Voisin myös ostaa madeiralaista viiniä vuodelta 2002 nuorimmalle pojalleni, mikä on myös hänen syntymävuotensa. Se olisi aika hieno valmistujaislahja.

Lue lisää golfmatkoista Santo da Serraan

 

Pia Olsson

Myynti, Golf Plaisir Protours


Mistä unelmoit juuri tällä hetkellä?

Unelmoin safarimatkasta Etelä-Afrikassa. Haluaisin päästä näkemään villieläimiä niiden luonnollisessa ympäristössä. Majoittuisin myös safarimökissä ja minulla olisi omat oppaat mukana. Tämä on ylellisyyttä, josta kannattaa haaveilla.

Kenet ottaisit mukaan matkalle?

Se olisi täydellinen perheloma, joten mieheni ja kaksi lastamme lähtisivät mukaani. Etelä-Afrikka ja safarimatkat houkuttelevat meitä kaikkia. Toivottavasti tämä unelma toteutuu pian. Etelä-Afrikassa voi yhdistää golfin pelaamisen ja safarit. Se on myös seikkailu, joka on tulee olemaan ikuinen muisto. Perheellemme tämä olisi ehdottomasti unelmien täyttymys.

Miksi unelmoit juuri Etelä-Afrikasta kohteena?

Toivoisin perheeni kokevan ja näkevän maan, jossa on monia vivahteita ja kiinnostava historia. Etelä-Afrikalla on niin paljon tarjottavaa ja erinomainen ruokakulttuuri. Lisäksi siellä on upeat golfkentät ja paljon erilaisia aktiviteettja. Asia mitä en myöskään halua jättää kokematta on viininmaistelu.

Jos pystymme kutistamaan majoituksen ja golfin Fancourtiin sekä pelaamaan heidän kolmella kentällä matkan aikana, saa unelma 5 tähteä.