Smådalarö Gård Hotell & Spa

- ainutlaatuinen kesätarjous

Meillä on ilo tarjota 15 % alennus "Majoitus ja Aamiainen" -tarjouksesta Smådalarö Gårdissa, kun varaat majoituksen kaudelle 2023. Ainutlaatuinen saaristoympäristö tekee Smådalarö Gårdista vertaansa vailla olevan golfkenttäkohteen Ruotsissa. Golfin lisäksi tämä on ainutlaatuinen ympärivuotinen kohde sijaiten Tukholman saaristossa, jossa rentoutuminen kylpylässä ja ruokaelämykset ovat keskiössä. Tämä yhdistelmä takaa ikimuistoisen oleskelun!

Jos matkustaa vain 50 minuutin päässä Tukholman keskustasta, saapuu yhteen Ruotsin suurimmista kylpylähotelleista ainutlaatuisessa saaristoympäristössä, jolla on juuret 1800-luvun alkupuolella. Heti Smådalarö Gårdiin lähestyessään kohtaa viehättävän 9-reikäisen kentän. Tämä ei ole mikä tahansa 9-reikäinen kenttä, vaan se on toiminut isäntänä Ruotsin ammattilaisturnauksessa peräti 8 kertaa. Se on täysimittainen kenttä, joka on kauniisti sijoitettu kartanon vanhoille niityille saaristoympäristöön. Se tarjoaa haasteita ja sopii niin vähemmän kuin enemmänkin golfia pelaaville. Ensimmäisen ja toisen yhdeksikön välillä eri lähtöpaikkoja käyttäen sama väylä saa aivan erilaisen luonteen. Golfin päätteeksi voi nauttia upeasta saaristoympäristöstä klubitalon ulkopuolisella terassilla. Mikäli matkustaa golfviikonlopuksi, kannattaa hyödyntää myös lähialueen Haningen golfkenttiä, mutta ennen kaikkea tulisi nauttia oleskelusta. Lisäksi tarjolla on padelia, tennistä ja vesilajeja niille, jotka haluavat aktiivisen loman golfia enemmän.

Yksi Ruotsin suurimmista kylpylähotelleista Tukholman saaristossa

Kiinteistönvälittäjät korostavat yleensä aina sijaintia, ja tässä tapauksessa sijainti ei voisi olla paljon parempi: oma vierassatama ja merenrantasauna tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön. Kuitenkin tässä paikassa kyse ei ole pelkästään sijainnista, sillä täällä on onnistuttu saavuttamaan harvinainen tasapaino vanhan ja uuden välillä. Modernit ja autenttiset rakennukset, kuten kylpylä, kuntosali, hotellihuoneet, vastaanotto ja sydän, Bloms Bar, sulautuvat saumattomasti ympäristöön luoden viehättävän kontrastin alkuperäiseen 1800-luvun kartanoon. Pääravintola, Brasseri & Bränneri, tarjoaa herkullista ruokaa aamusta iltaan. Ruokalistalta löytyy inspiroivia meren ja metsän antimia, ja suuri osa raaka-aineista on lähialueen tuottajilta. Jos kaipaat rennompaa ruokailuhetkeä, kutsuva Bloms Bar ja siihen kuuluva terassi Hemvikenin maisemissa tarjoavat loistavan vaihtoehdon.

Golfin, herkuttelun ja rentoutumisen lisäksi Smådalarö Gård tarjoaa myös hyvin varustellun kuntosalin sekä tennis- ja padelkenttiä. Täällä kaikki tarvittava on kävelymatkan päässä, joten voit nauttia monipuolisesta tarjonnasta vaivattomasti.

Tietoa, Smådalarö Gård

Luokitus 4 tähden hotelli
Huoneita 110 hotellihuonetta, mukaan lukien Kapten Bloms Sviitti
Kokoustila 12 tapahtuma- ja kokoustilaa
Ruoka ja juoma Kaksi ravintolaa ja kaksi baaria
Kylmpylä 2000 neliömetriä, sekä ulko- että sisätiloissa
5 hoitohuonetta ja 1 ryhmähoitohuone
Muuta 120 neliömetrin kuntokeskus
2 padel-kenttää ja 1 tennis-kenttä
9-reikäinen golfkenttä
vierassatama

Miten varaan?

Meillä on ilo tarjota 15 % alennus ”Majoitus & Aamiainen” -tarjouksesta Smådalarö Gårdissa, kun varaat majoituksen kaudella 2023. Tarjous ei ole voimassa lauantaisin.

Lisää koodi GOLFPLAISIR varauksen yhteydessä

Linkki tarjoukseen

Tämä tarjous ei ole yhdistettävissä muihin sopimuksiin tai alennuksiin.

Kysyttävää?

Jos sinulla on kysyttävää tarjouksesta, ole hyvä ja ota yhteyttä Smådalarö Gårdiin:

Puhelin: 08-501 551 00
Sähköposti: info@smadalarogard.se
Kotisivu: www.smadalarogard.se