Yhteisö kohteissamme

Golfisäntämme työ kohteessa on matkakonseptimme kulmakivi. Kun matkustat Golf Plaisirin kanssa, pidetään sinusta hyvää huolta. Tavoitteenamme on aina ylittää odotuksesi – sillä meidän tehtävä on luoda sinun matkasi.

Nykyään internetistä voi ostaa mitä vain ja niin myös erilaisia golfmatkoja, mutta valmista sosiaalista yhteisöä sieltä tuskin löytää. Matkoillamme skandinaaviset golfisäntämme varmistavat, että kaikki saman viikon aikana matkustavat henkilöt pääsevät tutustumaan ja verkostoitumaan keskenään.

Golf on pohjimmiltaan erittäin sosiaalinen peli. Kentällä on aikaa tutustua vastapelaajiin ja seurustella. Lopulta golfaaminen voi käydä yksipuoliseksi, jos pelaat aina vain puolisosi, kumppanisi tai pelikaverisi kanssa. Tietysti lähteminen pelireissulle saman ihmisen kanssa on tärkeää, mutta Golf Plaisirin matkalla pelaaminen uudessa ympäristössä samanhenkisten ihmisten kanssa piristää.

 

Mistä hyvä yhteisö muodostuu?

  • Kiinteät saapumispäivät – Pohjoismaalaiset matkustajat saapuvat kohteeseen saman päivän aikana.
  • Yhteiset lähtöajat – Omat lähtöaikojen lohkot, jolloin kuljet muun ryhmän mukana ja näin luodaan nopeasti uusia alaryhmiä.
  • Kilpailut ja retket – Jopa he, jotka haluavat pelata vain matkakumppaniensa kanssa pääsevät osaksi ryhmää osallistumalla kilpailuihin tai retkille kohteessa.
  • Ateriat sisältyvät hintaan – Luonnollisesti illallispöydässä pääsee tutustumaan toisiin matkustajiin. Illallispöydässä voidaan myös luoda uusia peliryhmiä.
  • Golfisännät – Golfisäntä toimii ryhmän johtajana ja luo hyvän ryhmädynamiikan vieraiden kesken. Golfisännät tekevät kaikkensa, jotta asiakkaat nauttivat lomasta.

 

Miksi tulisi olla mukana yhteisössä?

Jokaisella on omat odotuksensa ja vaatimuksensa golfmatkan suhteen. Saat itse valita kuinka aktiivinen haluat olla osana porukkaa. Kaikki yhteinen toiminta on vapaaehtoista, emmekä halua pakottaa ketään osallistumaan tapahtumiin. Olemme kuitenkin onnistuneet luomaan oman viihtyisän Golf Plaisir hengen, jossa silti on vapaus valita.

Viikon matkoillamme on ajantasainen ilmoitustaulu, jossa ovat näkyvillä pelikierrosten lähtöajat sekä tietoa retkistä ja kilpailuista. Tämä yhdistettynä spontaaneihin tapaamisiin golfklubeilla tai ”after golfeilla” tarjoavat parhaat olosuhteet uusien kontaktien ja yhteistyön luomiselle.

Palvelu ja huomaavaisuus ovat palvelumme avainsanoja, mutta tarjoamme myös sinulle turvallisen ja rennon yhteisön, jossa voit nauttia täysillä golfmatkastasi ystävien ja uusien tuttujen kesken.