Tietoa meistä

Avoimet työpaikat Golf Plaisir

Golf Plaisir laajentaa toimintaansa Suomessa uusien rekrytointien avulla

Vastataksemme palveluidemme kasvavaan kysyntään ja laajentaaksemme toimintaamme eri kohderyhmille Suomen golfmatkamarkkinoilla, olemme iloisia voidessamme julkistaa, että Jenni Vellonen (toiminut matkanjärjestäjä Golfreseptin operatiivisena johtajana) liittyy Golf Plaisirin tiimiin 1. syyskuuta 2021 alkaen. Jenni tuo mukanaan valtavan tietotaidon ja kokemuksen Suomen golfmatkamarkkinasta, joka auttaa toiminnan laajenemisessa Suomessa lähitulevaisuudessa ja takaa, että olemme valmiita palvelemaan, kun suomalaiset golfarit kokevat jälleen matkustamisen turvalliseksi.

Jennin lisäksi tulemme vahvistamaan myyntitiimiä rekrytoimalla uuden matkamyyjän tiimiimme Suomessa. Lue lisää ja jätä hakemus alla olevan linkin kautta, mikäli sinua kiinnostaa upeat mahdollisuudet ja haasteet golfmatkailun parissa.

 

Etsimme sinua, jolla on intohimo golfiin, mutta olet myös asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on kokemusta matkailualalta. Haluat haastaa itseäsi ja uskallat tuoda esille uusia näkökulmia. Pidät myös tiimityöskentelystä sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Yhdessä yhteystyökumppaneiden kanssa haluat toteuttaa asiakkaiden unelmien golfmatkat.