Golfmatkat Espanjaan

Espanjan matkakohteet ovat aina olleet suomalaisten golfmatkaajien suosiossa. Espanjassa on yli 400 golfkenttää, joista valita. Sieltä löytyy kaiken tasoisia pienistä tuntemattomammista helmistä aina isompiin maailmanluokan palveluita tarjoaviin golfkenttiin. Lisäksi Espanjassa on kansainvälisesti tunnettu gastronomia, kaunis luonto, rikas kulttuuriperintö ja aurinkoinen ilmasto. Golf Plaisirilla olemme huolellisesti valineet golfkenttiä ja lomakohteita, jotka mielestämme tarjoavat juuri sinulle parhaimman golfmatkaelämyksen. Nauti golflomastasi Espanjassa!

Espanja on yksi Euroopan johtavista golfkohdemaista. Siellä on yli 400 golfkenttää, joista valita. Espanjasta löytyy myös useita Euroopan parhaimpia golfkenttiä ja ne on rakennettu golfmatkailua ajatellen. Golfkenttien lähellä sijaitsevat hyvätasoiset hotellit ja ravintolat. Tasokkaimmat golfkentät sijaitsevat rannikoalueilla. Näillä alueilla golfmatkaajat saavat nauttia lämpimästä ilmastosta sekä kauniista maisemista vehreillä golfkentillä.

Espanjassa vietät takuuvarmasti unohtumattoman golfloman! Mikä parasta, golfin pelaaminen Espanjassa on erittäin korkeatasoista. Tämä on varmasti syy, minkä vuoksi Espanja on suurin golfmatkakohde Euroopassa.

Golf Plaisir on erikoistunut Espanjan golfmatkoihin. Suomen osalta golfmatkamme suuntautuvat Kanariansaarille, Alicanteen, Malagaan, Costa de la Luziin ja Mallorcalle. Riippumatta siitä, haluatko pelata golfia Kanariansaarilla tai missä vaan muualla Espanjassa autamme mielellämme golfmatkasi valinnassa.

 

Golfisäntä Espanjan golfkohteissamme

Espanjan matkakohteissamme voit aina nauttia skandinaavisen golfisännän palvelusta.  Kysy golfisännältä mitä vain. Hän tekee parhaansa auttaakseen sinua. Keskity vain golfaamiseen ja nauti lomasta! Teemme kaikkemme, jotta tulet saamaan golfmatkastasi kaiken irti.

Espanja

Alicante

Alicante sijaitsee Välimeren rannalla tunnetun Costa Blancan varrella. Suuri valikoima golfkenttiä tarkoittaa sitä, että sieltä löytyy varmasti jokaiselle golfarille sopiva kenttä. Alicantessa aurinko paistaa jopa 320 päivää vuodesta, joten täydelliset olosuhteet onnistuneeseen golfmatkaan on jo taattu.

Espanja

Barcelona

Golf Barcelonassa on kenties harvinaista herkkua! Barcelona ei ole siis tunnetuinta ja suosituinta golfturismialuetta pohjoismaalaisten keskuudessa, mutta Katalonian pääkaupungin pohjoispuolella on todella hyviä golfkenttiä ja majoituskohteita, joten kannattaa ehdottomasti tutustua tarkemmin näihin vaihtoehtoihin perinteisten aurinkorannikon kohteiden ohella.

Espanja

Costa de la Luz

Costa de la Luzista löytyy Espanjan kauneimpia rantoja ja monta erittäin hyvää golfkenttää. Näistä huolimatta, rannikko on säilynyt vielä tuntemattomampana meille Pohjoismaalaisille verrattuna Costa del Soliin.

Espanja

Fuerteventura

Fuerteventura eroaa muista Kanariansaarista rannoillaan ja surffaajillaan. Golfareille saarelta löytyy neljä eri golfkenttää, joista valita. Kaikki golfkentät ovat korkeatasoisia ja täydellisiä keskivertogolfaajalle. Fuerteventura kannattaa pitää mielessä, jos haluat yhdistää golfin ja rantaelämän!

Espanja

Gran Canaria

Golf Gran Canarialla on keskittynyt turistialueisiin saaren eteläosassa. Espanjan vanhin golfklubi, Real Club de Golf de Las Palmas sijaitsee nimensä mukaisesti saaren pohjoisosassa Las Palmasissa. Golfkenttä tunnetaan myös nimellä Bandama Golf. Se on nimetty tulivuoren mukaan, jossa golfkenttä sijaitsee.

Espanja

Malaga

Malagassa ja Costa del Solissa on mukava pelata golfia etenkin syksyn ja talven aikana. Lämmin ja aurinkoinen ilmasto sekä kenttien helppo sijainti houkuttelevat.

Espanja

Mallorca

Klassinen Mallorca on jo pitkään ollut yksi aurinkoa rakastavien pohjoismaalaisten suosituimmista kohteista, Mallorca on noussut myös suosituksi golfmatkakohteeksi. Saarella on 20 golfkenttää, jotka täydentävät hiekkarantoja, vuoria ja kaunista luontoa sekä pääkaupunki Palman sykettä.

Espanja

Teneriffa

Jos haluat välttää sadetta, matkusta Golf Del Suriin Etelä-Teneriffalle. Harva sadepilvi yltää 3718 metrisen tulivuori Teiden korkeuteen. Ne, jotka haluavat pelata vihreillä ja hyvin hoidetuilla golfkentillä tulee matkustaa Buenavista Golfiin Pohjois-Teneriffalla, jossa sadetta on tarpeeksi.