Voita golfmatka kahdelle Almerimariin Etelä-Espanjassa!

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa viikon mittainen golfloma, joka sisältää lennot, puolihoidon ja green feet Almerimarissa kahdelle hengelle jaetussa huoneessa. Almerimar on yksi golfkohteistamme, jossa paikalla on suomenkielinen golfisäntä. Golfisäntämme huolehtii käytännön asioista, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan lomastasi. Vastaa kolmeen yksinkertaiseen kysymykseen ja yhteen ratkaisevaan kysymykseen ehkä sinä olet onnekas voittaja.

Osallistu kilpailuun tästäKilpailuun voi osallistua 22.4.2022-18.9.2022 välisenä aikana vastaamalla kyselyyn ja lähettämällä lomakkeen.

Pääpalkinto

Kilpailun pääpalkinto on viikon pakettimatka Almerimariin kahdelle hengelle jaetussa huoneessa. Voittomatka sisältää: edestakainen lento, 7 yötä kahden hengen huoneessa hotellissa, puolihoito, 5 koko päivän greenfeetä, lentokenttäkuljetus, golfisäntämme palvelu. Matka ajankohta on valittavissa saatavuuden mukaan Golf Plaisirin lauantailähdöillä 1.10.2022-13.5.2023. (poislukien juhlapyhät ja loma-ajankohdat; syysloma, joulu, uusivuosi, talviloma ja pääsiäinen) Golfmatkan arvo on alkaen 1255€ per henkilö.

Tietoja kilpailusta

Kilpailu päättyy 18.9.2021. Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa yli 18-vuotias. Golf Plaisirin tai Out Of Boundsin työntekijät ja heidän omaisensa eivät voi osallistua kilpailuun. Voittaja maksaa kaikki palkintoverot. Palkintoa ei voi vaihtaa käteiseksi. Jokainen henkilö voi osallistua kilpailuun vain kerran. Jos useampi kuin yksi henkilö onnistuu saamaan oikeat vastaukset, kilpailu ratkaistaan bonus-kysymyksen avulla.

 

 

Henkilötietojen käsittely

Osallistuessasi kilpailuun, keräämme nimesi ja sähköpostiosoitteesi lähettääksemme sinulle uutiskirjeitä. Voit itse valita lomakkeen lähettämisen yhteydessä haluatko saada uutiskirjeemme jatkossa. (Huom. mikäli sinulle tulee jo uutiskirje samaan osoitteeseen, josta vastaat kilpailuun, ei valinnalla ole merkitystä, sillä uutiskirjetilauksesi ei peruunnu) Keräämme myös tietoa siitä, mitä sähköposteja päätät lukea, mitä linkkiä klikkaat ja mistä tarjouksista olet kiinnostunut. Golf Plaisir pyrkii aina tarjoamaan sinulle täydellisen golfmatkan. Näin ollen tietoja matkahistoriastasi, mieltymyksistäsi ja siitä, miten käytät uutiskirjettä, käytetään sinulle lähettämien postien sisällön mukauttamiseen. Tällä tavoin Golf Plaisir voi antaa sinulle asiaankuuluvia tietoja ja tarjouksia, jotka sopivat juuri sinun kiinnostuksen kohteisiisi. Käytämme keräämiämme tietoja myös viestintämme sekä tuotteidemme ja palvelujemme analysointiin, kehittämiseen ja parantamiseen. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa kunkin uutiskirjeen alareunassa olevan linkin kautta. Golf Plaisir tallentaa yhteystietosi ja lähettää sinulle uutiskirjeitä vain niin kauan kuin haluat.

Haluatko tietää lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi?

Lue lisää henkilötietokäytännöstämme

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä 09 6154 7406 tai lähetä meille sähköpostia info@golfplaisir.fi