Amarilla Golf

Amarilla Golf

Teneriffan eteläpuolella ei voi olla näkemättä jylhää 3718 metrin korkuista Teide-vuorta. Vuoren varjossa voi nauttia parhaasta golfilmastosta ja vain muutamasta sadepäivästä muuten aurinkoisen sään ohella. Upean ilmaston lisäksi Amarilla Golf on yksi harvoista Teneriffan golfkentistä, joka todella kulkee rannikolle asti ja jossa voi tuntea meren tuulahduksen.

Amarilla Golf sijaitsee Teneriffan eteläosassa. Teneriffalla on vain seitsemän erittäin hyvää golfkenttää, mutta sen sanotaan olevan silti Gran Canarian ohella paras golfkohde viidestä saaresta. Teneriffalla on tietysti paljon muutakin tarjottavaa, kuin tasokkaat golfkentät.

 

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Golf Academy Ei
Etäisyys golfkentälle 1 km (kuljetukset sisältyy)
Etäisyys lentokentältä Tenerife Sur Airport 7 km
Etäisyys suurempaan kaupunkiin Playa de las Américas, 16 km
Tapahtumat Kilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.265€

7 yötä kahden hengen huoneessa
all-inclusive
rajoittamaton 4 päivän greenfee
edestakaiset lennot
sis.verot
lentokenttäkuljetukset
golfisännän palvelu

Suorat lennot Finnairilla
Sisältyy: 1 matkatavara ruumaan (23 kg, joka voi olla myös golfbägi) ja 1 käsimatkatavara (8 kg)
Lisämaksusta: Golfbägin kuljetus lennoilla (23kg) +50 € / menopaluu

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon26.9℃

Amarilla Golf

Niissä golkentissä on sitä jotain, jotka sijaitsevat meren rannalla. Amarilla golfklubi on yksi näistä. Kierroksen aikana käydään ihan Atlantin aaltojen lähellä muutamaan otteeseen. Uudistettu golfkenttä on Donald Steelen suunnittelema. Hän on luonut kentän, josta maisemat ja näkymät ovat huippuluokkaa, ja jossa Espanjan korkein Teide-vuori komeilee taustalla. Kenttää ympäröi talot, mutta kuitenkaan liian lähellä häiritsemässä. Kentällä on monta reikää, jotka vaativat keskittymistä. Griinillä on kaksi bunkkeria. Kentän 5. reikä on kerännyt paljon suositota, joka on vaikuttava par 3-väylä, mikä edellyttää veden ja merenlahden yli lyömistä. Tuulinen ilma tekee lyömisestä vielä haastavampaa.

Amarilla golfklubi avattiin vuonna 1989 ja jo seuraavana vuonna European Tourilla pelattiin Teneriffan Open -kilpailua. Ruotsalainen ammattigolfpelaaja Jesper Parnevik pelasi 10 sijalle. Kentän harjoitusalueet golfklubilla ovat hyviä ja vieressä on myös 9-reikäinen par 3-kenttä. Amarilla golfklubi sijaitsee Golf del Sur golfklubin naapurissa, josta löytyy Kanariansaarten tunnetut ja erityislaatuiset bunkkerit, sillä ne sisältävät mustaa laavahiekkaa, joka tuntuu erilaiselta ja erittäin eksoottiselta. Klubitalo on pienehkö ja viihtyisä. Täältä löytyy kuitenkin kaikki se mitä tarvitaan ennen ja jälkeen pelikierroksen. Etenkin ihana aurinkoinen terassi, jossa voi puhua päivän pelistä kylmän oluen ja tapasten äärellä.

Tiedot

Väyliä 18 + 9 reikäinen
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 71,  5994 5549 4892
Driving range Kyllä, nurmi- ja tekonurmialusta.
Golfkentän suunnittelija Donald Steel

MGM Grand Muthu Golf Plaza Hotel and Spa

MGM hotelliketju ei ole niin tunnettu Pohjois-Euroopassa, mutta se toimii seitsemässä eri maassa ja hotelleita on yhteensä 30.  Muthu Golf Plaza sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Amarilla golfklubilta. Hotellissa on isot ja hyvin hoidetut huoneet. Miltä kuulostaisi 70 neliöinen hotellihuone? Hotellissa on aiemmin ollut huoneistoja, mutta nykyään isot huoneet ovat sviittejä.

Muthu Golf Plaza on all-inclusive hotelli. Täältä löytyy buffet, jossa on laaja valikoima erilaisia ruokia, joihin et tule kyllästymään golflomallasi. All-Inclusive tarjoaa vapautta, jolloin ei tarvitse miettiä minne lähteä illalliselle. Kuten monissa all-inclusive hotelleissa, on tässäkin hotellissa erilaista ohjelmaa tarjolla useampana iltana viikon aikana.

Muthu Golf Plaza -hotellissa voi myös harrastaa liikuntaa. Hotellissa on kuntosali, pelihuone, viihtyisä allasalue ja ihana spa.

Huoneita on yhteensä 184 ja sitä voi pitää melko pienenä verrattuna muihin lähialueen suurhotelleihin. All-Inclusive hotellissa voi olla houkuttelevaa viettää koko loma, mutta suosittelemme kuitenkin tutustumaan myös kaikkeen muuhun mitä Teneriffalla on tarjota. Hotellilta kävelee 10 minuuttia satamaan, jossa ravintolat sijaitsevat. Teneriffa on tunnettu hienoista rannoistaan ja vaikka parhaimmat näistä eivät ole kävelyetäisyyden päässä hotellilta, ovat ne vierailemisen arvoisia.

 

 

Tiedot

Standard starstarstarstar
Sijainti Etäisyys 1 km merelle ja golfkentälle.
Huone 184 huonetta. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, tallelokero, hiustenkuivain ym.
Tietoa Ulkouima-allas (ei lämmitetty), kuntosali, pelihuone, ravintola, baari ym.
Wifi Hotellissa on langaton internet ilman lisämaksua.
Muuta All inclusiveen sisältyy

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.