Kesätarjoukset 2023

Monille golfareille yksi kauden kohokohdista on lähteä minilomalle golfin parissa jonnekin Ruotsissa. Olipa matkaseurana sitten ystävät tai läheiset, älä jätä väliin upeita tarjouksia yhteistyökumppaneiltamme alla. Tee varauksesi käyttämällä varauspainiketta kunkin sivuston kohdalla.

Sankt Jörgen Park, Göteborg

Meillä on ilo tarjota 10 % alennus varauksistanne Sankt Jörgen Parkiin kaudella 2023. Ruotsissa on harvoja golfkenttiä majoituspalveluineen, jotka erottuvat joukosta, ja Sankt Jörgen Park on yksi näistä. Täällä on kiinnitetty huomiota jokaiseen pienimpään yksityiskohtaan, jotta vierailustasi tulisi mahdollisimman mukava, ja voit keskittyä vain nauttimaan.

 

Lue lisää Sankt Jörgen Park tarjouksesta

Smådalarö Gård Hotell & Spa, Tukholma

Älä jätä väliin 15 %:n alennusta tarjouksesta ”Majoitus & Aamiainen” Smådalarö Gårdilla, kun varaat majoituksen kaudella 2023. Smådalarö Gårdin ainutlaatuinen saaristoympäristö tekee siitä vertaansa vailla olevan golfkenttäkohteen Ruotsissa. Golfien lisäksi tämä on ainutlaatuinen ympärivuotinen kohde, joka sijaitsee Tukholman saaristossa, jossa rentoutuminen kylpylässä ja ruokakokemukset ovat keskiössä. Yhdistelmä, joka takaa unohtumattoman oleskelun!

 

Lue lisää Smådalarö Gård tarjouksesta