Golf Plaisir - turvallinen valinta

Golfmatkalle lähtö tulisi olla sekä hauskaa, spontaania, helppoa että turvallista. Usein vasta ongelmien sattuessa huomataan miten golfmatkojen järjestäjä toimii vaikeissa tilanteissa.

Maailmanlaajuisen pandemian vuoksi ruuhkautuneet peruutettujen matkojen takaisinmaksuvaikeudet näkyivät monissa matkatoimistoissa, lentoyhtiöissä, hotelleissa tai muissa majoitusyrityksissä. Näissä tapauksissa matkanjärjestäjän valinta korostuu ja on tärkeää, että matkapakettilakia noudatetaan ja yrityksellä on sekä kokemusta että taloudellista vakautta.

Lue argumenttini miksi Golf Plaisir on turvallinen valinta.

Lähes 30-vuoden kokemus ja asiakaskeskeisyys

Aloitimme toimintamme vuonna 1992.  Koronapandemia ei ole ensimmäinen meitä koetellut kriisi. Meidän kohdallemme on tapahtunut kaikkea lentoyhtiön konkurssin, lakkojen, luonnonkatastrofien ja tuhkapilven väliltä. Meidän ensisijainen tehtävämme aina on taata asiakkaan turvallisuus. Koronapandemian iskiessä viime vuoden keväällä suurin osa lennoista peruttiin lyhyellä varauksella ja monet asiakkaamme jäivät jumiin kohteisiin. Emme epäröineet hetkeäkään ja järjestimme oman charter-lennon, jotta saimme asiakkaamme takaisin kotiin turvallisesti.

Noudatamme lakia ja suosituksia

Voimme rehellisesti sanoa, että noudatamme matkapakettilakia, Suomen Ulkoministeriön suosituksia ja Kilpailu- ja kuluttajaviraston linjauksia. Kun koronapandemian vuoksi matkoja jouduttiin perumaan, me maksoimme asiakkaillemme matkan takaisin rahana, emme lahjakortteina tai bonuspisteinä. Näin toimimme yhä tänä päivänä.

Pohjoismaiden suurin ja vahvan konsernin turva

Golf Plaisir erottuu kilpailijoistaan kokonsa vuoksi. Myyntimme vuonna 2019 oli 300 miljoonaa ja on yksi suurimmista toimioista Pohjoismaissa. Golf Plaisir yhdessä Apollomatkojen kanssa ovat olleet osa yksityistä saksalaista REWE konsernia jo vuodesta 2015 lähtien. Tämä tarkoittaa, että me Golf Plaisirilla voimme aina pitää lupauksemme.

Golfisäntä ja kohdehenkilökunta paikan päällä

Omat golfisäntämme ovat paikan päällä melkein kaikissa golfkohteissamme, ja he pitävät huolta asiakkaidemme turvallisuudesta. Olipa kyseessä sitten pandemia, nyrjähtänyt nilkka tai lähtöaikojen muuttaminen.  Vahva kokemuksemme ja myös se, että meillä on pitkäaikainen ja läheinen yhteistyö kaikkien ulkomailla sijaitsevien golfkohteidemme kanssa takaavat turvallisuuden. Saamme aina ajoissa ajankohtaista tietoa asioista, jotka voivat vaikuttaa matkaasi. Teemme aina parhaamme voidaksemme toimia heti ja välittää tiedot eteenpäin asiakkaalle.

 

Lämpimästi tervetuloa Golf Plaisirin matkalle, joka on turvallinen valinta.

 

Ystävällisin terveisin,

Peter Browall
CEO, Golf Plaisir