Lykia Links

Lykia Links

Linksgolf niin kuin pitääkin

Links golf Brittisaarilla on sekä hauskaa että jännittävää, mutta sää voi todellakin olla epävarma tekijä. Tule sen sijaan kanssamme Lykiaan ja pelaa modernia linksgolfia lämpimässä ja miellyttävässä Välimeren ilmastossa.

Lykia World on mukava lomakeskus aivan Belekistä itään Turkin etelärannikolla. Täällä on rauhallista ja mukavaa. Lomakeskus koostuu useista erityyppisistä hotellihuoneista, sviiteistä ja huviloista. Huoneita on yhteensä yli 500. Suurin osa siitä on suunniteltu ja rakennettu aurinko- ja kylpyvieraille, joten siellä on paljon uima-altaita, ravintoloita, vesiurheilumahdollisuuksia ja hotellilla on oma, 2,5 kilometriä pitkä hiekkaranta. Golfkauden aikana Lykia muuttaa luonnetta ja muuttuu enemmän golfhotelliksi. Painopiste siirtyy aurinko- ja kylpyvieraista golfaajiin, mikä tarkoittaa rajoitettua valikoimaa perhealtaita, jäätelökioskeja ja liukumäkiä. Sen sijaan klubitaloravintola on avoinna myös iltaisin sekä buffet- että à la carte -ruoalla ja tarjoaa golfaajille all inclusiven tässä osassa hotellia. Hieman rauhallisempi ja golfpainotteisempi. Tietysti täällä on myös todella hyvä golfkenttä, ja tässä tapauksessa on kyse klassisesta links golfista.

Tiedot

GolfisäntäKyllä
Golf AcdemyEi
Kenttiä lähialueella14
Etäisyys golfkentälle0 m
Etäisyys LentokentältäAntalya Airport, 50 km . Gazipasa Airport, 150km
Lähin kaupunkiAntalya, 55 km
TapahtumatKilpailut, retket jne.
PassiAinakin 6 kk voimassa matkan päättymispäivästä

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.425€

7 yötä kahden hengen huoneessa
all-inclusive
rajaton greenfee Lykia Links*
edestakaiset lennot
sis. lentoverot, matkatavaralaukun ja golfbägin ruumaan
lentokenttäkuljetukset
golfisännän palvelu

Rajaton greenfee Lykia Links
Meidän asiakkaalle on ennakkoon varattu 18-reiän greenfee. Tämän lisäksi kierroksen jälkeen on mahdollista varata lisäkierros klubitalolta.

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon16.3℃

Lykia Links

 

Lykia Links on jotain hyvin erikoista. Jo ensimmäisellä teellä ymmärrät, että tämä on tavanomaisesta poikkeava kokemus. Väylän pituus on 393 metriä yleensä suoraa merelliseen vastatuuleen. Kentällä ei ole rakennuksia, ja tuntuu todella siltä, ​​että olisit ulkona luonnon keskellä. On erittäin haastavaa saada par tulos tehtyä ensimmäiselle väylälle että saat hyvän alun kierrokselle, et välttämättä saavuta viheriötä kahdella lyönillä mutta hyvällä chipillä saa hyvän mahdollisuuden paarille. Koko alue on hyvin avoin, mäntymetsää ei näy ja se tekee Lykiasta niin erityisen ja erilaisen kuin Belekin toiset kentät. Vaikka kyseessä on avoin kenttä, arkkitehti Perry Dye on onnistunut kehystämään jokaisen reiän erikseen rakennetuilla hiekkadyyneillä ja se tuntuu itse asiassa kuin Skotlannin klassisilla links kentillä- sillä suurella erolla, että siellä on miellyttävä välimerellinen ilmasto. Kenttä on myös erittäin moderni, ja siellä on ihanat bunkkerialueet ja kohotetut viheriöt, jotka tekevät pelaamisesta mukavaa. Jos tuulee hieman tavallista enemmän, on pelaaminen melko vaikeaa, mutta kenttä tuntuu silti erittäin hauskalta ja monipuoliselta. Useat reiät ovat rannan ääressä ja keskittymiskyky on helppo menettää loistavan näkymän takia.

Tiedot

Väyliä 18
Kentän tyyppi Links/seaside kenttä
Tietoa kentästä Par 73, 6924 6321 5869 5193 4768
Drivingrange lyönti matolta ja nurmelta
Kentän suunnittelija Perry Dye

Lykia Golf Hotel

Lykia World Resort on jättimäinen keskus, joka on hyvin suunniteltu ja harkittu. Klubitalon vieressä oleva hotellin osa on nimeltään “Golf Hotel”, jossa on intiimimpi tunnelma. Golfaajille on varattu 80 huonetta. Aivan kuten läheisessä Suenossa, pääset hissillä alas vastaanottoon, jossa sijaitsevat myös pro-shop, baari ja ravintola. Sitten vain mene ulos 1. teelle, helppoa kuin heinänteko. Golfkauden aikana golfhotellista tulee hieman hotelli hotellin sisällä, jossa all inclusive klubitalon baarissa ja illallispalvelu klubitalon ravintolassa. Lykia Golf -hotellin vieraana sinulla on tietysti pääsy muihin lomakeskuksen palveluihin.

Tiedot

Standardstarstarstarstarstar
SijaintiKentän vieressä
Huoneita80 kpl. (kaikenkaikkiaan 500 resortilla).
PalvelutSisäuimallas, ulkouimallas, ravintoiloita, pubeja, tennis, spa, gym mm.
WifiIlmainen Wifi alueella

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.