Golf Belekissä

Jos haluat pelata golfia Belekissä, voit odottaa korkeaa laatua. Upeat golfkentät lepäävät kuin helminauhalla ja kiemurtelevat rehevän mäntymetsän läpi.

Golf Belekissä voi kilpailla Euroopan parhaiden paikkojen kanssa. Täällä on lukemattomia golfkenttiä, jotka kaikki sijaitsevat rehevässä mäntymetsässä Välimeren rantojen välissä etelässä ja Taurus-vuorten välissä pohjoisessa. Kun puhutaan golfmatkoista Belekiin, on olemassa monia erilaisia ​​vaihtoehtoja. Jotkut golfaajat suosivat lomakohteita, kuten Sueno Golf, Titanic Golf tai Gloria Golf. Muut golfaajat pelaavat mieluummin mestaruuskentillä, kuten Montgomerie Golf, Cornelia Golf tai Carya Golf. Kaikille tiloille yhteistä on, että ne ylläpitävät erittäin korkeaa laatua sekä golfkentällä että kaikissa golfiin liittyvissä palveluissa.

Belekissä on myös useita hyviä hotelleja. Suurin osa on ylellisiä viiden tähden hotelleja, joissa on upea palvelu ja upea ruoka. Belekissä on yleistä, että matkan hintaan sisältyy all inclusive, se on helppoa ja kätevää, kun lähes kaikki sisältyvät hintaan.  Belekin hotelleissa on usein paljon toimintaa koko perheelle, jotta kaikki viihtyisivät. Hotellit sijaitsevat rannalla, joten mahdollista on yhdistää golfmatka aurinko- ja rantalomaan.

Golfisännät Belekissä

Belekin matkakohteissamme voit aina nauttia skandinaavisen golfisännän palvelusta.  Kysy golfisännältä mitä vain. Hän tekee parhaansa auttaakseen sinua. Keskity vain golfaamiseen ja nauti lomasta!

Matkakohteemme Belekissä