Barcelo Costa Ballena

Barcelo Costa Ballena

Menestys on palannut!

Säihkyvä aurinko, kimmeltävä meri ja yhteensä 27 upeaa väylää. Kuulostaako ihanalta? Costa Ballena, joka sijaitsee hiekkarannan äärellä Espanjan Atlantin rannikolla hieman aurinkoisen Sevillan eteläpuolella, on täydellinen golfkohde niille, jotka rakastavat korkealuokkaista lomagolfia!

Rannikkoa kutsutaan valon rannikoksi, todennäköisesti siksi, että aurinko pysyy taivaalla hieman pidempään täällä Espanjan länsirannikolla, joka avautuu Atlantille päin. Täällä tempo on hieman rauhallisempi, paella hieman aidompaa, sherry hieman maukkaampaa ja hintataso hieman edullisempi kuin monissa muissa Espanjan turistipaikoissa. Costa de la Luz tarjoaa useita korkeatasoisia golfkohteita, ja meidän mielestämme Costa Ballena on yksi parhaista. Vain hieman yli tunnin matkan päässä Sevillasta etelään, keskellä sherryn luvattua maata, sijaitsee pieni lomakohde Costa Ballena – täällä asut aivan golfkentän ja meren äärellä. Tämä on erinomainen golfkohde kaikille, jotka rakastavat aurinkoa, merta ja upeaa golfia!

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Lähellä olevat golfkentät 10
Etäisyys lentokentältä Sevillan lentokenttä 98 km, Malagan lentokenttä 220 km
Etäisyys golfkentältä 0 m
Etäisyys suurempaan kaupunkiin Rota 10 km, Jerez de la Frontera 32 km
Tapahtumat Kilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 0€

7 yötä kahden hengen huoneessa
7 aamiaista, 6 illallista
1 ilmainen sisäänpääsy spa-osastolle
5 x greenfee Costa Ballena Ocean Golf Clubille
Greenfee Costa Ballenan par 3 -kentälle normaalina pelipäivänä klo 14.00 jälkeen.
Lennot
Lentokenttäverot
Golfbägi lennolle

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon24.2℃

Costa Ballena Ocean Golf Club

Costa Ballena Ocean Golf Club on kaiken kattava golfkeskus, jossa on miellyttävä 27-reikäinen kenttä sekä kaunis 9-reikäinen par 3 -kenttä. Kenttä ja harjoitusalueet sijaitsevat viihtyisän klubitalon ympärillä, josta on näkymät valtavalle rangelle sekä myös merelle. Golfkenttä on ollut olemassa jo useita vuosia; alun perin Costa Ballena koostui 18-reikäisestä kentästä, mutta myöhemmin se laajennettiin 27 reikäiseksi. Kenttä on tasainen, eikä golfautoa tarvita upean kokemuksen saamiseksi. Kaikki kolme 9-reikäistä alkavat klubitalon läheisyydestä, mikä tekee kentän vaihtelemisesta helppoa vierailun aikana. ”Vanha” kenttä, väylät 1–18, tarjoaa vaihtelevan puistomaisen kentän, jota reunustavat palmut, oliivipuut, pensaat ja hieman vettäkin. Kenttä on antelias, mutta ei täysin helppo kuitenkaan. Haasteet liittyvät pääasiassa muutamien väylien pituuteen – esimerkiksi seitsemänteen väylään, joka on pitkä par 4. Väylällä tarvitaan hyvä avauslyönti, jotta saa mahdollisuuden hyvään tulokseen. Ensimmäiset yhdeksän reikää ovat hieman helpompia kuin viimeiset yhdeksän, joissa pelataan myös muutama reikä meren rannalla.

Costa Ballenan väylät 19-27 alkavat klubitalon ja hotellin välissä. Ne ovat hieman lempeämpiä kuin väylät 1-18. Näillä väylillä on samanlainen puistomainen luonne ja ne sijaitsevat enemmän sisämaassa.

Costa Ballenan harjoitusalueet ovat parhaimpia, joita voimme tarjota. Range on valtava ja kauniisti sijoitettu merinäköaloin, ja lisäksi on mukava par 3 -kenttä, jossa reiät ovat noin 100 metrin pituisia. Se on ehdottomasti vierailun arvoinen, jopa kahdesti. Costa Ballena Ocean Golf Club tarjoaa luonnollisesti myös palveluja klubitalon yhteydessä, missä voi nauttia kylmästä juomasta kierroksen jälkeen ja ihailla näkymiä rangelle ja merelle!

Tiedot

Väyliä 27+9
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Los Olivos, par 36 3203 3037 2678 2578
Las Palmeras, par 36 3099 2932 2637 2541
Los Ficus, par 34 2599 2530 2413 2257
Range Iso range, jossa mahdollisuus lyödä matolta ja ruoholta
Kentän suunnittelija José-Maria Olazabal

Barcelo Costa Ballena Golf & Spa

Barceló Costa Ballena Golf & Spa on erinomainen golfhotelli, joka sijaitsee suoraan golfkentän vieressä lähellä merta. Hotelli uudistettiin kokonaan vuonna 2018, ja se tarjoaa erittäin hyvän 4 tähden standardin. Se on rakennettu mataliin rakennuksiin Costa Ballena Ocean Golf Clubin 19. reiän viereen. Hotellissa on 228 valoisaa ja raikasta huonetta, joissa kaikissa on parveke tai terassi ja näkymät hotellin uima-altaalle ja golfkentälle. Barceló Costa Ballena on puhtaasti golfhotelli, joka on täydellisesti suunniteltu onnistunutta golflomaa varten. Suuret panoraamaikkunat avautuvat golfkentälle, mikä luo upean golf-tunnelman jo aulassa. Sama tunnelma jatkuu viihtyisässä ravintolassa, joka tarjoaa paikallisia herkkuja yhdistettynä vaikutteisiin eri puolilta maailmaa. Jos keho tuntuu jäykältä runsaiden golfpelien jälkeen, suosittelemme lämpimästi vierailua hotellin kodikkaassa kylpylässä.

Jos haluat tutustua lähialueeseen, rannalle pääsee lyhyellä kävelyllä, tai voit tehdä retken Jerez de la Fronteraan. Siellä on ostosmahdollisuuksia, lukuisia tapasravintoloita ja viehättäviä kujia, joissa voi kierrellä. Älä unohda vierailla jossakin suurista sherrybodegoista, sillä olethan sherryn kotiseudulla. Suosittelemme ehdottomasti yhtä tai kahta retkeä vierailun aikana, jotta voit kokea aidon Espanjan, jonka kohtaat juuri tässä osassa maata!

Tiedot

Standard starstarstarstar
Sijainti Golfkentällä
Huone 228 huonetta. Kaikissa huoneissa ilmastointi, tallelokero, minibaari ja terassi/parveke
Tietoa Ulkouima-allas, spa, kuntosali, ravintola, baari, wifi

Costa Ballena Ocean Golf Club

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.