Cala Millor

Cala Millor

Itäisen Mallorcan rauhallinen helmi

Cala Millorin alue käsittää todella laadukkaat golfkentät, hienot hotellit, rantahiekkaa silmänkantamattomiin ja paljon mielenkiintoisia vierailukohteita tiiviissä paketissa.

Mallorca on yksi Euroopan isoimmista golfmetropoleista. Siellä on 20 golfkenttää lähellä toisiaan. Vaikka golfkenttiä on useita, sijaitsee vain muutama kenttä lähellä hotellimajoitusta. Saaren itärannikolta löytyy alue, jota voisi kutsua rauhalliseksi helmeksi.

Vaikka saari on Espanjan suurin, eivät välimatkat ole pitkiä. Lentokentältä saaren toiselta puolelta matkaa Cala Millorin alueelle on vain hieman alle tunnin verran. Alueella on hotelleja, mutta niitä ei ole yhtä paljon kuin länsirannikolla. Golfkenttiä löytyy useita, joista yksi ehdoton timantti on Son Servera Golf, jonka monimuotoisuus ja maisemat hurmaavat pelaajat.

Mallorca tunnetaan muustakin kuin golfkentistä. Etenkin saaren pääkaupunki Palma de Mallorca tarjoaa jokaiselle jotakin. Palmassa on laaja valikoima ravintoloita, ostosmahdollisuuksia, kulttuuria ja vilkas yöelämä sitä kaipaaville.  Ei ole ihme, että saari vuosi toisensa jälkeen houkuttelee matkustajia ympäri Eurooppaa. Kerran Mallorca – aina Mallorca!

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Etäisyys golfkentälle
Etäisyys lentokentältä 1 km
Golfkentät lähellä
Etäisyys suurempaan kaupunkiin
Tapahtumat

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.625€

7 yötä kahden hengen huoneessa
7 aamiaista ja 5 illallista
rajoittamaton 5 päivän greenfee
Norwegianin suorat lennot
sis. lentoverot, matkatavaralaukun ja golfbägin ruumaan
lentokenttäkuljetukset
golfisännän palvelu

Lisämaksusta alk. hinnat
Yhden hengen huonelisä €
Ilman golfia vähennys -€

Lopullisen hinnan näet varauksen yhteydessä
Lue lisää Usein kysytyt kysymykset.

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon18.6℃

Son Servera Golf

Son Servera Golf Club sijaitsee vain noin kilometrin päässä hotellilta. Hiljalleen ylös rinteeseen päin kapuava kenttä on maisemiltaan sykähdyttävä Välimeren luodessa sille oman vivahteensa. Klubitalon sijainti kaikkeen nähden on loistava. 1. ja 10. tiipaikat sijaitsevat klubin vierestä ja sieltä löytyy myös kattavat harjoittelualueet. Klubitalon ravintola on saanut kiitosta ja sen terassilta kelpaa ihastella maisemia ja kentän pelisuorituksia.

Kentän par on 72 ja pisimmillään sille tulee mittaa 6050 metriä. Lyhimmillään 4862 metriä. Kenttä kuvastaa saaren luontoa ja vesi on mukana kuudella väylällä. Vehreät kasvit, kukat ja erilaiset linnut saavat aikaan värikkään luontokokemuksen. Kentän ehdoton erikoisuus on The Pine Trap väylillä 3–7. Metsään raivatut väylät ovat kapeita ja haastavat pelaajia tarkkoihin lyönteihin. Kokemus on erilainen ja hyvällä tavalla erikoinen, kun astut tälle puiden reunustamalle kujalle, jonne aurinkokaan ei pääse paistamaan joka paikkaan. 8. väylällä astutaan taas valoon ja aurinkoon ja silloin voi taas ihastella panoraamanäkymää merelle päin.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Kenttätiedot 6050 5756 5309 4862
Tasoitusraja 54
Kentän suunnitteljia John Harris, Francisco López Segalés

Hipotels Eurotel Punta Rotja

Hotelli on tyylikäs ja laadukas neljän tähden kokonaisuus sijaitsee rannalla kristallinkirkkaan Välimeren äärellä. Hotellin allasalue on viihtyisä ja sisältää myös sisäaltaan. Omalla rannalla pääsee tietenkin uimaan myös meressä. Hotellilta löytyy oma puutarha-alue, joka hurmaa vehreydellään. Puutarhan värimaailma yhdistettynä turkoosiin mereen luo uskomattoman kauniin kontrastin. Jonkun vierailijan on kuultu sanovan, että näkymä on upeampi kuin Rivieralla. Se täytyy itse todentaa. Hotellin ravintolapalvelut ovat kattavat ja golfin lisäksi hien saa virtaamaan halutessaan kuntosalilla tai tenniskentällä. Nautiskelija sen sijaan viettää aikaansa hemmottelevalla spa -osastolla ehkä kuumien kivien kanssa.

Koko Mallorcan saari on kompakti paketti, eikä mihinkään ole pitkä matka. Hotellin läheisyydessä lyhyen taksimatkan päässä on useita miellyttäviä pieniä kaupunkeja/kyliä, joista löytyy tunnelmallisia ravintoloita ja muun muassa suosittuja markkinoita. Kierroksen jälkeen ehtii siis loistavasti tutustumaan kohteeseen myös kentän ulkopuolella.

Tiedot

Standard starstarstarstar
Sijainti 1 km golfkentälle
Huone 203 huonetta, Kaikissa huoneissa on suihku/kylpy, parveke/terassi, hiustenkuivain, TV, puhelin, ilmastointi, tallelokero, minibaari ja silitysrauta.
Palvelut Ravintolat, baarit, ulko -ja sisäuima-allas, spa, tennis ym.

Hipotels Eurotel Punta Rotja

Son Servera Golf

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.