Kiertomatka Tunisiassa

Citrus Golf

Tervetuloa unohtumattomalle golfmatkalle Tunisiaan!

Citrus Golf, joka sijaitsee Hammametin ulkopuolella, ei ole pelkästään golfkenttä, vaan se on täydellinen golfkohde, jossa on 45 reikää ja runsaat harjoitusalueet. Kohde saa sydämensä klubitalosta, josta on vain muutaman metrin matka ensimmäiselle tiille, harjoitusalueelle ja ravintolan ulkoterassille.

Matkasi alkaa saapumisella Tunisin lentokentälle, josta siirryt mukavasti Hammametiin. Vietät ensimmäiset 5 yötä upeassa Phenicia-hotellissa, joka sijaitsee rannan tuntumassa.
Pelikokemukset alkavat Citrus Golf -kentillä, jotka sijaitsevat lähellä Hammametia. Kentät tarjoavat haastetta ja vaihtelevia pelimahdollisuuksia kaiken tasoisille golfareille. Vihreiden kumpuilevat maisemat ja huolella suunnitellut väylät tekevät pelistä nautinnollisen. Matkasi jatkuu kohti Tabarkaa, jossa vietät seuraavat 4 yötä Villassa La Cigale -hotellissa. Hotelli on saanut 5 tähden arvostelun ja tarjoaa ylellisen majoituksen.
Tabarkassa pääset pelaamaan Tabarka Golf -kentällä, joka on yksi Tunisian upeimmista kentistä. Tämä 18-reikäinen kenttä sijaitsee upeassa ympäristössä, jossa vuoristomaisemat ja Välimeren sininen meri luovat upean taustan pelille. Kentän haastavat väylät tarjoavat unohtumattomia pelikokemuksia.
Matkasi päättyy paluukuljetukseen Tunisin lentokentälle,

Tiedot

Matkanvetäjän palvelut Kyllä
Etäisyys hotellista Citrus golfkentille Ilmainen bussikuljetus n. 15 min
Etäisyys hotellista Tabarka golfkentälle n. 10 min kävelymatka. Ilmainen bussikuljetus
Etäisyys Tunis lentokentältä Hammametiin 72 km, 1 h 15 min
Etäisyys Hammametista Tabarkaan 240 km, 3 h 30 min
Etäisyys Tabarkasta Tunis lentokentälle 186 km, 2h 45 min
Tapahtumat Kilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 1.495€

Air France lennot
Lentokenttä- ja golfkuljetukset
Matkatavaralaukku ja golfbägi ruumaan sekä käsimatkatavara
Puolihoito
5 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa, Hotel Phenicia
4 yötä jaetussa kahden hengen villassa, Hotel La Cigale
4 koko päivän green fee Citrus golfkentillä
4 koko päivän green fee Tabarka golfkentällä
Suomalaisen matkanjohtajan palvelut

Lisämaksusta alk. hinnat
Yhden hengen huonelisä 210€
Ilman golfia vähennys

Sää tällä hetkellä

weather-icon12.7℃

Ohjelma

7.11. Saapuminen Tunisin lentokentälle ja kuljetus Hammametiin. Majoittuminen Phenicia-hotellissa.

8. – 11.11. Pelaaminen Citrus Golf -kentillä. Jokaisena päivänä on varattu aikaa golfkierroksille, jotta voit kokea nämä upeat kentät täysin. Voit myös hyödyntää hotellin muut palvelut, kuten kylpylän tai kuntosalin.

11.11. Siirtyminen Tabarkaan. Matka Tabarkaan kestää noin 2 tuntia,  Majoittuminen La Cigale -hotellissa, joka tarjoaa ylellisen majoituksen ja upeat puitteet rentoutumiseen.

12. – 15.11.Pelaaminen Tabarka Golf -kentällä. Tämä upea kenttä tarjoaa haastavia väyliä ja upeita maisemia vuoristoisessa ympäristössä. Voit nauttia päivittäisistä golfkierroksista ja samalla ihailla Tabarkan kauneutta.

16.11. : Paluu Tunisin lentokentälle ja matkan päättäminen.

Ohjelmaan sisältyy myös illallisia hotelleissa, jotta voit nauttia herkullisesta ruoasta ja paikallisista herkkuja matkan aikana. Lisäksi matkapaketin hintaan sisältyvät kuljetukset lentokentiltä hotelleihin ja takaisin.

Les Oliviers

Les Olivies on toinen Citrus golfin 18-reikäisistä kentistä ja tarjoaa hieman helpompaa haastetta. Nimensä mukaisesti se on kauniisti sijoitettu vanhan oliivitarhan ympärille. Tuulisina päivinä kuulet lehtien kahinaa satojen vuosien ikäisissä oliivipuissa, jotka reunustavat väyliä. Joitakin strategisesti sijoitettuja oliivipuita on myös väylien varrella, joiden taakse ei halua eksyä. Vaikka sanotaan, että puut koostuvat pääasiassa ilmasta, oliivipuiden kohdalla tuntuu siltä, että ne täyttävät tilan täysin. Ensimmäiset yhdeksän reikää kulkevat osittain tasaisella maastolla oliivipuiden keskellä kauniissa maisemassa. Alku on suhteellisen helppo, mutta haasteita löytyy silti. On tärkeää pysyä väylällä, jos haluaa päästä takaisin klubiin yhdeksän reiän jälkeen hyvällä tuloksella. Kenttä muuttaa luonnettaan pelatessaan viimeiset yhdeksän reikää. Vaikka oliivipuita löytyykin edelleen, useat väylät reunustavat myös komeat palmupuut ja maisemassa on dramaattisempia korkeuseroja. Peli muuttuu hieman vaativammaksi ja jokainen virhe voi olla kohtalokas. Kentällä on useita upeita väyliä, joilta lyöt palloa korkeammalta ja voit nähdä kuinka väylä avautuu edessäsi. Hyvä esimerkki tästä on 15. väylä, joka on par 5. Hyvällä myötätuulella ja oikealla rullauksella pitkin väylää voit saavuttaa sen kahdella lyönnillä. Täytyy kuitenkin välttää uloslyöntejä vasemmalle ja lähestyessäsi griiniä, tulee olla tarkkana, sillä edessäsi on sekä vesieste että strategisesti sijoitettu bunkkeri, jotka tulee välttää. Les Olivies ei ole lyhyt kenttä, mutta suhteellisen leveät väylät tekevät siitä sopivan myös hieman korkeammalla tasoituksella pelaaville.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 72, 6106 5712 5290 4835
HCP-raja 54
Range Kyllä
Golfkentän suunnittelija Ronald Fream, 1992

La Forêt

Le Forêt, tai ranskasta käännettynä metsäkenttä, on vaihteleva ja hauska kenttä pelata. Se on ehdottomasti haastavampi kuin sisarkenttä Les Olivies ja vaatii myös enemmän strategista pelaamista. Astuessaan tiille tuntuu luonnolliselta valita draiveri useimmilla väylillä, mutta täytyy miettiä kahdesti, sillä odotettu birdie tai par voi nopeasti muuttua ärsyttäväksi tuplabogeyksi. Kentän nimikkoväylä on kuudes väylä, joka on erittäin hyvä par 3 . Tässä kokenut golfarkkitehti Ronald Fream on suunnitellut väylän pituuden sopivaksi lomagolfaajan tasolle. Siinä ei ole vesiestettä, mutta tuntuu siltä, että greeni on kuin saari. Keltaiselta tiiltä pelaajan on lyötävä rotkon ja bunkkerin yli ennen viheriötä. Väylä on vain hieman yli 120 metriä pitkä, ja naisten tiit on sijoitettu fiksusti siten, että rotkoa ei tarvitse ylittää, ja jopa vähemmän onnistuneella lyönnillä voi tehdä parin chipillä ja putilla. Heti tämän kauniin, mutta kuitenkin suhteellisen helpon par 3 -väylän jälkeen tulee kentän vaikein väylä, jossa on indeksi 1. Tässä on siis hyvä sekoitus erilaisia golfväyliä ja vaikeustasoja. Monille suosikkiväylä on väylä 12, jossa pitkälyöntinen pelaaja voi saavuttaa tämän hienon par 5 kahdella lyönnillä. Siihen kuitenkin liittyy tiettyjä riskejä, ja vaikka lyönti osuisi keskelle väylää, viheriö on hyvin suojattu ja siinä on peräti seitsemän bunkkeria ympärillään. Hyvän golfkentän tulee tietysti tarjota mieleenpainuva päätösväylä, ja niin on myös Le Forêt -kentällä.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 72, 6066 5693 5235 4804
HCP-raja 54
Range Kyllä
Golfkentän suunnittelija Ronald Fream, 1992

Tabarka Golf

Tabarka Golfin suunnittelija Ronald Fream on luonut upean golfkentän, joka on kuin jalokivi viehättävän Tabarkan rannikkokaupungin vieressä. Hellävaraisen remontin jälkeen, joka valmistui vuonna 2017, Tabarka Golf on ehdottomasti Tunisian paras golfkenttä ja ehdottomasti yksi parhaista Välimeren ympäristössä. Täällä on kauniita golfväyliä pitkin dramaattista rantaviivaa, jotka jäävät mieleen, ja kentän suuri vaihtelevuus pitää mielenkiinnon yllä.

Ensimmäiset kaksi väylää ovat kauniisti puistomaisia, mutta jo kolmannella väylällä huomaat, mitä on luvassa. Tiiauspaikka sijaitsee suoraan 5 tähden La Cigale Tabarka -hotellin sisäänkäynnin vieressä, ja kyseessä on lyhyt vasemmalle kääntyvä par 4. Lähestymislyönti avautuu upealle näkymälle merelle. Viheriö sijaitsee niemellä, ja jos olet edes hieman liian pitkällä, lähestymislyönti päätyy rannalle, useiden metrien matkan päähän. Seuraavat väylät eivät ole vähemmän dramaattisia, ja pelaat sekä rotkojen että rantojen yli. Niin väylä 4 kuin väylä 5 kulkevat niin lähellä merta, että voit ihmetellä, onko Tunisiassa edes rantasuojelua, ja molemmat väylä kilpailevat Tabarka Golfin nimikkoväylästä. Muutaman golfväylän jälkeen ympäristösi muuttuu täysin. Vihreät ja mahtavat männynpuut antavat varjoa ja kehystävät edessäsi avautuvat aaltoilevat väylät. Kevyesti aaltoilevassa maastossa väylät kulkevat männikkömetsän läpi maisemassa, jonka odottaisi ennemminkin olevan Ranskan Rivieralla kuin Tunisiassa. Juuri kun olet selättänyt tämän haasteen, tulevat kaksi upeaa meriaiheista väylää ennen kuin loppuväylät vievät sinut jälleen metsään.

Kun Tabarka Golfia remontoitiin vuosina 2014-2017, rakennettiin myös aivan uusi klubitalo. Sisäänkäynti on vaikuttava suurella tilalla ja suurilla lasi-ikkunoilla. Sisustus on moderni ja melko minimalistinen, mutta silti viihtyisä. Terassilta voit rauhassa istua auringossa ja laskea, kuinka monta palloa päätyy veteen 18. väylällä, ennen kuin siirryt harjoitusalueelle tai pelaat vielä 9 väylää. Tabarka Golfin kentällä meillä on koko päivän greenfee, ja uskallamme luvata, että se on golfkenttä, jota haluat pelata enemmän kuin 18 väylää päivässä.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puisto-/merinäköalakenttä
Tietoa kentästä Par 72, 6239 6141 5785 5441 5052
HCP-raja 54
Range Kyllä, lyönnit nurmikolta ja matolta
Golfkentän suunnittelija Ronald Fream, 1992
Etäisyys golfklubille Klubitalolle on noin 10 minuutin kävelymatka. Hotellilla on ilmainen shutlekuljetus

La Cigale Tabarka

Maisemat Tabarkassa vievät helposti ajatukset Provenceen, Italian Rivieran rannikolle ja ehkä jopa Yhdysvaltojen länsirannikolle. Alueelle on tyypillistä dramaattinen rantaviiva, jossa jyrkät kalliot, upeat hiekkarannat, vehreät maisemat ja mahtipuut luovat vaikuttavan ilmeen. Olet saapunut Tabarkaan, Tunisian kauniille ”korallirannikolle”, joka on vielä monille golfmatkailijoille melko tuntematon alue.

Le Cigale Tabarka Hotel on viiden tähden hotelli, joka sijaitsee suoraan rannalla. Hotellialueeseen kuuluu päärakennus sekä rivitaloja, joista avautuu näkymä joko merelle tai golfkentälle. Hotelli tunnettiin aiemmin nimellä Tabarka Beach, joka oli erittäin miellyttävä neljän tähden hotelli. Kuitenkin vuosien 2012-2014 perusteellisen remontin jälkeen hotelli muuttui täysin. Sisustus on moderni, ja värimaailma on harkitusti hillitty ja miellyttävä. Hotellissa on 248 huonetta, joten kyseessä ei ole pieni boutique-hotelli, mutta muotoiluun on panostettu suuresti.

Hotellin ylpeys on sen 2300 neliömetrin kylpylä, jossa on peräti 23 hoitohuonetta, useita uima-altaita ja hammam. Tabarkassa vesi on merkittävä elementti, joten hotellissa on sekä ulko- että sisäuima-altaat, ja meri avautuu aivan hotellin edustalla. Sukelluksen harrastajille alue tarjoaa upeita koralliriuttoja ja merenalaisia nähtävyyksiä. Hotellissa on myös suuri buffetravintola sekä kaksi à la carte -ravintolaa, jotka palvelevat ympäri vuoden. Perinteistä tunnelmaa tarjoaa myös hotellin tee- ja kahvisalonki.

Tiedot

Standard starstarstarstarstar
Sijainti Rannalla
Huone 248
Palvelut Ulkouima-allas, kylpylä, ravintoloita mm.
WiFi

Citrus Golf

Tabarka Golf

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.