Son Antem
- Palaa valikoimaan syksyllä 2022!

Son Antem

Lomagolfia vehreällä Mallorcalla!

Son Antem on täydellinen yhdistelmä rauhaa, luontoa ja golfkenttiä, joihin et vain kyllästy!

Mallorca on yksi Euroopan isoimmista golfmetropoleista. Siellä on 20 golfkenttää lähellä toisiaan. Vaikka golfkenttiä on useita, sijaitsee vain muutama kenttä lähellä hotellimajoitusta. Son Antem on yksi näistä, ja myös Mallorcan tärkeimpiä golflomakeskuksia. Golf Plaisir on valinnut Son Antemin valikoimaansa, sillä se tarjoaa kaiken sen mitä golfmatkaltaan toivoo. Korkealaatuinen 5- tähden hotelli ja kaksi 18 reikäistä kenttää  – tietysti koko päivän rajoittamattomalla greenfeella.

Mallorca tunnetaan muustakin kuin golfkentistä. Etenkin saaren pääkaupunki Palma de Mallorca tarjoaa jokaiselle jotakin. Palmassa on laaja valikoima ravintoloita, ostosmahdollisuuksia, kulttuuria ja vilkas yöelämä sitä kaipaaville. Pääkaupunki sijaitsee vain 20 minuutin ajomatkan päässä Son Antemista. Mallorcalla koet unohtumattoman golfmatkan. Ei ole ihme, että saari vuosi toisensa jälkeen houkuttelee matkustajia ympäri Eurooppaa. Kerran Mallorca – aina Mallorca!

 

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Golf Academy Kyllä
Etäisyys golfkentälle 0 m
Etäisyys lentokentältä 15 km
Golfkentät lähellä 14
Etäisyys suurempaan kaupunkiin Palma de Mallorca 20 km
Tapahtumat Kilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

7 yötä kahden hengen huoneessa
7 aamiaista ja 5 illallista
rajoittamaton 5 päivän greenfee
edestakaiset lennot
sis. lentoverot, matkatavaralaukun ja golfbägin ruumaan
lentokenttäkuljetukset
golfisännän palvelu

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon18.7℃

Son Antem Golf

Son Antem Golf koostuu kahdesta 18 reikäisestä golfkentästä West ja East. West on näistä kahdesta haastavampi kapeiden väyliensä ja korotettujen greeniensä takia. Molemmat kentät sijaitsevat kivenheiton päässä hotellilta ja ovat tasaiseen maastoon rakennettuja, jossa on helppo kävellä. East avattiin ensimmäisenä vuonna 1995. West avattiin sen jälkeen vuonna 2001. Molemmat kentät ovat hauskoja pelattavia, joita reunustaa kaunis luonto. West on kilpailutason golfkenttä, pidempi ja vaikeampi kuin East. Kysymys kuuluu kuitenkin, onko East-kenttä monipuolisempi, koska siellä on enemmän vaihtelevuutta väylissä.

Golfkentät täydentävät toisiaan hyvin, vaikka ne ovat saman tyyppisessä maastossa. Westissä on kaksi hyvin tunnettua reikää. Ne ovat reiät 9 ja 18, joissa griinit ovat suojattuja hyvin sijoitetuilla vesiesteillä ja bunkkereilla. Se on aina hauskaa, kun viimeinen reikä jokaisella 9-reikäisellä silmukalla kiristää hermoja. Harjoitusalueet ovat myös hyviä, jossa suurella driving rangella on paljon tiiauspaikkoja sekä ruoholla että tekonurmialustalla. Tätä täydentää suhteellisen suuri lähipelialue. Mallorcan yli 20 golfkentästä Son Antem on ainutlaatuinen hienolla resortillaan suoraan 36-reikäisen kentän vieressä ja lisäksi sitä täydentää todella hyvä harjoitusalue.

Tiedot

Väyliä 36
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä East Course, Par 72 6274 6009 5407 5061
West Course, Par 72 6293 5913 5396 5007
Tasoitusraja 54
Driving range Nurmi- ja tekonurmialusta
Golfkentän suunnittelija Francisco Lopez Segales

Be Live Collection Son Antem

Hotelli Son Antem kuuluu perheomisteiseen Be Live Collection -hotelliketjuun. Se on tunnettu korkealaatuisesta ja henkilökohtaisesta palvelustaan. Hotellin sijainti on täydellinen kahden 18-reikäisen silmukan välissä. Tilavat huoneet ovat laadukkaasti sisustettuja ja siellä on mukava rentoutua pitkän golfpäivän jälkeen. Kaikissa huoneissa on parveke tai terassi, jossa voit nauttia digestiiviä illallisen jälkeen. Golfpelin jälkeen voi myös käydä hotellin viihtyisässä kylpylässä rentouttamassa kipeitä lihaksia. Kylpylässä on saatavilla erilaisia hoitoja lisämaksusta.

Hotellissa on kaksi ravintolaa, jotka tarjoavat välimerellisiä herkkuja. Golfmatkaamme kuuluu aamiainen ja 5 illallista hotellilla. Vaikka hotelli ja ravintolat ovat erittäin tasokkaita, emme halua asiakkaitamme olevan riippuvaisia vain hotellin valikoimasta. Lyheyn ajomatkan päässä Palmassa on paljon erilaisia ravintoloita, joissa käydä. Palma de Mallorca on ehdottamasti vierailun arvoinen.

Tiedot

Standard starstarstarstarstar
Sijainti Golfkentällä
Huone 150 huonetta. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, tallelokero, minibaari, hiustenkuivain ym.
Tietoa Sisäuima-allas, ulkouima-allas (ei lämmitetty), spa, minimarketti, ravintolat, baari ym.
Wifi Hotellissa on langaton internet ilman lisämaksua.
Turistivero Mallorca veloittaa turistiveroa hotelliyöpymisistä. Vero maksetaan uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille.

Golf Son Antem

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.