Parhaat vinkit Kanarian matkoille

 

Tiesitkö, että…
• Golf Plaisirin matkavalikoimasta löydät ensi talvikaudella kuusi eri hotellia kolmelta eri Kanariansaarten saariryhmään kuuluvalta saarelta.
• Lennämme Kanariansaarille ensi sijaisesti sisaryhtiömme Apollomatkojen lomalennoilla, jotka operoi Finnair.
• Lentoaika Kanariansaarille on noin 6,5 tuntia. Finnairin lomalentopalveluista voit ennakkoon varata lentoaterian matkallesi sekä halutessasi varata myös langattoman netin käytön lentomatkan ajalle.

Vinkit lennoille

• Saat matka-asiakirjasi noin kaksi viikkoa ennen matkaasi, jolloin pääset kirjautumaan lentoyhtiön sivuille varataksesi lentomatkallesi toivomasi lisäpalvelut
• Finnairin lomalennoilla voit hyödyntää myös mahdollisia Finnairin kanta-asiakasetuja, joihin voi sisältyä esim. alennus istumapaikkavarauksista tai maksuton lisämatkatavara. Hyödyntääksesi etusi, sinun tulee lisätä lentovaraukselle kanta-asiakasnumerosi, jolloin järjestelmä tarjoaa sinulle automaattisesti palveluja oikeaan hintaan tai lisämaksutta, riippuen kanta-asiakastasosi oikeuttamista lisäeduista.
• Ota lennolle mukaan oma kirja, puhelimeen etukäteen ladattu äänikirja tai elokuva tai hyödynnä Finnairin lennon ajalle tarjoamia digilehtiä- tai kirjoja viihdykkeenä.
• Niskatyyny ja korvatulpat tai kuulokkeet takaavat paremman mahdollisuuden nukkumiselle ja rentoutumiselle lennon aikana.
• Muista juoda nestettä. Helsinki-Vantaan lentokentällä on uusittu turvatarkastus, joten voit halutessasi ottaa vesipullon matkaan täytettynä jo kotoa tai täyttää pullon lentokentällä.

 

Vinkit Gran Canarialle

• Gran Canarian kohteemme sijaitsevat lähellä upeita ja ainutlaatuisia hiekkadyynejä, joista tämä saari on tunnettu. Varaa siis aikaa kävelylle tutustuen Maspalomasin hiekkadyynien luonnonsuojelualueeseen ja sen yhteydessä sijaitsevaan palmulehtoon ja laguuniin. Täällä koet erämaan ja tropiikin yhdessä ainutlaatuisella tavalla.
• Kokeile Golf Plaisirin Play around -golfohjelmaa ja koe kolme upeaa ja erilaista kenttää. Perinteinen Maspalomas, joka tarjoaa mukavan ja jopa leppoisan lomagolfelämyksen. Meloneras, joka ilahduttaa kauneudellaan ja helpohkolla etuysillään ja haastaa kokeneenkin golffarin ottamaan riskejä takaysin merenrantaväylillä ja kokemaan ikimuistoisia hetkiä. Ja viimeisimpänä eikä suinkaan vähäisimpänä elämyksellinen Anfi Tauro, joka on louhittu vuoriin ja tarjoaa hyvin mieleenpainuvan golfkokemuksen. Aavikkomaisemat, aina huippu kunnossa oleva kenttä, väylien viereiset hiekka-aavikot luovat aivan oman mausteensa

Vinkit Teneriffalle

• Jos matkustat Buenavistaan, Teneriffan saaren pohjoisosaan, kohtaat uskomattoman upean luonnon, joten golfin ohella kannattaa ehdottomasti rentoutua ja nauttia upeista maisemista ja kävelyretkistä tai ihastella vaikkapa auringonlaskua rannalla. Aivan Buenavistan kentän alapuolella, kulkee kävelyreitti, jota pitkin pääset Playa de Las Arenasin ja Playa del Frailen rannoille.
• Löydät Buenavistasta läheltä Melia Hacienda Del Conden hotellia myös bussipysäkin, josta kulkee bussi upealle Punta de Tenon majakalle ja rannalle. Bussi matka kestää n. 20 minuuttia per suunta ja maksaa 1€/hlö/suunta.
• Mikäli suuntaat Amarilla Golfiin Etelä-Teneriffalle suosittelemme, että tutustut myös Los Abrigosin luonnonvesialtaisiin, joiden luokse pääset joko kävellen hotelli Grand Muthu Golf Plazalta tai hotellia vastapäätä olevalta bussipysäkiltä kulkee myös bussi Los Abrigosiin.
• Vietä vapaapäivä Etelä-Teneriffalla vaikka suuntaamalla bussilla Los Cristianoksen satamakaupunkiin ja viettämällä päivää hiekkarannalla, ostoksilla tai suuntaamalla retkelle viereiselle La Gomeran saarelle.
• Teneriffalla auton vuokraaminen on myös suosittua ja vapaapäivänä voit vaikka autoilla saaren ympäri. Etelä-Teneriffalta pääset Puerto de la Cruziin moottoritietä ja tullessasi takaisin saaren länsirantaa kiertäen, kuljet jännittävää reittiä läpi vuoriston ja pienten kylien.

 

Vinkit Fuerteventuralle

• Caleta de Fuste ihastuttaa valkoisine hiekkarantoineen. Vietä mukava rantapäivä golfin lomassa. Hotellimme Elba Sara sijaitsee rannalla ja ostoskeskuksen vieressä. Rantaa pitkin voit kävellä myös läheiseen Caleta De Fusten kylään.
• Fuerteventuran koillisosassa sijaitsee Corralejon luonnonpuisto, josta löydät upeat dyynit ja autenttista tulivuorimaisemaa. Taksimatka hotellilta kestää 40 minuuttia ja luonnonpuistossa matkaa taitetaan kävellen.