Soma Bay Golf

Soma Bay Golf

Upeaa golffia Punaisenmeren varrella

Soma Bay Golf Hurghadan eteläpuolella on täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat lämpövarman talvigolfmatkansa. Täältä saat myös ylellistä majoitusta golfin kera ollessasi lähellä Punaisenmeren kristallinkirkasta vettä.

Hurghada on yksi Egyptin suosituimmista merenrantakohteista ja Soma Bay on 45 km etelään samaa rantaviivaa pitkin. On hämmästyttävää, kuinka vesi voi saada aavikon kukoistamaan. Kun saavut Soma Baylle, tuntuu kuin tulisi keitaalle, jossa vehreyden ja aavikon välillä on vehreän terävät rajat. Soma Bay on suhteellisen pieni turistikohde auringon ystäville, sukeltajille, leijasurffaajille ja golfaajille. Kaupunki on rakennettu niemimaalle, jossa on osittain suojainen lahti ja muutama pienempi saari. Se ei ole suuri lomakeskus, vaan kymmenkunta tyylikästä designhotellia, jotka houkuttelevat kristallinkirkkaalla vedellä ja hienoilla hiekkarannoilla. Täällä voit nauttia kaikesta ylellisyydestä, jota hotelli voi tarjota, ja jos liikut hotellialueen ulkopuolelle, on upea rantakatu, jonka perässä on pieni venesatama. Täällä on useita kauppoja ja ravintoloita, mutta muuten Soma Bay on melko hiljainen ja rento lomakohde.

Tiedot

GolfisäntäKyllä
Etäisyys golfkentälle0
Etäisyys lentokentältä45km
Lähellä olevat golfkentät3
Etäisyys suurempaan kaupunkiinMakadi Bay 27 km, satamakaupunki Safaga 28 km
TapahtumatKilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

14 yötä kahden hengen huoneessa
14 aamiaista ja 12 illallista
10 kpl greenfee Soma Bay Golf
Lennot
sis. lentoverot, matkatavaralaukun ja golfbägin ruumaan
lentokenttäkuljetukset
Skandinaavisen golfisännän palvelu
Turistiviisumi (Suomen kansalaisille)

All-inclusive
Cascades Resortissa sinun on mahdollista valita All-inclusive lisämaksusta. Lue lisää sisällöstä.

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon29℃

The Cascades

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.