Espanjan lounainen rannikko Gibraltarilta länteen tarjoaa useita upeita golfkenttiä. Hotellimme sijaitsee Novo Sancti Petrin alueella hiekkarannan vieressä. Alueen kaksi golfkenttää sekä meren äheisyys tarjoavat goflarille erinomaiset puitteet nauttia golfista sekä alueen kauniista luonnosta.

Novo Sancti Petri on pitkään ollut suosittu kohde rantalomille – täällä sijaitsee yksi Costa de la Luzin pisimmistä ja parhaista hiekkarannoista. La Barrosa -ranta on viiden kilometrin pituinen ja tarjoaa vaihtoehtoja aina uimisesta ja kävelyyn. Hotellimme, Iberostar Royal Andaluz, sijaitsee suoraan rannalla, ja lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta ja rannalta löytyy myös golfkenttä. Novo Sancti Petri Golfissa on 36-reikäinen tasokas golfkenttä. Puistomainen golfkenttä ulottuu paikka paikoin aina meren rantaan asti ja soveltuu kaiken tasoisille golfareille. Alueella on myös runsaasti ravintoloita ja kauppoja, jotka ovat avoinna ympäri vuoden.

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Etäisyys golfkentästä 500 m, shuttle kuljetus
Lentokenttä Malaga 221 km
Lähin kaupunki Chiclana de la Frontera, 9,2 km

Sää tällä hetkellä

weather-icon20℃

Novo Sancti Petri Golf Club

Novo Sancti Petri on Seve Ballesterosin suunnittelema upea 36-reikäinen golfkenttä, jossa on reilun kokoinen harjoitusalue. Sea & Pines (Campo A) kulkee meren läheisyydessä ja etuysiltä löytyy myös kentän ns. signature hole. Kuudennen reiän viheriö on melkein rannalla ja näkymä Merelle on vertaansa vailla. Takaysillä puolestaan mäntymaisema luo haasteensa pelille. Center (Campo B) on klassista Ballesteros-designia, jossa on kuusi par-3, kuusi par-4 ja kuusi par-5 väylää. Kentän pienet viheriöt ja suuret bunkkerit tekevät tuloksenteosta sopivan haastavaa.

 

Novo Sancti Petrin molemmat kentät ovat yhtä suosittuja ja onkin omasta mielipiteest kiinni kummasta kukin pelaaja pitää enemmän. Molemmat kentät ovat mukavasti käveltäviä eikä golfautoa välttämättä tarvitse. Väylät ovat useimmiten puiden reunustamia, mutta niiden alta pallo on helppo löytää ja peli on sujuvaa.

 

Klubitalo sijaitsee keskeisellä paikalla kahden kentän välissä ja tarjoten tilat, joita hyvältä kentältä voi odottaa. Viihtyisä ulkoruokailutila, jossa voit nauttia rauhassa ja hiljaisuudesta upean golfkierroksen jälkeen. Myös harjoitusalueet ovat klubitalon välittömässä läheisyydessä.

 

Tiedot

Väylät 36
Kenttä Puistokenttä, osittain meren rannalla
Tiedot Sea & Pines, Par 72 6460 6097 5482 5206
Centro, Par 72 6071 5846 5427 5185
Driving range Nurmi ja matto
Suunnittelija Severiano Ballesteros

Iberostar Royal Andalus

Iberostar Royal Andalus sijaitsee suoraan La Barrosan rannalla Novo Sancti Petrissä. La Barrosa Beach on 8 kilometriä pitkä valkoinen hiekkaranta, joka on luokiteltu yhdeksi parhaista koko Costa de la Luzin alueella. Hotellissa on 413 huonetta, joista löytyy  kaikki tarvittava miellyttävään lomaan. Useimmat hotellihuoneet sijaitsevat kolmessa siivessä merelle päin. Hotellirakennuksen keskeinen osa on viihtyisä aula, jonka vieressä on myös suuri baari ja buffetravintola.

Golf Plaisirin kauden aikana hotellissa on paljon golfaajia, mutta on huomattava, että aurinko ja uiminen hallitsevat muina aikoina, sillä hotellissa on kaksi uima-allasta, kaksi suurta aurinkoterassia, kylpylä, porealtaita ja turkkilainen sauna. Siellä on myös kaksi ravintolaa, Los Olivos ja El Chozo. Buffetravintola on suhteellisen suuri ja ruoka on oma lukunsa. Valikossa on paljon valinnanvaraa ja buffet on monipuolinen päivittäin. Meillä on hotellissa Semi all inclusive, mikä tarkoittaa, että juomat sisältyvät ruokaan ja myös baariin klo 18.00-24.00.

 

Tiedot

Sijainti Meren ja golf klubin läheisyydessä
Huoneet 413 huonetta, joissa ilmastointi, kassakaappi, hiustenkuivaaja ym.
Muuta Sisäuima-allas, ulkouima-allas, baari, ravintola, kuntosali
Wifi Kyllä, koko hotellin alueella

Novo Sancti Petri Golf Club

Iberostar Royal Andalus

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.