Western Cape 1.2. - 14.2.24

Yhdessä South African Tours -matkatoimiston kanssa järjestämme tämän ylellisen golfmatkan Ruotsalisen oppaan kanssa Länsi-Kapin alueella. Matka alkaa Kapkaupungista, yhdestä maailman kauneimmista kaupungeista. Täällä pelaamme golfia Clovellyssä ja Milnertonissa, mutta meillä on myös aikaa tutkia kaupunkia omatoimisesti. Jatkamme matkaa Hermanusiin, kauniiseen ja kuvankauniiseen satamakaupunkiin Walker Bayssä, ja majoitumme Arabella Country Estaten golf-lomakeskukseen. Ikään kuin se ei olisi tarpeeksi, jatkamme lopuksi viinimaisemien halki, missä majoitumme Erinvale Estate Hotel & SPA:han. Täällä pelaamme tietysti Erinvaleen omaa golfkenttää ja Pearl Valley Golf Coursea, joka tunnetaan yhtenä Etelä-Afrikan ehdottomasti parhaista kentistä. Golfin lisäksi nautimme alueella tuotetuista viineistä ja herkuttelemme hyvällä ruualla Ernie Elsin ravintolassa.

Tiedot

Sää tällä hetkellä

weather-icon13.1℃

Milnerton Golf Cousre

Milnerton Golf Club on perinteikäs golfkerho, jonka historia juontaa juurensa vuoteen 1913, jolloin se perustettiin 6-reikäisenä kenttänä. Vuonna 1995 kenttä koki kokonaisuudistuksen erittäin onnistunein tuloksin, kuten voimme nähdä tänään. Milnerton sijaitsee meren äärellä ja on tunnettu upeasta näkymästään Kapkaupunkiin, jossa Table Mountain komeilee taustalla. Useimmat valokuvat vuoresta on otettu juuri täältä. Koska kenttä sijaitsee meren äärellä, siitä voi tulla varsinainen haaste. Useimmiten tuuli on myötätuulessa ensimmäisellä yhdeksällä reiällä, mutta täällä sijaitsee myös kentän vaikeimmat reiät, ja alku on vaativa, neljä peräkkäistä par-4-reikää ennen ensimmäistä lyhyttä reikää. Vedessä pelataan lähes kaikilla rei’illä, ja se, joka säännöllisesti lyö väärään suuntaan, saattaa saada vähän vaikeuksia. Klubitalo sijaitsee kauniisti Milnerton Beachin varrella, ja on ilo päättää päivä sen verannalla. Milnertonin läheisyys Kapkaupunkiin ja mereen tekee siitä suositun paikan sekä pelaamiseen että majoittumiseen.

 

Tiedot

Reikien lukumäärä 18
Kenttäluonne Links-tyylinen
Kenttätiedot Par 72 6108 5771 5303 5081
Palvelut Lyöntiharjoitusalue, puttigreeni, chippialue, kärryt/bägit, mailavuokraus, pro shop, ravintola, pukuhuone
Kentän suunnittelu Golf Data

Clovelly Country Club

Clovelly on klassinen kenttä, joka sijaitsee Silvermine Valleyn syleilyssä lähellä Fish Hoekia Kaakkois-Kapkaupungissa. Kaupungin läheisyydestä huolimatta täällä vallitsee rauhallinen, lähes perheellinen ilmapiiri, ja kenttää on kuvattu viiniksi, joka vain kypsyy ja paranee vuosien varrella. Tämä on tehnyt kentästä erittäin suositun sekä jäsenten että vierailijoiden keskuudessa, eikä sitä pidä jättää väliin Kap-alueella vieraillessasi.

 

Tiedot

Reikien lukumäärä 18
Kenttätiedot Par 72 5883 5534 5225
Palvelut Lyöntiharjoitusalue, puttigreeni, kärryt/bägit, mailavuokraus, caddies, ravintola
Kentän suunnittelu Charles Molteno Murray (1934)

Arabella Golf Club

Arabella Golf Club on alusta asti rankattu alueen parhaiden kenttien joukkoon. Viime vuosien mittaan tehdyt laajat parannustyöt ja tietty uudelleensuunnittelu ovat nostaneet sen nyt maan parhaiden joukkoon. Laadun tuntu on täydellinen sekä kentän kunnossa, henkilökohtaisessa palvelussa että teknisellä tasolla. Mitä sanotte mahdollisuudesta tilata ruokaa golfauton GPS:stä? Kenttä luonnehtii mestaruuskenttää, jolla on joitakin melko pitkiä ja vaativia reikiä, mutta jos valitset etutii-lyöntipaikat, se on selvästi lempeämpi. Kahdeksastoista reikä, par-viisi, 488 metriä, on mestarillinen päätösreikä, niin kaunis, että se saa kyyneliin. Tuloksestasi riippumatta se saa sinut haluamaan heti uutta mahdollisuutta.

Tiedot

Reikien lukumäärä 18
Kenttäluonne Puistokenttä
Puistokenttä Kenttätiedot Par 72 6734 6299 6004 5504
Palvelut Lyöntiharjoitusalue, puttigreeni, chippialue, kärryt/bägit, mailavuokraus, pro shop, ravintola, pukuhuone
Kentän suunnittelu Peter Matkovich (1999)

Erinvale Golf Club

Helderbergen juurella, vanhojen viinitarhojen ja luonnonpuiston välissä, saa monipuolisen golfkierroksen, kun Erinvalen molemmat 9-reiän lenkit ovat melko erilaisia. Ensimmäiset yhdeksän mutkittelevat kapeilla väylillä viehättävien talojen varrella ja sulautuvat kauniisti ympäristöön. Toiset yhdeksän liukuvat Helderbergen juurella ja ehkä yhdellä kauneimmista näkymistä False Bayhin, ympäröivinä viinitarhat, oliivipuut ja Helderbergen luonnonpuisto. Greenit ovat suuria ja vartioituja hyvin sijoitetuilla bunkkereilla ja vedellä höystettynä. On monia pinnasijoituksia valittavana…

 

Tiedot

Reikien lukumäärä 18
Kenttäluonne Kenttäluonne Lomakohdekenttä
Kenttätiedot Par 72 6440 6052 5643 5110
Palvelut Lyöntiharjoitusalue, puttigreeni, chippialue, bunker, kärryt/bägit, mailavuokraus, pro shop, ravintola
Kentän suunnittelu Gary Player (1995)

Pearl Valley Golf

Jack Nicklaun luomus sijaitsee kauniissa laaksossa Franschhoekin ja Paarlin välissä. Golfkenttä on ympäröity viinitarhoilla ja se sijaitsee kaukana liikenteestä, joten rauha laskeutuu nopeasti. Kenttä avattiin vuonna 2003, eikä kestänyt kauan ennen kuin se mainittiin Western Capen parhaana kenttänä. Vuodesta 2006 lähtien se on ollut Etelä-Afrikan parhaiden kenttien top-10-listalla Golf Digestin mukaan. Viime vuosina myös European Tour on pelannut täällä, ja palvelutaso sekä kentän kunto ovat huipussaan. Allekirjoitusreiät ovat numero 4 ja 13, jotka molemmat tarjoavat mahtavia näkymiä ympäröiville vuorille ja järville.

 

Tiedot

Reikien lukumäärä 18
Kenttäluonne Puistokenttä
Kenttätiedot Par 72 6397 5876 4685
Palvelut Lyöntiharjoitusalue, puttigreeni, chippialue, kärryt/bägit, mailavuokraus, pro shop, ravintola, pukuhuone
Kentän suunnittelu Jack Nicklaus (2003)

Radisson Red Cape Town

Lähempänä vilinää ei juuri voi majoittua. Radisson Red sijaitsee uudella alueella (Silo) vilkkaassa ja suositussa Waterfrontissa, ja kaikki on lähellä. Hotelli on täysin uusi, ja sen konsepti on punainen ja moderni, keskittyen taiteeseen, muotiin ja musiikkiin. Yleisissä tiloissa voi usein nähdä tilapäisiä taidenäyttelyitä ja kuunnella livemusiikkia. Erittain upea on kattoterassi Red Barilla, josta näkymä kaupunkiin ja Table Mountainiin on upea. Täällä voi ottaa virkistävän uinnin, ottaa aurinkoa tai vain nauttia juomasta ja luonnon näytelmästä.

 

Tiedot

Standard starstarstarstar
Sijainti: Uusi moderni Silo-alue
Huoneet Suihku/kylpy, hiustenkuivaaja, TV, puhelin, jääkaappi
Huonetyypit Standardihuone (25 m²), Superior-huone (25 m²), Junior-sviitit (34 m²)
Palvelut Ravintola, baari, kattoterassi, uima-allas, aurinkoterassi
Internet Kyllä

Arabella Hotel Golf & Spa

Arabella Hotel, Golf & Spa kutsuu vieraitaan ainutlaatuiseen kokemukseen Etelä-Afrikassa. Sijaiten upeassa ympäristössä Etelä-Afrikan suurimman laguunin vieressä, tämä hotelli tarjoaa täydellisen yhdistelmän ylellisyyttä ja kauneutta. Jo portista sisään käännyttäessä tuntee jännityksen helpottavan ja rauhan levittäytyvän kehoon. Palkittu spa-alue on rentoutumisen keidas, kun taas kuuluisa golfkenttä houkuttelee harrastajia upealla suunnittelullaan ja aaltoilevilla maisemillaan. Huoneet ja sviitit, moderneine mukavuuksineen ja kauniine näkymineen golfkentälle ja laguunille, tarjoavat rentoutumisen ja mukavuuden ilmapiirin. Erinomaisilla ravintoloilla ja erinomaisella ruoalla Arabella Hotel, Golf & Spa hurmaa vieraansa ja luo muistorikkaita hetkiä tavallisuuden tuolla puolen.

 

Tiedot

Standard starstarstarstarstar
Sijainti Suurimman laguunin vieressä lähellä Kleinmondia ja Hermanusia
Huoneet Suihku/kylpy, TV, puhelin, ilmastointi, tallelokero, tee- ja kahvitarvikkeet, parveke/terassi
Huonetyypit Deluxe, Deluxe Premium, Sviitit
Palvelut Ravintola, baari, uima-allas, terassi, puutarha
Internet Kyllä

Erinvale Estate Hotel & Spa

Erinvale Estate Hotel & Spa sijaitsee historiallisessa ympäristössä majesteettisten Hottentots Holland -vuorten juurella ja rajoittuu upeaan Erinvale Golf Courseen. Täällä tarjotaan rauhallinen ja unohtumaton oleskelu. Sen sijainti ”Helderbergin sydämessä” on elegantti yksityisten puutarhojen, mukulakivikatujen ja kauniiden tammenten keskellä vain 20 minuutin päässä historiallisesta Stellenboschista. Hotellin ravintola, Seventeen07, tarjoaa herkullisia aterioita, kun taas Skelligs-pubi tarjoaa perinteisempää pubiruokaa ja tietysti monenlaisia juomia. Erinvale Estate Hotel & Spa sijaitsee täydellisesti  lähellä Gary Playerin suunnittelemaa Erinvale Golf Coursea. Kentällä vietetyn päivän jälkeen on hyvä vinkki nauttia Erinvale Span palveluista.

 

Tiedot

Standard starstarstarstar
Sijainti Somerset West
Huoneiden lukumäärä 56
Huonetyypit Classic, Luxury, Premium ja Sviitit
Palvelut Ravintolat, baari, oleskelutila, uima-allas, lähellä viinireittiä ja Erinvale Golf
Internet Kyllä

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.