Olemme mukana golfmessuilla!

Tervetuloa tapaamaan Golf Plaisiria golfmessuille, jotka järjestetään Helsingin messukeskuksessa 31.3.-2.4.2023. Löydät meidät osastolta 5h40.
Golfmessut ovat avoinna yleisölle pe-la klo 10-18 sekä su klo 10-17.
Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa, niin pääset mukaan messutunnelmaan!

Golfmessukilpailu

Golfmessukilpailuun pääset osallistumaan 3.4. klo 16 asti tämän sivun kautta. Kilpailussa voi voittaa 100€:n tai 300€:n matkalahjakortin.

 

Lahjakorttikilpailu: Kilpailukysymykseen oikein tai lähimmäs oikeaa vastausta vastanneelle osallistujalle annamme 300€:n arvoisen matkalahjakortin.

Arvomme lisäksi kaikkien vastaajien kesken  2×100€ matkalahjakortin. Mikäli golfmessuilla toteutetun Hole in One -kilpailun osallistujista kukaan ei onnistu tekemään Hole in Onea, arvomme myös tähän kyselyyn osallistuneiden kesken viikon La Calan matkan yhdelle hengelle marraskuussa 2023. Huom. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Matkalahjakortit ovat voimassa kaksi vuotta ja käytettävissä Golf Plaisirin viikkomatkoihin. (Ei omatoimimatkoihin tai teemamatkoihin).

Osallistu kilpailuun

 

Hole in one -kilpailu

Golfmessuilla, GoGolfin osastolla järjestettävän Hole in One -kilpailun voittajalle on luvassa yhden hengen golfmatka La Calaan marraskuussa 2023 sis. lennot, majoituksen, aamiaiset, 5 päivällistä, 5 x 18-reiän green fee La Calan kolmelle eri kentälle, Golf Plaisirin golfisännän palvelu kohteessa.

Huom. Tämä matkapalkinto koskee vain lähtöjä 4.11., 11.11. ja 18.11. saatavuuden mukaan.
Matkaa ei voi siirtää toiselle ajankohdalle.

Matkapalkinnon voittaa hole in onen tehnyt henkilö, mutta mikäli messujen aikana, kukaan ei onnistu tekemään hole in onea GoGolfin-osastolla järjestettävässä kilpailussa, niin arvomme arvontaan osallistuneiden kesken matkapalkinnon.

Golfmessuohjelmasta

Golf Plaisir on mukana golfmessujen ohjelmalavalla lauantaina 1.4. klo 15:45. Suomen golfliiton partnerina ja Golf50+ matkojen järjestäjänä tuomme terveiset kevään 2023 Golf50+ teemamatkalta ja kerromme syksyn 2023 Golf50+ teemamatkoista Tsekkiin ja Espanjaan. Kuulet mitä nämä teemamatkat pitävät sisällään, millaisella golfarille ne sopivat ja myös matkanjohtaja esittäytyy.

Golf Plaisirin omalla osastolla 5h40 tapaat Helsingin toimiston tiimimme, johon kuuluvat; Jenni Vellonen, Erika Salonaho ja Mika Asikainen. Lisäksi lauantaina ja sunnuntaina klo 14-16 voit tulla tapaamaan Pro Reima Kaijaa, joka kertoo Marokon golfkohteestamme Mazaganista ja kohteeseen tehtävistä opetusmatkoista.

Lisäksi osastollamme on tavattavissa muutama Golf Plaisirin golfisäntä. Heiltä voit kysyä golfisännän työstä lisää ja tietysti myös kohteista, joissa he ovat työskennelleet tai joissa he tulevat työskentelemään.

Golf i bulgarien

Golfmessutarjous 1./ Thracian Cliffs

Viikon matka – Thracian Cliffs, Bulgaria lähtö 12.5.2023 (alennus 100€/hlö)

Normaalihinta 1385€/hlö/jaetussa huoneistossa

Tarjoushinta 1285€/hlö/jaetussa huoneistossa

(Tarjous koskee viimeisiä jäljellä olevia paikkoja, joita on erittäin rajoitettu määrä)

Tutustu ja varaa

Golfmessutarjous 2./ Praia D’El Rey

Syksyn matkat kannattaa varata ajoissa ja etenkin kun puhutaan lokakuun syyslomaviikoista. Viettäisitkö sinä syyslomaa mielelläsi Atlantin rannalla golfaten ja rentoutuen, nauttien hyvästä ruoasta ja juomasta? Jos vastauksesi on kyllä, niin tartu golfmessutarjoukseemme ja varaa matkasi 27.3.-3.4. välisenä aikana, niin saat mukavan ja maistuvan edun.

Viikon matka – Praia D’El Rey, Portugali lähtö 15.10.2023 (juomapaketti illallisten yhteyteen lisämaksutta, arvo 67€/hlö)

Edun saat, kun varaat matkan 27.3.-3.4.2023 välisenä aikana ja syötät koodin GOLF23PRAIA varausta tehdessäsi.

Tutustu ja varaa

Golfmessutarjous 3./ Costa Del Sol

Kun valmiista ryhmämatkoista ei löydy omaan loma-ajankohtaan sopivaa vaihtoehtoa tai et pysty lomailemaan kokonaista viikkoa tai sinulla on jo lennot varattuna ja tarvitset vain majoituksen ja golftiiajat, niin silloin kannattaa rakentaa toivomasi golfmatka Golf Plaisirin omatoimimatkavaraamon avulla. Varaat siis yhdellä istunnolla majoituksen lukuisien hyvien hotellien valikoimasta ja lisäksi tiiajat, et siis ainoastaan green feetä, vaan konkreettiset tiiajat kentille. Tulossa tutustumistarjous omatoimimatkan varaajille äärettömän suosittuun golfkohteeseen, jossa on tarjolla aurinkoa, lukuisia golfkenttiä, rantoja, ravintoloita ja aina jotain uutta, vaikka matkustaisit kohteeseen jo kymmenettä kertaa. – Mikäs muukaan, kuin Costa Del Sol ja Malaga.

Varaa omatoiminen Flex-matka Malagaan Golf Plaisirin sivujen kautta 27.3.-3.4.2023 välisenä aikana.

Käytä alla olevaa koodia ja saat alennuksen matkan hinnasta:
GOLF23FLEXLHG (lento+hotelli+golf) -100€
GOLF23FLEX2LG (lento+golf) -50€
GOLF23FLEX3HG (hotelli+golf) -50€

Tutustu ja varaa

MYYTY Golfmessutarjous 4./ La Sella

Viikon matka – La Sella, Espanja lähtö 29.4.2023 (alennus 100€/hlö)

Normaalihinta 1375€/hlö/jaetussa huoneistossa

Tarjoushinta 1275€/hlö/jaetussa huoneistossa

(Tarjous koskee viimeisiä jäljellä olevia paikkoja, joita on erittäin rajoitettu määrä)

Tutustu ja varaa

Golfmessutarjous 5./ Almerimar

Viikon matka – Almerimar, Espanja lähtö 29.4.2023 (alennus 100€/hlö)

Normaalihinta 1295€/hlö/jaetussa huoneistossa

Tarjoushinta 1195€/hlö/jaetussa huoneistossa

(Tarjous koskee viimeisiä jäljellä olevia paikkoja, joita on erittäin rajoitettu määrä)

Tutustu ja varaa

Golfmessutarjous 6./ Golf50+ teemamatka Tsekkiin

Varaa matka 3.4. mennessä, niin saat maksuttoman kylpyläkäynnin Panoramassa.

Tutustu ja varaa

Golfmessutarjous 6./ Golf50+ teemamatka Costa Blancalle

Varaa matka 3.4. mennessä, niin saat huoneen suolajärvinäkymällä lisämaksutta!

Tutustu ja varaa