Kuukauden tarjous

Kuukauden tarjous tammikuussa kohdistuu upeaan Kreikan golfmatkakohteeseemme, Costa Navarinoon. Costa Navarino on todella suosittu golfkohde Manner-Kreikassa, joka tarjoaa keväästä 2022 alkaen golfelämykset neljällä täysimittaisella golfkentällä. Tarjoamme siis mahdollisuuden varata matka yhteen Euroopan upeimpaan golfkohteeseen ja lisäksi tarjoamme kaupanpäällisenä tammikuussa Costa Navarinon matkan varanneille laadukkaan puttimaton lähipeliharjoittelua varten.

Lisätietoa matkasta

Dunes Course Costa Navarino

Costa Navarino, Kalamata

Costa Navarino on monella mittapuulla paras ja suosituin golfmatkamme asiakkaidemme keskuudessa. Tämä resort ja sen neljä golfkenttää sijaitsevat todella luonnon kauniilla alueella Peloponnesoksen niemimaalla! Kyseessä on Manner-Kreikan ainoa kansainvälisen tason golfkohde ja kehityshanke, mutta sitäkin upeampi ja onnistuneempi. Costa Navarinossa kaikki on alusta loppuun laatua. Kohteen sijainti ja ympäristö, hotellit, kentänhoito, josta vastaa Troon Golf, golfkenttäsuunnittelijat, joita Bernhard Langer, Robert Trent Jones Jr ja José-Maria Olazaba. Kaikki on mietitty tarkkaan harkiten ja silmällä pitäen korkeinta mahdollista laatua. Costa Navarino tarjoaa golfin ja kuninkaallisen majoituksen lisäksi paljon muutakin. Koko rannikkoalue on täynnä kiehtovia pieniä poukamia eikä kulttuurin nälkäinenkään kohteessa kyllästy.

 

Lue lisää

Lisätietoa tarjouksesta

Tammikuun ajan kuukauden tarjouksena on sadalle ensimmäiselle Costa Navarinon kevään matkan varanneille omatoimiseen harjoitteluun soveltuva puttimatto (1 per varaus). Voit siis varata matkan yhteen Euroopan upeimmista golfkohteista ja valmistautua matkaan treenaamalla tarkaksi ja varmaksi puttaajaksi. Yhteistyökumppanimme Golf Sky postittaa puttimaton kotiisi helmikuussa. Mikäli samalla varauksella on useampi henkilö, saatte puttimaton ja pallopaketin.

Lisää kampanjakoodi TAMMIKUU22 kun teet tilausta verkkosivuiltamme tai mainitse se asiakaspalveluumme, jos tilaat puhelimitse tai sähköpostitse.

  • Kampanja on voimassa 1-31 tammikuuta 2022.
  • Varaa golfmatka Costa Navarinoon kevään 2022 lähdöllä.
  • Lisää varaukselle kampanjakoodi TAMMIKUU22
  • Saat puttimaton kaupanpäällisenä, kun varaat matkan yhdelle hengelle. (arvo 79,95€)
  • Mikäli varaat matkan kahdelle tai useammalle henkilölle, saatte puttimaton ja pallopaketin. (arvo n. 109,95€)
  • Tuotteet lähetetään varauksen yhteydessä esittämääsi osoitteeseen n. 15.2.2022 edellyttäen, että olet maksanut matkan ennakkomaksun.
  • Kampanja on voimassa 100:lle ensimmäiselle varaajalle.

Kaksi uutta golfkenttää

Navarino Hills – Kaksi uutta Olazabalin suunnittelemaa golfkenttää

Asiakkaamme, jotka matkustivat Costa Navarinoon syksyn 2021 aikana saivat mahdollisuuden pelata toisen uusista Navarino Hills golfkentistä. Kaikki asiakkaamme sekä golfisäntämme Carina ja Stephan ihastelivat kenttää. Costa Navarinon Bay kenttä, joka avattiin 2011 on upea elämys ja tarjoaa hämmästyttävät näkymät Navarinon lahden yli merelle. Navarino Hills on rakennettu Bay kentän yläpuolella olevaan maastoon ja tarjoaa vieläkin upeammat näkymät pelajaalle. Navarino Hills on itsessään jo syy palata takaisin Costa Navarinoon, vaikka olisit vieraillut jo aiemmin.

 

Lue lisää

Suorita Costa Navarino-tietovisamme

Costa Navarino on Kreikan paras golfkohde ja yksi Euroopan suosituimmista golflomakohteista. Testaa tietämyksesi tai tee testi oppiaksesi lisää Costa Navarinosta.

Tietovisa sisältää 10 kysymystä, jotka keskittyvät golfiin, mutta käsittelevät myös aluetta ja Kreikan elinkeinoa. Oikein vastanneille ei ole luvassa palkintoja, mutta voitte toki ystävien kesken kisailla kuka saa eniten vastauksia oikein ja voittajalle sitten luvassa ainakin mainetta ja kunniaa. Toivottavasti tämä tietovisa toimii myös hyvänä kimmokkeena lähteä tutustumaan Costa Navarinoon tulevana keväänä.

 

Aloita tietokilpailu