Yhtäkkiä se tapahtuu..

HIO tekeminen on kaikkien golfareiden unelma ja se tehtävissä tasoituksestasi riippumatta. Lähes tulkoon jokainen pääsee kuppiin asti par-3 väylällä, siksi sinun tulee olla mukana meidän HIO-kilpailussa. Lyö unelmalyöntisi ja voita samalla unelmamatka Al Hamraan, joka sijaitsee Ras al-Khaimahissa Arabiemiraatteissa.

 

Rekisteröidy täällä

Lisätietoa kilpailusta

Palkinto sisältää: 7 yötä kahden hengen huoneessa, 7 aamupalaa, 4 green feetä, lennot, lentokenttäverot, bäginkuljetuksen lentokoneessa. 

Mikäli useampi henkilö tekee HIO:in GoGolfin vuoden 2021 tapahtumissa, ratkaistaan palkinnon voittaja arpomalla. Muut HIO-tekijät eivät tästä huolimatta jää tyhjin käsin, vaan heidät palkitaan 300 euron arvoisella Golf Plaisir -lahjakortilla

Henkilötietojen käsittely

Kun haluat tilata Golf Plaisirin uutiskirjeen, keräämme sinulta nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Keräämme myös tietoa siitä, millaisia uutiskirjeitä haluat saada, mitä klikkaat ja millaisista tarjouksista olet kiinnostunut.

Me Golf Plaisirilla haluamme tarjota juuri sinulle täydellisen golfmatkan. Siksi tietoja matkustushistoriastasi, kiinnostuksen kohteistasi ja uutiskirjekäyttäytymisestäsi käytetään sinulle lähetettävien uutiskirjeiden muokkaamiseen. Näin voimme tarjota sinulle aina ajankohtaista tietoa ja tarjouksia. Käytämme myös keräämiämme tietoja toimintamme, tuotteidemme ja palveluidemme analysointiin, kehittämiseen sekä parantamiseen.

Voit milloin vain peruuttaa uutiskirjeiden tilauksen jokaisen uutiskirjeen alla olevasta linkistä. Golf Plaisir käyttää tietojasi ja lähettää uutiskirjeitä sinulle vain niin kauan kuin itse haluat. Haluatko tietää kuinka käsittelemme henkilötietojasi? Lue tietosuojakäytäntö kokonaisuudessaan tästä.