Golf Mallorcalla

Golfin pelaamisen suosio Mallorcalla on kasvanut. Vuosi toisensa jälkeen saari houkuttelee golfareita ympäri Eurooppaa. Suomalaiset tuntevat Baleaarien saariin kuuluvaan Mallorcan kilometrien pituiset hiekkarannat, maittavan ruoan, kauniit maisemat, harrastusmahdollisuudet ja pääkaupungin Palman sykkeen. Mallorcalla voi pelata 20 golfkentällä.

Mallorcan golfkenttävalikoima on monipuolinen. Suurin osa kentistä sijoittuu lähelle Palma de Mallorcan pääkaupunkia. Kenttiä ovat muun muassa Son Gual Golf, Puntiro Golf, Son Vida Golf ja Son Antem Golf. Son Antemissa on kaksi hienoa 18-reikäistä kenttää ja upea 5-tähden hotelli.

Saaren koillisosassa on myös useita kivoja golfkenttiä kuten Alcanada Golf, Capdepera Golf ja Pula Golf.

Mallorca tunnetaan muustakin kuin golfkentistä. Saarella on jokaiselle jotakin ja sieltä löytyy aina jotakin uutta tutkittavaa. Mallorca on täynnä kulttuuria, kaunista luontoa, hienohiekkaisia rantoja, turkoosin kirkasta vettä sekä siellä on tietysti kaunis ja eläväinen Palman pääkaupunki. Palmassa on paljon viihtyisiä ravintoloita, jossa voi nauttia paikallista viiniä ja tapaksia. Saaren länsirannikolla sijaitsee Tramuntana-vuoristo, josta pyöräilijät ja vaeltajat ovat löytäneet paratiisinsa. Vuorelta on upeat näkymät ja siellä on pieniä kyliä. Vuoren huippu, Puig Mayor, kohoaa 1 445 metriä merenpinnan yläpuolelle. Mallorcalla on käymisen arvoisia viinitiloja ja yksi Espanjan kolmanneksi vanhimmista viinitiloista nimeltään Bodéga Ribas.

Golfisäntä Mallorcalla

Espanjan matkakohteissamme voit aina nauttia skandinaavisen golfisännän palvelusta. Kysy golfisännältä mitä vain. Hän tekee parhaansa auttaakseen sinua. Keskity vain golfaamiseen ja nauti lomasta! Teemme kaikkemme, jotta tulet saamaan golfmatkastasi kaiken irti.

 

Golfmatkakohteemme Mallorcalla