Reissutunnelmia Praia D’El Reystä

Kirjoittaja: Erika / Golf Plaisir

 

Olen käynyt Portugalissa monesti ja pelannut usealla golfkentällä ympäri Portugalia.
Praia D’El Reyssä olen käynyt kaksi kertaa. Paikka on uskottoman kaunis ja mielestäni se on yksi Portugalin hienommista golfkohteista.

Hotellin pihalta portaat  upealle rannalle.

 

Koko alue on upea ja hienosti suunniteltu; kentät ovat loistokunnossa ja aaltojen pauhu kuuluu samalla kun kävelet golfkentällä. Nuo erilaiset aistiärsykkeet; äänet ja visuaaliset aistimukset nostavat fiilistä, luovat elämyksellisyyttä ja jättävät todella vahvan muistijäljen.
West Cliffs -kenttä on rankattu Portugalin toiseksi parhaaksi golfkentäksi, ja mielestäni täysin ansaitusti. Golfkentät ovat mukavan haasteelliset ja mieleen jäi myös laadukkaat ja nopeat greenit, jotka pitivät pelaajan valppaana. Atlantin meri näkyy lähes joka väylältä.

Praia D’El Reyn golfkenttä. Hotelli takana.

 

Praia D’El Reyn Marriott hotelli on todella tasokas viiden tähden hotelli. Huoneet ovat tilavia ja siistejä, aamiais- ja illallisbuffeessa on monipuoliset ja maukkaat ruoat ja erityisesti golffareita ihastuttaa upeat merinäköalat hotellin ravintoloista ja aulasta.
Golfkierroksen jälkeen voi käydä uimassa hotellin uima-altaassa tai kävellä hotellin takapihalta suoraan rannalle. Meressä voi käydä uimassa, mutta valppaana täytyy olla koska aallot on voimakkaita.
Praia D’El Rey tarjoaa lomailijalle yllättävän paljon muutakin kuin golfia. Lähistöllä on historiallinen kylä nimeltään Obidos, johon kannattaa tutustua päiväretkellä.
Rohkeimmille suosittelen surffauskurssia Balealissa, joka on surffareiden suosikkikohde. Balealissa on myös paljon ravintoloita ja baareja.”

Biljardipeli hotellin baarissa. Upea auringonlasku takana.

Terveisin,
Erika/ Golf Plaisir

Syksyn matkat nyt myynnissä Praia D’El Reyhin

Golf Plaisirin matkassa Praia D’El Reyhin

Meillä on jo syksyn matkat myynnissä Praia D’El Reyhin, varattavissa hotelli- tai huoneistomajoituksella, joten valitse mieleisesi viikko ja varmista syksylle upea matka yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa.

Golf Plaisirin matkoilla nautit joka tapauksessa mukavasta matkaseurasta ja yhteisöllisestä matkaviikosta. Praia D’el Reyn kohteessa teitä palvelee skandinaavinen golfisäntämme, jonka työkielenä on ruotsi ja englanti.
Matka-asiakkaita meillä on Suomen lisäksi Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta.

Praia D’El Reyn hotellissa majoittuessa asiakkaamme nauttivat puolihoidosta ja halutessaan he voivat varata ennakkoon myös juomapaketin illallisten yhteyteen. Juomapaketti maksaa 70€/henkilö/viikko ja sisältää talon viinin, oluen, virvoitusjuoman, veden, kahvin ja teen kahden tunnin ajaksi illallisen yhteydessä.

Lisätietoa Praia D’El Reyn matkoista>> Lue tästä

Terveiset West Cliff golfkentältä!