Golf Plaisir on Euroopan paras golfmatkajärjestäjä

Golf Plaisir palkittiin World Golf Awardseissa parhaana matkanjärjestäjänä!

 

Golf Plaisir palkittiin voittajana World Golf Awards -tapahtumassa, Abu Dhabissa 14.-16.11.2022 neljässä eri kategoriassa; Paras golfmatkanjärjestäjä Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa ja Euroopassa!

 

Suomen liiketoiminnastamme vastuuta kuluneen vuoden aikana ottanut ja kokenut golfmatka-alan ammattilainen; Jenni Vellonen edusti Golf Plaisiria tapahtumassa.

Jenni kertoo Golf Plaisirista ja tunnustuksista

 
”Golf Plaisir on vahva yritys, jonka sisällä vallitsee erittäin ystävällinen työilmapiiri. Ammattitaitoisista miehistä ja naisista koostuva tiimi toimipisteissämme Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa työskentelee intohimolla päivittäisen liiketoiminnan parissa ja auttaa ja tukee toisiaan työtehtävissä sekä ammatillisessa kasvussa.
Meillä on upea kohdehenkilöstötiimi, joka työskentelee kohteissamme palvellakseen asiakkaitamme siitä lähtien, kun he saapuvat ​​kohdelentoasemalle.
 
Yhdessä tiiminä olemme ansainneet nämä tunnustukset. Äänensä ovat voineet antaa äänestyksessä sekä yhteistyökumppanimme että asiakkaamme. Olen ylpeä tiimistämme, joka työskentelee ahkerasti, intohimolla ja suurella motivaatiolla. Me kaikki haluamme nähdä tyytyväisten asiakkaiden nauttivan siitä, mistä mekin nautimme. Matkustamisesta ja golfista.”
Tahdomme kiittää yhteistyökumppaneitamme tuesta ja asiakkaitamme luottamuksesta.