Aphrodite Hills

Aphrodite Hills

5 tähden golf Kyproksella

Kypros on tunnettu kauniista rannoistaan ja miellyttävästä ilmastostaan ja golfin ystäville upea Aphrodite Hills on mahtava kokemus. Tämä kohde on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Välimeren huippu golfresorteista, tarjoten ylellistä 5 tähden majoitusta huoneissa ja villoissa. Kenttä houkuttelee sekä amatöörejä, että ammattilaisia.

Kypros on Välimeren kolmanneksi suurin saari, ja huippuluokan golfkenttien osalta vain Mallorca on suurempi. Aphrodite Hills sijaitsee kauniisti rannikolla, ja sen ympärillä on myyttisiä tarinoita Afroditen noususta merivedestä. Näköala säihkyvälle Välimerelle on henkeäsalpaava luoden täydellisen ympäristön unohtumattomalle golflomalle.

Paphos, Unescon maailmanperintökohde, sijaitsee vain 15 minuutin päässä. Kaupungissa voi tutustua historiallisiin nähtävyyksiin, kuten kuningashaudoille, ja nauttia paikallisista ravintoloista. Golfauksen ja historian lisäksi Kypros tarjoaa upeita hiekkarantoja ja vertaansa vailla olevaa ilmastoa ympäri vuoden.

Golfareille Aphrodite Hills on selkeä valinta, sillä se tarjoaa luksusmajoitusta, korkealaatuista palvelua, useita ravintoloita, monia aktiviteetteja ja golfkentän, joka on isännöinyt Euroopan kiertuetta.

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Kenttiä lähellä 3 (Secret Valley: 5 km, Elea: 18 km, Minthis Hills: 30 km)
Etäisyys lentokentältä Larnaca, 115 km
Lähin kaupunki Paphos, 24 km

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.995€

7 yötä huoneistossa tai kahden hengen hotellihuoneessa
7 aamiaista ja 5 illallista (Dine Around)
3 x 18-reiän greenfee Aphrodite Hillsissä
1 x 18-reiän greenfee Secret Valleyssä
lennot
lentokenttävero
golfbägin kuljetus
lentokenttäkuljetus
golfisännän palvelut

Dine Around
Dine Around -pakettiin kuuluu 3 buffet-illallista, 1 vierailu Fig and Olive -ravintolassa (välimerellinen keittiö), 1 vierailu Jasmine -ravintolassa (aasialainen keittiö).

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon25.3℃

Aphrodite Hills Golf Club

Ei ole liioittelua sanoa, että Aphrodite Hills tarjoaa poikkeuksellisen kauniita näkymiä välkehtivälle Välimerelle. Reikä 8 on erityisen unohtumaton, sillä meri toimii taustana – tämä golfreikä jää mieleen loppuelämäksi, riippumatta tuloksesta. Golfkenttä kulkee ylellisestä klubitalosta vaihtelevan maaston halki. Joillakin rei’illä on näyttäviä jyrkkiä rotkoja, kun taas suurimmalla osalla kentästä on klassinen puistomainen ilme pehmeästi kumpuilevine väylineen.

Reikä 3 on erityisen mielenkiintoinen, sillä sitä pelattiin 575 metrin pituisena par 5 -reikänä Euroopan kiertueen aikana. Avauksen tekeminen takatiiltä on todellinen haaste syvän rotkon yli, mutta tavallisille golfareille reikä pelataan vaativana 373 metrin par 4 -reikänä, jolloin rotkon yli ei tarvitse lyödä. Kentällä on vähän vesiesteitä, mikä on monille pelaajille mieluisaa, mutta viimeinen reikä tarjoaa jännitystä, sillä aivan viheriön vieressä on lampi, joka voi aiheuttaa ongelmia. Klubitalon ulkoterassilta on aina kiinnostavaa seurata pelaajien jännittäviä viimeisiä lähestymislyöntejä haastavalla viimeisellä reiällä.

Arvostettu golfarkkitehti Cabell B. Robinson on onnistunut luomaan kentän, jossa strategia ja estetiikka ovat täydellisessä tasapainossa. Kentällä on tarkasti sijoitettuja bunkkereita, huolellisesti leikattuja väyliä rehevässä bermudaruohossa ja mielenkiintoisia viheriöalueita. Vaikuttavan kenttäsuunnittelun lisäksi kentän kunto pidetään korkeimmalla tasolla – ominaisuus, joka vaaditaan, jotta se voidaan luokitella yhdeksi Etelä-Euroopan parhaista golfkohteista. Golfauto kuuluu kierrokseen, mikä on etu, sillä joillakin väylillä etäisyys viheriön ja seuraavan tiin välillä voi olla tavallista pidempi.

Aphrodite Hills tarjoaa rangen ja puttausalueiden lisäksi myös 6-reikäisen par 3 -kentän, joka on täydellinen lähipelin hiomiseen. Laajan palvelutarjontansa ansiosta Aphrodite Hills on täydellinen golfkohde, josta löytyy kaikki, mitä voi toivoa.

Tiedot

Väylien määrä 18
Kenttätyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 71,  6299 5757 536949194528
Palvelut Range, harjoittelualueet lähipelille, kärryt ja golfautot, vuokramailat, proshop, ravintola ja pukuhuoneet
Golfkentän suunnittelija Cabell B. Robinson (2002)

Secret Valley Golf Club

Secret Valley sijaitsee vain lyhyen matkan päässä Aphrodite Hillsistä, noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä. Toisin kuin Aphrodite Hills, tämä ei ole hotelli- ja golfresortti, vaan puhtaasti korkealaatuinen golfkenttä. Klubitalon terassilla vallitsee usein mukava tunnelma, sillä kentällä on enemmän paikallisia jäseniä kuin monilla muilla Kyproksen golfkentillä. Nimi vihjaa, että kenttä on kauniisti kätkeytynyt laaksoon. Ensimmäiset yhdeksän reikää kulkevat meren suuntaan, josta näkyy vilauksia tietyillä rei’illä, kun taas viimeiset yhdeksän vievät takaisin klubitalolle.

Golfautoa ei tarvita tällä kentällä, vaikka joitakin korkeuseroja onkin. Aikaisempi Ryder Cup -kapteeni ja British Open -voittaja Tony Jacklin on ollut mukana suunnittelemassa kenttää, ja se sulautuu harmonisesti kauniiseen laaksoon. Rinteitä on hyödynnetty taitavasti luomaan useita vaikuttavia avauspaikkoja, joista avautuvat näkymät laaksoon ja merelle. Laakson pohjalla kiemurteleva puro vaikuttaa peliin useilla rei’illä ja lisää kentän strategisia haasteita.

Secret Valley ei ole pitkä kenttä, mutta taktinen ajattelu on tärkeää – draiveria ei aina kannata käyttää tiillä. Kenttä avattiin vuonna 1996, ja nykyään sitä hoitaa Troon Golf, globaali yritys, joka hallinnoi joitakin maailman parhaita golfkenttiä. Tämä on laatutakuu niin golfkentälle kuin harjoitusalueillekin.

Tiedot

Väylien määrä 18
Kenttätyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 71,  5714 5414 505046374305
Drivingrange Kyllä
Design Tony Jacklin, Hans-Georg Erhardt ja Snorri Vilhjalmsson

Aphrodite Hills Hotel

Aphrodite Hills Golf Resort ligger efter sigende der hvor Aphrodite, ifølge de græske sagn, steg op af bølgerne. Derfor kan det heller ikke undre, at du her kan nyde en smuk og uforglemmelig udsigt over Middelhavet.

Aphrodite Hills Hotel by Atlantica on viiden tähden hotelli, joka on osa Aphrodite Resortia, johon kuuluu myös huoneisto- ja villamajoitusta. Hotelli tarjoaa vaikuttavan valikoiman ruokailuelämyksiä, joihin sisältyy kolme à la carte -ravintolaa, suuri buffet-ravintola sekä useita erilaisia baareja. Hotellin omien palveluiden lisäksi alueella on lisää ravintoloita ja baareja, pieniä putiikkeja sekä ruokakauppa.

Hotellin sydän on tyylikäs lounge-baari, joka sijaitsee aivan vastaanoton vieressä. Vieraat kokoontuvat sinne mielellään ennen illallista nauttimaan drinkistä tai rentoutumaan mukavilla sohvilla ja kuuntelemaan tunnelmallista musiikkia.

Hotellin huoneet sijaitsevat viehättävissä, rivitaloa muistuttavissa rakennuksissa, joita ympäröi vehreä puutarha. Standard Deluxe -huoneet ovat tilavia, 33 neliömetrin kokoisia, ja niistä on näkymät puutarhaan tai allasalueelle. Huoneissa on joko terassi tai parveke, ja ne on sisustettu vaalein, raikkain värein. Huoneissa on pieni oleskelualue ja työpöytä, ja tilavat kylpyhuoneet on varustettu sekä kylpyammeella, että suihkulla. Lisämukavuutena hotelli tarjoaa ”tyynyvalikon”, josta vieraat voivat valita itselleen sopivan tyynyn parhaan mahdollisen unen takaamiseksi.

Hotellissa on runsaasti palveluita, kuten sisä- ja ulkouima-altaat, tenniskentät, kuntosali ja useita ravintolavaihtoehtoja. Lomakeskuksessa on niin paljon tarjottavaa, että vieraat harvoin kokevat tarpeelliseksi poistua alueelta loman aikana. Jos kuitenkin haluaa tutustua ympäristöön, historiallinen Pafoksen kaupunki sijaitsee vain 15 minuutin päässä. Vaikka meri tuntuu olevan koko ajan läsnä Aphrodite Hillsissä, se ei ole rantahotelli, eikä sillä ole omaa rantaa. Rentoutumista veden äärellä kaipaaville hotelli tarjoaa palkitun kylpyläosaston ja kauniin infinity-altaan.

Tiedot

Standard starstarstarstarstar
Sijainti Kumpuilevalla alueella Paphosin yläpuolella
Huoneita 290, joissa suihku, hiustenkuivain, TV, puhelin, ilmastointi, tallelokero, minibar, wifi.
Internet Ilmainen langaton internet koko hotellissa

Aphrodite Hills Golf Club

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.