Alennetut matkahinnat

Varaa edullinen matka

Tältä sivulta löytyy edullisia Golf Plaisirin viikon golfmatkapaketteja. Loistava tilaisuus etenkin niille, joiden matkustusaika on joustava ja kohde voi olla mikä tahansa. Useat matkoista ovat lähitulevaisuudessa, mutta lähtöjä voi olla myös muutaman kuukauden päähän. Sivua päivitetään jatkuvasti. Ole kuitenkin nopea ja nappaa paras lomadiili!

Eikö sopivaa matkaa löytynyt? Räätälöi oma matkasi valitsemalla reittilennot+hotellit+ green fee omatoimimatkat -sivulta ja voit lähteä golfmatkalle koska tahansa.


Katso kaikki lomadiilit
Alk. 1.395
Save 130€

Espanja, Alicante

Oliva Nova

Oliva Nova Beach & Golf Hotel sijaitsee hieman yli tunnin ajomatkan päässä pohjoiseen Alicantesta, Denian ja Gandian viehättävien rannikkokaupunkien välissä. Alue on tunnettu Michelin-opas -ravintoloistaan ruokaharrastajien keskuudessa, ja ilmasto on golfareille käytännössä täydellinen lähes ympäri vuoden. Kun arvioi Oliva Nova Golfia golfmatkakohteena, plussapuolia on runsaasti, ja haittapuolien löytäminen on haastavaa.

Alk. 1.595
Save 130€

Espanja, Malaga

La Cala

La Cala Golf Resort sijaitsee Costa del Solin sydämessä, Fuengirolan ja Marbellan välissä. Se koostuu kolmesta 18-reikäisestä kentästä ja siellä on erinomainen hotelli, joka sijaitsee aivan golfklubin vieressä. La Cala Golf Resort on täydellinen valinta sinulle, joka toivoo upean golfmatkan, jossa hotellimajoitus ja kolme hienoa kenttää sijaitsevat vierekkäin!

Alk. 1.665
Save 100€

Espanja, Alicante

La Finca

Alicanten ympäristössä on useita korkealaatuisia golfkeskuksia, mutta harvat niistä tarjoavat niin optimaalisen golfkokemuksen kuin La Finca Golf Resort. Se tarjoaa modernin designhotellin aivan huippuluokan golfkentän vieressä ihanan rentouttavassa ja rauhoittavassa ympäristössä - kaikki tämä upealla ilmastolla, joka tekee golfaamisen miellyttäväksi ympäri vuoden.

Alk. 1.455
Save 50€

Espanja, Alicante

La Sella

Ryder Cupin kapteeni José-María Olazabal ei ainoastaan lyönyt voittolyöntejään Euroopan tiimissä Chicagossa klassisessa ottelussa vuonna 2012, vaan hän on myös suunnitellut useita golfkenttiä. Yksi näistä on 27-reikäinen La Sella Golf Pohjois-Alicantessa.