Talven suosikkikohteemme

Joulun ja uuden vuoden aikaan moni meistä kaipaa lunta ja pikku pakkasta. Pian joulun pyhien jälkeen alamme jo haaveilemaan lämpimistä keleistä ja golfista. Kiinnostus lähteä golfmatkalle talven pimeimpinä kuukausina on kasvanut todella suureksi ja me listasimme muutaman talven suosikkikohteemme Kanariansaarilta ja Arabiemiraateista.
Nämä kaksi kohdetta maailmalla ovat sellaisia, jossa aurinko paistaa melkeinpä jokaisena päivänä vuodesta. Varaa matka nyt ja pääset nauttimaan erittäin lämpimästä talvesta!

Meloneras, Gran Canaria

Alk. 1.855 €

Unohda ”Keihäsmatkat”, kun ajattelet Gran Canariaa. Nykyään tämä kohde on tunnettu luksushotelleista ja upeista golfkentistä. Ilmasto on säilynyt yhtä upeana kaikki vuodet. Meloneras Golf on todennäköisesti Gran Canarialle rakennetuista golfkentistä kustannuksiltaan kalleimmaksi kohonnut golfkenttä. Ei siksi, että klubitalo olisi massiivinen ja kallis tai, että golfkentän tieltä olisi tarvinnut raivata vuoria ja maata. Syy on puhtaasti sen sijainti kalliilla maa-alueella.

Viikon golfmatkamme Melonerasiin sisältää:
7 yötä kahden hengen huoneessa, 7 aamiaista ja 6 päivällistä, 5 koko päivän green feetä Melonerasiin, lennot, lentoverot, lentokenttäkuljetukset, golfisännän ja pron palvelut kohteessa.

 

Lue lisää Melonerasista

 

Maspalomas, Gran Canaria

Alk. 1.665 €

Maspalomaksessa on mukava ja rento ilmapiiri ja kohde on tunnettu ennemminkin aaltoilevista hiekkadyyneistä kuin vilkkaasta yöelämästä. Majoituskohteellamme hotelli Kumara Serenoalla on täydellinen sijainti kilometrien pituisen hiekarannan ja Maspalomasin golfkentän välissä. Maspalomas on perinteinen golfkenttä, joka rakennettiin yli 50 vuotta sitten. Se sijaitsee aivan luonnonsuojelualueen vieressä ja ympäristölle on tyypillistä hiekkadyynit, jotka tuovat kentälle todellista skottihenkeä vaikkei kyse olekaan links-kentästä.

Viikon golfmatkamme Maspalomasiin sisältää:
7 yötä kahden hengen huoneessa, 7 aamiaista ja 6 päivällistä, 5 koko päivän green feetä Maspalomasiin, lennot, lentoverot, lentokenttäkuljetukset, golfisännän ja pron palvelut kohteessa.

 

Lue lisää Maspalomasista

 

Caleta de Fuste, Fuerteventura

Viikonmatka alk. 1.225 €  Long Stay alk. 2.025 €

Fuerteventuralla aurinko paistaa kauniiden rantojen ja golfkenttien yllä. Majoituskohteemme sijaitsevat rannan tuntumassa, kävelymatkan päässä viihtyisästä Caleta de Fusten kylästä. Caleta de Fuste on monipuolinen lomakohde, jossa voit viettää viikon tai vaikka koko kuukauden.

Viikon golfmatkamme Caleta de Fusteen sisältää:
7 yötä kahden hengen huoneessa, 7 aamiaista ja 6 päivällistä, 4 koko päivän green feetä, lennot, lentoverot, lentokenttäkuljetukset, golfisännän ja pron palvelut kohteessa.

Long Stay -golfmatkamme Caleta de Fusteen sisältää:
28 yötä huoneistossa, 12 green feetä, lennot, lentoverot, lentokenttäkuljetukset, golfisännän palvelut kohteessa.

 

Lue lisää Caleta de Fustesta

 

Yas Island, Abu Dhabi

Alk. 1.465 €

Vain puolen tunnin matkan päässä Abu Dhabin kaupungista sijaitsee tunnettu keinotekoinen saari nimeltään Yas Island. Kohteeseen matkaavat asiakkaamme majoittuvat Yas Links golfkenttämaisemissa vain muutaman minuutin matkan päässä saaren monipuolisista palveluista. Yas Island houkuttelee vuosittain suuren määrän turisteja erilaisten elämysten ja nähtävyyksien voimalla tälle saarelle. Yas Links on yksi tärkeimmistä vetonauloista, eikä suotta. Se lukeutuu kahdenkymmenenviiden maailman parhaan golfkentän joukkoon.

Viikon golfmatkamme Yas Islandille sisältää:
7 yötä kahden hengen huoneessa, 7 aamiaista ja 6 päivällistä, 4 green feetä Yas Linksillä, lennot, lentoverot, lentokenttäkuljetukset, golfisännän palvelut kohteessa.

 

Lue lisää Yas Islandista

 

Buenavista, Teneriffa

Alk. 1.565 €

Buenavista on Golf Plaisirin mansikkapaikka Teneriffalla. Täällä sijaitsee ainutlaatuinen golfkenttä, jossa pääset kauaksi massaturismista sekä stressistä. Tämä osa saaresta on luonnon ja maisemien puolesta ehdottomasti kaikkein kauneinta aluetta. Severiano Ballesteros on luonut upean golfkentän erittäin dramaattiseen ympäristöön. Hotellimme Melia Hacienda del Conde on erittäin hieno ja laadukas hotelli, joka sijaitsee kolmannen väylän varrella tarjoten upeat näkymät golfkentälle ja merelle.

Viikon golfmatkamme Buenavistaan sisältää:
7 yötä kahden hengen huoneessa, 7 aamiaista ja 6 päivällistä, 5 koko päivän green feetä Buenavistaan, lennot, lentoverot, lentokenttäkuljetukset, golfisännän palvelut kohteessa.

 

Lue lisää Buenavistasta

 

Tutustu koko kattavaan talvimatkavalikoimaamme golfplaisir.fi tai soita +358 9 6154 7406