Yhden hengen huone

Yksin matkustaville ja omaa rauhaa arvostaville golffareille tarjoamme mahdollisuuden varata yhden hengen huoneen, joka antaa tilaisuuden levätä ja rentoutua loman aikana. Oma huone tarjoaa mahdollisuuden kerätä voimia golfpäivän ja muiden aktiviteettien jälkeen. Sosiaalinen yhdessäolo on tietenkin arvokasta ja ryhmämatkojen suola, mutta lomalla on mukava vetäytyä myös omaan rauhaan ilman, että tarvitsee jakaa pesuhuoneen käyttövuoroja tai huolehtia häiritseekö oma tai huonekaverin kuorsaaminen unia. Kuinka monta matkaa olet jättänyt väliin, koska yhden hengen huoneen lisämaksu on tuntunut liian kalliilta? Entä jos tähän pulmaan olisi ratkaisu?

Alla on lista matkakohteistamme ja hotelleistamme, joihin voimme tarjota yhden hengen huonelisän vain yhdellä eurolla. Nämä matkat ovat upeita hinta-laatusuhteeltaan!

Vinkki! Golf Plaisirin sivuilla matkaa varatessasi sinun tulee poistaa ensin toinen matkustaja, jotta näet yhden hengen huonelisämaksun. Kampanjahintaisille lähdöille järjestelmä näyttää samaa hintaa yhden hengen huoneessa, kuin kahden hengen huoneessa, mutta laskullesi tulee siis 1€:n lisämaksu yhden hengen huoneesta.

ESPANJA, TENERIFFA, BUENAVISTA

Melia Hacienda del Conde Hotel

Yhden hengen huonelisä vain eurolla 29/10 – 5/11 ja 31/3 – 7/4 lähdöille!

Melia Hacienda del Conde Hotel on hyvin pidetty, ylellinen, aikuisille suunnattu hotelli, josta on näkymät merelle sekä viereiselle Buenavistan golfkentälle. Hotelli sijaitsee väylän numero kolme kohdalla, joka on myös golfkentän korkein kohta.

Huom. Hyödyntääksesi tämän spesiaalin kampanjaedun, sinun tulee tehdä varauksesi 29.9., jos varaat 29.10. lähdön tai 29.2., jos varaat 31.3. lähdön.

 

Lue lisää matkoistamme Buenavista

 

TUNISIA, HAMMAMET, CITRUS GOLF

Sindbad hotelli

Yhden hengen huonelisä vain yhdellä eurolla syksyllä ja keväällä!

Sindbad on erittäin viehättävä 5 tähden rantahotelli. Tämä yksityisomistuksessa oleva hotelli on suhteellisen pieni eikä kuulu mihinkään kansainväliseen hotelliketjuun. Omistaja Phillippe on puoliksi ruotsalainen ja puoliksi tunisialainen ja ymmärtää varsin hyvin pohjoismaisten vieraiden odotukset ja toiveet golfloman hotellilta.

 

Lue lisää matkoistamme Citrus Golfiin.

 

TUNISIA, HAMMAMET, CITRUS GOLF

Hotel Sentido Phenicia

Yhden hengen huonelisä vain yhdellä eurolla marraskuussa!

Phenicia on perinteinen 4 tähden rantahotelli, ja sillä olisi todennäköisesti hyvin vähän golfista kiinnostuneita vieraita, ellei hotelli olisi myös osaomistaja golfklubissa. Astuessasi hotellin sisäänkäynnistä, olet päärakennuksessa, jossa suurin osa huoneista ja palveluista sijaitsee. Jokunen matala, puolikuunmuotoinen rakennus löytyy myös majoitusta varten. Hotellin edessä on kaksi allasaluetta ennen rantaan saapumista. Hammamet on tunnettu hienoista rannoistaan, eikä Phenician ranta ole poikkeus. Pheniciassa voit nauttia all inclusive majoituksesta.

 

Lue lisää matkoistamme Citrus Golfiin.

 

ESPANJA, MALAGA, FAIRPLAY

Fairplay Golf & Spa Resort

Yhden hengen huonelisä vain yhdellä eurolla marraskuussa!

Hotellissa on tehty huolellinen kunnostus viime vuosina samaan aikaan, kun golfkenttä kunnostettiin. Astut sisään tilavaan ja juhlavaan vastaanottoaulaan, joka tuntuu lämpimältä ja kutsuvalta. Panoraamaikkunat luovat aulaan aivan erityisen tunnelman ja niistä on upeat näkymät La Jandan laaksoon, ja valtaville riisipelloille. Vastaanoton alapuolella on suuri spa-alue sisäuima-altaalla, josta myös hengästyttävät näkymät. Standard-huoneet ovat kooltaan 36 m², ja niissä yhdistyy moderni muotoilu ja värikäs tunnelma, jota parhaiten kuvaillaan “hillityksi ylellisyydeksi”!

 

Lue lisää matkoistamme Fairplay Resortiin