Golfmatkoja Belekiin

Marraskuun kampanja

Belekin rannikolla golfkentät ovat kuin helminauha, ja täältä löydät peräti 11 erilaista golfklubia, joista monissa on enemmän kuin yksi 18-reikäinen kenttä. Jos lasket kaikki yhteen, tulee yhteensä viisitoista 18-reikäistä ja kolme 9-reikäistä golfkenttää. Kenttiä on siis paljon suhteellisen lyhyellä rannikko-osuudella. Ensimmäinen Belekiin rakennettu golfkenttä oli National, joka avattiin vuonna 1994, ja se oli alku valtavalle kehitykselle. Me Golf Plaisirilla olemme päättäneet työskennellä kolmen hotellin ja yhteensä viiden 18-reikäisen golfkentän kanssa tulevalla kevään golfkaudella.

Fantastisk linksgolf på Lykia Links

Belekin matkan varanneille oma lisäkilpailu

Ensimmäiset 150 Belekiin tehtyä varausta kaikista Pohjoismaista ovat mukana myös lisäkilpailussa, jossa voit voittaa matkaosuutesi takaisin. Tämä kilpailu, järjestetään kaikissa Pohjoismaissa. Kilpailu päättyy, kun saavutamme 150 varausta tai viimeistään 31.12.2022. Kaksi viikkoa kilpailuajan päättymisen jälkeen matkasi päävaraaja saa sähköpostin, johon sinun on täytettävä kilpailuvastaukset. Belekistä tulee kolme kysymystä ja sitten yksi lisäkysymys. Jokainen matkustaja voi lähettää oman kilpailuvastauksen. Jos emme saa täysin oikeaa vastausta, voittaa se, joka on lähinnä oikeaa vastausta lisäkysymyksen osalta. Jos emme voi valita voittajaa, kilpailu ratkaistaan uudella bonuskysymyksellä, kunnes meillä on yksi voittaja. Kilpailu koskee vain heitä, jotka ovat varanneet viikoittaisen matkan Belekiin keväällä 2023. Mahdollisen palkintoveron maksaa voittaja itse.

Golf Plaisir Belek Trophy 2023

20.-27.2.2023 Suenossa ratkeaa voittajapari vuoden hauskimmassa golfjoukkuekilpailussa. Tänä ensimmäisenä vuonna olemme rajoittaneet osallistujamäärän 48:aan, mikä tarkoittaa, että ykköspalkinnosta kilpailee 24 eri joukkuetta. Voittajapari saa hallitsevina mestareina kutsun osallistua Golf Plaisir Trophyyn myös ensi vuonna. Pelaamme kahden hengen bestball kilpailua, mutta jaamme myös palkinnot parhaalle maajoukkueelle, parhaiten pukeutuneelle joukkueelle ja lähimmäs lippua -kisan voittajille.

 

Lue lisää

Kolme huippukohdetta Belekistä

Tutustu kanssamme tämän vuoden Belekin uutuuskohteeseen, Cullinan Links Golf Clubiin tai valitse klasikko Sueno Golf, jonka löydät Golf Plaisirin valikoimasta ja on kenties pienikokoisin golfkeskus Belekissä, jossa hotelli on todellakin aivan golfkenttien vieressä. Tai valitse edullinen ja ruuhkattomampi Lykia Links, joka on Pete Dyen todella onnistunut luomus. Kukapa ei haluaisi pelata Linksgolfia Välimeren lämmössä?

 

Lue lisää

Yhden hengen huone lisämaksu vain yhden euron!

Jos lähdet golfmatkalle porukalla ystävien kanssa, aina löytyy joku tai muutama, jotka haluavat majoittua yhden hengen huoneessa. Se on usein kallista niille, jotka haluavat yhden hengen huoneen, mutta ei Lykia Linksissä, jossa meillä on lyömätön hinta vain yhden euron lisämaksu yhden hengen huoneesta. Halpa hinta voi ratkaista kuorsausongelman, joka on yksi yleisimmistä syistä, miksi ihmiset päättävät maksaa yhden hengen huoneista ylimääräistä.

 

Lue lisää