Golf Plaisir on turvallinen valinta

Teemme aina parhaamme, jotta voit varata ja suunnitella lomasi mahdollisimman helposti ja turvallisesti. Noudatamme matkapakettilakia ja hyvitämme rahasi aina 14 päivän kuluessa, jos matkasi pitää perua. Olemme myös lisänneet mahdollisuuden avoimeen kauppaan, ja meillä on useita muita etuja, jotta sinä ja kaikki muut kanssamme matkustavat tuntevat olonsa täysin turvalliseksi matkan suunnittelussa, varaamisessa ja toteuttamisessa vuonna 2021.

  • Tarjoamme avointa kauppaa syksyn matkoihin 15.kesäkuuta asti

  • Meillä on lähes 30 vuoden kokemus golfmatkojen järjestämisestä

  • Golfisäntä ja kohdehenkilökunta paikan päällä pitävät huolta turvallisuudesta

  • Seuraamme Suomen Ulkoministeriön matkustusohjeita

  • Palautamme peruutetun matkan takaisin rahana, ei lahjakorttina tai bonuspisteinä

Avoin kauppa 15. kesäkuuta asti

Me Golf Plaisirilla haluamme, että pääset pian nauttimaan golfmatkastasi normaaliin tapaan. On tärkeää, ettet joudu miettimään matkasi mahdollista peruuntumista tai taloudellisia puolia, vaan voit odottaa tulevaa lomaasi huoletta.

Syksyn golfmatkan varaamisen helpottamiseksi ja kannustamiseksi tarjoamme avointa kauppaa 15.kesäkuuta asti. Tämä tarkoittaa sitä, että voit muuttaa tai peruuttaa matkan ennen 15.kesäkuuta ilman kuluja. Jos siis peruutat varauksen kokonaan, saat takaisin maksetun varausmaksun.

 

Lue lisää avoimesta kaupasta

 

 

Golf Plaisir – turvallinen valinta

Golfmatkalle lähtö tulisi olla sekä hauskaa, spontaania, helppoa että turvallista. Usein vasta ongelmien sattuessa huomataan miten golfmatkojen järjestäjä toimii vaikeissa tilanteissa. Maailmanlaajuisen pandemian vuoksi ruuhkautuneet peruutettujen matkojen takaisinmaksuvaikeudet näkyivät monissa matkatoimistoissa, lentoyhtiöissä, hotelleissa tai muissa majoitusyrityksissä. Näissä tapauksissa matkanjärjestäjän valinta korostuu ja on tärkeää, että matkapakettilakia noudatetaan ja yrityksellä on sekä kokemusta että taloudellista vakautta.

Lue argumenttini miksi Golf Plaisir on turvallinen valinta.

Lue lisää turvallisesta valinnasta