Almerimar

Almerimar

Long Stay -loma meren äärellä!

Almerimar on ollut Pohjoismaalaisten suosikki golfkohde jo yli 30 vuoden ajan. Espanjan aurinkoinen ilmasto ja rento ilmapiiri houkuttelee tuhansia golfareita kokemaan parhaat pelielämykset.

Espanjan kaakkoisosassa aurinko paistaa suurimman ajan vuodesta ja sadepäivät ovat harvassa. Espanjalaiset tomaatit, hedelmät ja kasvikset, joita kaupoissamme myydään kasvavat juuri täällä. Täällä sijaitsee myös Almerimar, joka on kuin vihreä keidas meren rannalla. Almerimarissa majoitut mukavasti lähelle golfkenttää ja satamaa, jonka vieressä on pitkä hiekkaranta. Satamassa on kauppoja, kahviloita, ravintoloita ja baareja. Tee iltakävely idyllisessä satamassa ennen tai jälkeen illallisen. Kaikki mitä tarvitset löytyy kävelyetäisyyden päästä ja pääset nauttimaan helposta ja rennosta lomasta.

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Golf Academy Kyllä
Etäisyys golfkentälle 0 m
Etäisyys lentokentältä Malaga Airport 200 km
Etäisyys lähimpään kaupunkiin Almeria, 35 km
Lähellä olevat golfkentät 4
Tapahtumat Kilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

28 yötä huoneistossa
itsepalvelu
16 greenfee
edestakaiset lennot
sis. lentoverot, matkatavaralaukun ja golfbägin ruumaan
lentokenttäkuljetukset
golfisännän- ja pron palvelu

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon26℃

Golf Almerimar

Almerimarin golfkentällä on erittäin kaunis sijainti, josta toisella puolella on Välimeri ja toisella Sierra Nevadan lumivuorihuiput. Täältä löydät 27 reikäisen kentän, jossa pelaat parasta lomagolfia runsaine väylineen miellyttävällä ja vaihtelevalla puistokentällä, joka tarjoaa myös monia haasteita. Yksi vaikeimmista ja pidetyimmistä on 12.reikä, noin 150 metrin pituinen, joka päättyy vihreään saaren, jota ympäröi vesi. Todella haastava pelata varsinkin tuulta vastaan. Henkäiset helpotuksesta, jos tuloksesi onnistuu.

Kenttä avattiin vuonna 1976 ja sen on suunnitellut Gary Player ja Ron Kirby. Alkuperäisen kentän ensimmäiset 18-reikää ovat haastavampia pidempine väylineen, hankaline doglegeineen ja pitää sisällään useita vedenylityksiä. Myöhemmin rakennettu 9-reikäinen silmukka tarjoaa helpompaa golfia, lyhyempiä väyliä ja vähemmän vedenylityksiä. Kuten muissakin 27-reikäisissä kentissä vaihdat silmukoita viikon aikana. Asiakkaamme pelaavat normaalisti ensin aamulla hyvissä ajoin auringossa tai yhdeksän ylimääräistä reikää iltapäivällä.

Tiedot

Väyliä 27
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä White, Par 36 3207 3122 2824 2730 2504
Red, Par 36 3013 2969 2652 2585 2495
Blue, Par 36 2988 2944 2708 2622 2484
Tasoitusraja 54
Driving range Nurmi- ja tekonurmialusta
Golfkentän suunnittelija Gary Player ja Ron Kirby
Harjoitus mahdollisuudet Driving range, jossa tiiauspaikat molemmin puolin, 2 puttaus griiniä, lyhyt pelialue bunkkerilla.

Porto Fino Apartments

Almerimarista löytyy erilaisia huoneistovaihtoehtoja Long Stay -majoitukselle. Valikoimassamme on Porto Finon huoneistot, joissa on erinomainen sijainti kentän lähellä golfklubia vastapäätä. Läheltä löytyy myös ruokakauppa laajalla valikoimalla ja satama, jossa on muita ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja baareja. Huoneistot ovat yksityisomisteisia ja vaihtelevat sisustukseltaan, kalustukseltaan sekä varustelultaan. Kaikissa huoneistoissa on yksi tai useampi makuuhuone ja kylpyhuone. Erillinen olohuone ja keittiö. Kaikista löytyy myös pesukone, ilmastointi ja TV. Parveke tai terassi yksinkertaisella varustelulla. Porto Fino ei ole huoneistohotelli ja siellä ei ole omaa vastaanottoa. Huoneistovälittäjän toimisto on avoinna päivisin ja auttaa huoneistoon liittyvissä kysymyksissä.

 

.

Tiedot

Sijainti Almerimarin satamassa, noin 100 metriä klubitalolta.
Huoneisto Porto Fino Basic Huoneistoissa on 1 tai 2 makuuhuonetta, olohuone/keittiö ja kylpyhuone, pesukone, TV. Huoneistot ovat moderneja ja käytännöllisesti sisustettuja. Pohjapiirros ja huonekalut vaihtelevat eri huoneistoissa. Huoneistot sijaitsevat yleensä pohjoisessa ilman merinäköalaa tai iltapäivän aurinkoa.
Huoneisto Porto Fino Extra Huoneistoissa on 1-3 makuuhuonetta, olohuone/keittiö ja kylpyhuone, pesukone, TV. Huoneistot ovat moderneja ja käytännöllisesti sisustettuja. Pohjapiirros ja huonekalut vaihtelevat eri huoneistoissa. Huoneistoissa parveke/terassi allasnäkymällä, näkymällä kentälle tai satamaan.
Tietoa Ulkouima-allas (ei lämmitetty). Omaa vastaanottoa ei ole. Vastaanotto englanninkielisellä palvelulla on erillisessä rakennuksessa 400 metriä Porto Finosta, aukiolo päivisin. Ravintolat, baarit, pankki ja hyvä ruokakauppa löytyvät lyhyen kävelyetäisyyden päästä satamasta.
Siivous Vain loppusiivous sisältyy. Ylimääräinen siivouspalvelu tilattavissa/ maksettavissa paikanpäältä.
Wifi Osassa huoneistoista on maksullinen wifi, mutta tätä ei pystytä takaamaan. Pyydä varauksen yhteydessä toive wifistä.

Almerimar Golf

Hotel Golf Almerimar

Almerimar Golf Course

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.