Teidän golfmatka- meidän arki

 

Golfisäntämme saavat  keskimäärin arvosanan 9,2/10 pisteen asteikolla ja he saavat usein paljon kiitosta vierailtamme arviointilomakkeissamme. Hyvä golfisäntä voi hyvän oppaan tavoin luoda unohtumattoman kokemuksen. Se on tavoitteemme. Millainen sitten on hyvä golfisäntä ja mitä voit Golf Plaisirin matka-asiakkaana odottaa golfisännältämme?

 

Golf Plaisir-Teneriffa-Buenavista-couple on green

”Olen aina iloinen  ja hyvällä tavalla jännittynyt tavatessani vieraamme lentokentällä. He ovat väsyneitä, mutta odottavan innostuneita ja olen hoitanut kaikki valmistelut, jotta he saavat kokea upean golfviikon. On hienoa tutustua uusiin golfareihin ja toivottaa heidät tervetulleeksi kohteeseemme.”

 

Golfisäntämme tapaavat vieraamme useimmiten lentokentällä. He saavat jo siellä tervetuliaiskirjeen, jossa on  viikkoohjelma ja -aikataulu, ryhmän ensimmäiset lähtöajat golfpäiville, tarkemmat peliryhmät ja tiiajat ensimmäiselle golfpäivälle ja tiedot hotellista, ruokailuista jne. Matka hotellille voi alkaa ja golfisäntä voi vastata matkan aikana asiakkaiden ensimmäisiin kysymyksiin.

 

Lue Lisää meidän palvelustamme

 

” Tervetulotapaamisen tulee olla tapahtuma- tai cocktailjuhlat sisältäen kaiken tarvittavan infon golfista ja retkistä. Tervetulotapaamisessa on myös vieraidemme ensimmäinen tilaisuus tutustua toisiinsa. Jos ryhmä ei ole suuri, annan kaikkien lyhyesti esitellä itsensä.”

Vieraamme tulevat kaikista Pohjoismaista, usein eri lennoilla. Heti kun kaikki saapuvat, golfisäntä järjestää tervetulotapaamisen. Tarkoituksena on vastata käytännön kysymyksiin esimerkiksi autonvuokrauksesta. tiiajoista, kertoa golfkentästä, hotellin tiloista ja siitä, mitä muuta voi tehdä golfin lisäksi. Lisäksi tarkoitus on aina antaa vieraille mahdollisuus tutustua toisiinsa. Näin viikko alkaa hyvissä tunnelmissa ja hyvän informaation saattelemana.

 

”Ensimmäiset päivät olen aina ensimmäisellä tillä saattamassa vieraamme matkaan. Se on hyvä tilaisuus  esittää kysymyksiä ja toiveita. Ketkä haluavat pelata yhdessä? Kuka haluaa osallistua kilpailuun? Mitä haluatte tehdä golfkierrosten jälkeen?

Golf Plaisirin lähtöajat ovat aina ennakkoon varattu koko ryhmälle. Lähtöajat ovat yleensä aamulla, jotta niillä, jotka haluavat pelata enemmän tai tehdä jotain muuta loppupäivän, on  riittävästi aikaa aktiviteetteihin tai rentoutumiseen.

Lue lisää meidän viikkomatkoista

 

”Tapaan lähes aina vieraat lounaalla, koska olen ehtinyt vieraidemme pelatessa hoitaa muut rutiinitehtäväni. Riippumatta siitä, kuinka hyvin tai huonosti aamukierros meni, aina löytyy niitä, jotka kaipaavat 9 tai 18 reikää lisää golfia. Tämä on koko päivä green feen etu. Jos lähdössä on tilaa, käytän usein tilaisuuden hyödyksi ja hyppään mukaan.

Golf Plaisirilla on koko päivän green fee käytössä useimmissa kohteissa. Kun olet golfmatkalla, sinulla pitäisi olla mahdollisuus pelata golfia niin paljon kuin haluat. Se, kuinka paljon se on, riippuu päivästä, säästä, fiiliksestä, seurasta, kentästä jne. Mutta mahdollisuus lisäpeleihin on mukava olla.

Näissä kohteissa me tarjotaan kokopäivägreenfeetä

 

Golf Plaisir_Abu Dhabi_Saadiyat Beach Golf Club_16th bunker

”Joukkuekilpailussa tärkeintä on koota joukkueet niin, että joukkueilla on hauskaa yhdessä. Käytän siihen melko paljon aikaa, ja palkintojenjakotilaisuudessa huomaa usein kuinka hauskaa joukkueilla oli, riippumatta siitä, voittivatko he vai tulivatko he viimeiseksi.

Golf Plaisir järjestää kaksi vapaaehtoista kilpailua matkaviikon aikana. Ensimmäinen on joukkuekilpailu, jossa tarjotaan mahdollisuus tutustua ja pelata uusien golfareiden kanssa ja luoda uusia ystävyyssuhteita. Toinen kisa on pistebogeykisa, jonka palkintopöydästä löytyy Golf Plaisirin matkalahjakortti, jonka voittaja voi hyödyntää seuraavaan golfmatkaan.

 

”Jotkut haluavat vain pelata golfia, toiset haluavat rentoutua uima-altaalla, shoppailla tai lähteä retkelle. Kaikki haluavat syödä hyvin, he ovat lomalla! Kohteessa on tärkeää olla tarkkaavainen ja tuntea ympäristö. Erikoisalaani on järjestää golfin jälkeen aktiviteettejä kuten esimerkiksi Cava-maisteluja ja tietokilpailuja.

Golf Plaisir kerää aina tietoa lähialueen ravintoloista, retkikohteista ja nähtävyyksistä, jotta voimme antaa vieraillemme vinkkejä heidän toiveidensa mukaan. Lisäksi teemme aina yhden tai pari yhteistä aktiviteettiä viikon aikana halukkaiden kesken.

 

”Golfisäntänä et rikastu rahalla, vaan kokemuksilla. Muutama satanen taskurahana on työn rahallinen palkka, mutta hotelli tarjoaa ruokaa ja majoituksen ja golfklubi tarjoaa golfia, joten elämiskustannukset ovat minimaaliset. Jos haluat tavata uusia ihmisiä joka viikko upeassa golfkeskuksessa, tämä on kyllä unelmatyö.

Golfisäntä on melkeinpä kuin vieraidemme henkilökohtainen hovimestari. Golfisännät tapaavat asiakkaamme lentokentällä ja järjestävät kuljetuksen hotellille, huolehtivat lähtöajoista ja kilpailuista, järjestävät retkiä ja muuta toimintaa sekä auttavat mahdollisissa ongelmissa paikan päällä. Tämä on lomaylellisyyttä, jonka annamme kaikille Golf Plaisirin matkailijoille. Onneksi tämä ylellisyys ei maksa vieraillemme juuri mitään, sillä hotellit ja golfkentät kattavat suurimman osan kaikista golfisäntien kustannuksista.

Lue lisää, jos sinua kiinnostaa työ golfisäntänä

 

Golfisännät ovat yrityksemme kasvot vieraillemme. Olemme erittäin ylpeitä golfisännistämme. Valitsemme heidät huolellisesti ja annamme heille perusteellisen koulutuksen. He tekevät upeaa työtä suurella ilolla ja innostuksella.