Golf50+ teemamatka

Matkanjohtaja esittäytyy

Terve!

Olen Roy Kanerva, 55 -vuotias aktiivinen klubigolffari Naantalin Kultarannasta.
Asun Raisiossa avopuoliso Tarjan kanssa ja taloudesta löytyy myös norwichinterrieri Roberto. Sekä omat että Tarjan lapset ovat jo maailmalla.

Toimin yrittäjänä ja minulla on oma vakuutusmeklaritoimisto Promeus, jossa autan asiakasyrityksiä vakuuttamisessa, vakuutusvahingoissa ja riskienhallinnassa. Yritysten vakuuttamisen parissa olen työskennellyt n 28 vuotta.

Kuntoilu ja urheilu on ollut aina iso osa vapaa-aikaani. Minut on helppo ylipuhua pelaamaan tai harrastamaan, kun kyse on urheilusta. Mukana!
Talvisin käyn kuntosalilla ja vähintään keväällä pitää päästä rinteeseen nauttimaan kevätauringosta. Niin ja talvella sitten siihen päälle golfin talvitreenit ja harjoittelu. Kesäisin vapaa-aikana olen golfkentällä tai rangella; golffia, golffia, golffia ja siihen lisäksi kuntosalia kelien mukaan, mutta jos aurinko paistaa, valinta on kyllä helppo.
Oman kuntoilun lisäksi olen valmentanut junioreita, 8 vuotta salibandyssä ja muutaman vuoden kunto/apuvalmentajana tyttöjen pesäpallossa.

 

Golfin aloitin 2011 kesällä ja laji on vienyt täysin. Lajin helppous viehettää… heh heh. Eri lyönnit, kentät, pelin sosiaalisuus, verkostoituminen, kilpaileminen, pelaaminen, itsensä kehittäminen, laji antaa todella paljon. Ei minua saisi muuten kävelemään kesäisin Suomea päästä päähän, mutta golfia pelaamalla kesässä tulee sen 1.000 km käveltyä. Parhaana kesänä golflähtöjä oli n. 130, mutta normaali määrä on n. 80 starttia, valtaosa Kultarannan kotikentällä, mutta pelaan myös paljon vieraskentillä. Matkavarustukseen kuuluu yleensä aina bägi. Onneksi Tarja on myös yhtä innokas golffari.

 

Nyt keväällä sain puhelinsoiton Vellosen Jenniltä ja juttelimme Jennin kanssa Golf50+ konseptista. Ajatukset ilmeisesti kävivät yksiin ja Jenni kysyi kiinnostusta toimia matkanjohtajana näillä Golf50+ teemamatkoilla. Päätös oli helppo. Minusta Golf50+ on hieno konsepti, siinä pelaaja otetaan kokonaisvaltaisesti huomioon; ravinto, lepo, yhdistettynä golffiin ja golfin terveysvaikutuksiin ja kirsikkana kakussa golfin sosiaalisuus. Kun tämä kaikki laitetaan samaan pakettiin ja viedään Golf Plaisirin huippukohteisiin, niin paketti on 10+. Tai jopa 50+.

Jos sinua kiinnostaa hyvinvointi, terveys, pelaat golffia ja haluat tutustua upeisiin golfkohteisiin, niin Golf Plaisirin Golf50+ -matkat on just sinulle.

Lähde mukaan ja nähdään matkalla!

 

T: Roy Kanerva

club logo

Lue lisää +50 teemamatkasta

Golf50+ teemamatka Costa Blancalle