Sankt Jörgen Park

- upea kesätarjous

Meillä on ilo tarjota 10 % alennus, jos varaat majoituksen Sankt Jörgen Parkissa kaudella 2023. Ruotsissa on vain muutamia golfkenttiä, joissa majoitus erottuu joukosta, ja Sankt Jörgen Park on yksi niistä. Täällä on otettu huomioon jokainen pieni yksityiskohta, jotta vierailustasi tulisi mahdollisimman mukava, ja voit keskittyä vain nauttimaan siitä.

Kun suunnittelet minigolflomaa, odotat yhtä korkeaa tasoa majoitukselta kuin golfkokemukselta.

Sankt Jörgen Park Golf Clubilla kaikki on lähellä. Keskustaan Göteborgiin on vain vartin matka, ja golfkentältä hotelliin ja klubitalolle on alle vartin kävelymatka riippumatta siitä, missä kentän osassa olet. Myös etäisyys viheriöiden ja tiiauspaikkojen välillä on harvoin yli 25 metriä, eikä ole yllättävää, että harjoitusalue ja putting green sijaitsevat vain muutaman metrin päässä klubitalolta ja ensimmäiseltä tiiltä. Kenttä on jännittävä ja vaihteleva tarjoten sekä haasteita että upeita näkymiä. Sankt Jörgen Park tunnetaan aina huippukunnostaan, ja viheriöt leikataan yksittäin saavuttaakseen parhaan mahdollisen tuloksen. Golfkentällä on joitakin vesiesteitä, jotka antavat lisäulottuvuuden peliin ja varmistavat, että kenttä pysyy vihreänä ja vehreänä myös kuivimpina kesinä.

Sankt Jörgen Park on todellinen golfresort, ja majoitus on sekä mukavaa että huolella suunniteltua. Hotelli on 4 tähden tasoa, ja kokonaisuuden, korkean palvelutason ja paikan tarjonnan ansiosta tuntee todella olevansa hyvissä käsissä. Paikalta löytyy sekä ulko- että sisäuima-allas, ja voi nauttia ihastuttavista kylpylähoidoista rentouttavan golfkierroksen jälkeen. Älä myöskään unohda osallistua Sankt Jörgen Parkin palkitsevaan kylpylärituaaliin tai viettää aikaa ulkoalueella, Poolside, joka on todellinen kesäparatiisi.

Ruoka on keskeisessä asemassa Sankt Jörgen Parkissa, ja siellä on yhteensä neljä ravintolaa valittavana. Herkkusuiden ja nautiskelijoiden iloksi à la carte -ravintola Inez & Ernst tarjoaa ruokalistallaan lähialueelta saatavia raaka-aineita ja paljon omassa puutarhassa viljeltyjä tuotteita. Toki voit tilata myös hyvin valmistetun hampurilaisen Bula Barin bistrovalikoimasta. Uskallamme taata, että täällä tulee sekä kylläiseksi että tyytyväiseksi.

Sankt Jörgen Parkissa on tietysti ilmainen pysäköinti latauspisteineen ja säilytystila golfmailoille. Jos ihmettelet, siellä on myös kuntokeskus, elokuvateatteri ja kaksi padelkenttää. Täällä on täydelliset puitteet todella upealle ja mukavalle vierailulle!

Tietoa, Sankt Jörgen Park

Golfkenttä 18 väylää, par 72
Harjoitusmahdollisuudet Draivingrange ja lähipelialue
Hotellin luokitus 4 tähden hotelli
Huoneita 82 huonetta ja 15 kokoustilaa
Ruoka ja juoma Neljä ravintolaa ja kaksi baaria
Mukavuudet Kuntokeskus, kylpylä, uima-allas ja padel-kentät

Miten varaan?

Golf Plaisirin asiakkaana saat 10 % alennuksen vuoden 2023 golfpakettivarauksestasi. Syötä koodi ”GolfPlaisir” varauksen yhteydessä.

Linkki tarjoukseen

Tämä tarjous ei ole yhdistettävissä muihin sopimuksiin tai alennuksiin.

Kysyttävää?

Jos sinulla on kysyttävää tarjouksesta, ole hyvä ja ota yhteyttä Smådalarö Gårdiin:

Puhelin: 031-348 40 40
Sähköposti: privatbokning@sanktjorgenpark.se
Kotisivu: www.smadalarogard.se