Golf Hammametissa ja Tabarkassa

Tabarka on paikka, jossa luonto ja historia kohtaavat. Kauniin rannikkonsa, rikkaan kulttuurinsa ja ystävällisten ihmisten ansiosta Tabarka on upea paikka vierailla. Tutustu ihaniin rantoihin, ihaile vanhaa kaupunkia ja koe taianomainen luonto. Täällä voit myös pelata yhtä Tunisian parhaista golfkentistä, Tabarka Golfia.

abarka ei ole pelkästään rantakohde, se on myös historiallinen ja kulttuurinen keskus. Vanha kaupunki Tabarka kapeine kujineen ja värikkäine taloineen kantaa rikasta historiaa vuosisatojen takaa. Voit kävellä mukulakivikatuja pitkin, tutkia antiikin raunioita ja ihailla vaikuttavaa arkkitehtonista perintöä. Jokainen askeleesi on kuin matka menneisyyteen, täällä voit inspiroitua aiempien sivilisaatioiden suurista saavutuksista.

Tabarkan kokeminen

Jos nautit viihteestä, suosittelemme vierailua historiallisessa Antonio Marcello -teatterissa. Täällä järjestetään musiikkifestivaaleja, teatteriesityksiä ja muita tapahtumia, jotka tarjoavat sinulle käsityksen paikallisesta kulttuurista. Kulttuurista kiinnostuneet eivät myöskään halua jättää väliin vierailua vaikuttavassa keskiaikaisessa Genovan linnakkeessa, Fort Genoassa. Tutki linnoituksen muureja, aukioita ja raunioita ja koe kaunis näköala Tabarkan kaupunkiin ja mereen.
Tabarkan kivisissä poukamissa ja kristallinkirkkaissa vesissä voivat auringonpalvojat ja seikkailunhaluiset löytää paratiisin.Täällä on mahdollisuus sukeltaa meren syvyyksiin tutkimaan värikkäiden korallien ja eksoottisten kalojen maailmaa.

Golf

Tabarkan alueella golf ei ole suuressa roolissa. Täällä on vain yksi golfkenttä, Tabarka Golf Course. Laajan kunnostuksen jälkeen Tabarka Golf on yksi Tunisian parhaista golfkentistä ja ehdottomasti vierailun arvoinen paikka.

Golfkohteemme Tabarkassa