Golfristeily Välimerellä

Upea risteily ja golfia kolmessa eri maassa

Risteilyn ja golfin yhdistelmä on molempien maailmojen paras. Yhdessä Costa Cruisesin kanssa Golf Plaisir voi tarjota tämän ainutlaatuisen golfmatkan Costa Smeralda -risteilyaluksella.

Laivalla odottaa uusi ja huoleton arjen elämysten maailma. Joka aamu heräät uudessa satamassa ja sinulla on mahdollisuus osallistua mielenkiintoisiin retkiin tai pelata golfia hyvämaineisilla kentillä. Matkan aikana vierailet neljällä golfkentällä kolmessa eri maassa.

Laivalla kaikki on helppoa, ja matkan hintaan sisältyvät aamiainen, lounas ja illallinen. Ravintolavalikoima tarjoaa maailman tunnetuimpia gastronomisia herkkuja, erityisesti italialaista keittiötä painottaen. Lisäksi on mahdollisuus nauttia esimerkiksi ranskalaisista crepeistä tai japanilaisesta sushista.  Hintaan sisältyy myös MyDrinks-juomapaketti. Tulet siis nauttimaan niin paljon, että saattaa olla syytä tasapainotella välttääksesi ylimääräisiä kiloja matkan jälkeen.

Golf

Tämän kansainvälisen risteilyaluksen hytissä odottaa golfaajille oma tervetuliaispaketti. Paketti sisältää green fee -kupongit tuleville golfkierroksille, mukaan lukien golfkärryn, sekä Priority boardingin laivaan ja maihin noustessa, jotta saat kaiken irti golfpäivästä. Kuljetus golfkentälle ja takaisin on järjestetty valmiiksi, eikä sinun tarvitse huolehtia golfmailoistasi, sillä niistä pidetään hyvää huolta koko matkan ajan.

Barcelonasta lähdön jälkeen odottaa golfkierros erittäin arvostetulla golfkentällä Son Gual Mallorcalla, joka on myös ensimmäinen pysähdyspaikkamme. Sitten vietämme ihanan päivän merellä ja vierailemme Palermossa. Kun saavumme Roomaan, on aika pelata toinen golfkierros Golf Nazionalessa. Roomasta risteilemme Savonaan ja pelaamme St. Anna Golfin. Neljäs ja viimeinen golfkierros pelataan Golf Sainte Baumessa Marseillen ulkopuolella. Neljä erilaista golfkierrosta kolmessa eri maassa ja upeat päivät luksusristeilijällä, Costa Smeraldalla tekevät tästä unohtumattoman golfkokemuksen. Golfkentät on valittu huolella ja varmistettu niiden korkea taso ja sijainti lähellä satamaa, jotta voit nauttia tasokkaasta golfista ilman kiirettä.

Tiedot

Golfisäntä Ei
Tapahtumat Golf, retket jne.
Avstånd till flygplats 21 km Barcelonan satamaan

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 0€

7 yötä kahden hengen
all-inclusive sisältyy a la carte- ja buffetravintoloissa laivalla
juomapaketti My Drinks Plus
4 green feetä
golfkenttäkuljetukset, sis. lounaseväspussin
lennot
lentoverot
golfbägin kuljetus lennoilla

Yhden hengen huonelisä tiedustele saatavuus ja hinta asiakaspalvelustamme
Kuljetukset lentokentän ja sataman välillä Omakustanteisesti taksilla. Matka n. 15 minuuttia

Sää tällä hetkellä

weather-icon24.9℃

Son Gual Golf, Mallorca

Mallorcalla on noin 20 golfkenttää ja Son Gual Golf on ehdottomasti yksi parhaista. Se on muun muassa 100 parhaan eurooppalaisen golfkentän listalla Ison-Britannian ja Irlannin ulkopuolella.

Saksalainen golfarkkitehti Thomas Himmel on luonut vaikuttavan golfkentän Son Gualiin. Kentän, joka ei ole vain kauniilla paikalla, alavalla maaseudulla, vaan myös erittäin korkeaa tasoinen ja hyväkuntoinen. Himmelillä on ollut huomattavan suuri budjetti työskentelyyn, mikä on johtanut kenttään, jossa reiät ovat kauniisti muotoiltuja ja väyliä reunustavat erilaiset ​​puulajit ja kasvistot. Bunkkerit kalkkimaisen valkoisen hiekan kanssa muodostavat kauniin kontrastin smaragdinvihreille alueille.

Reikä 18 Son Gualissa on vaikuttava par 5, joka voi kilpailla parhaan reiän tittelistä Euroopassa ja on Espanjan golfkenttien dramaattisin päätösväylä. Kentän pituus on huimat 6621 metriä takatiiltä, mutta valittavana on kuusi erilaista tiitä, jotka tekevät radasta inhimillisemmän, mitä edempää tiiltä kenttä pelataan.

Son Gualin klubitalo on yhtä korkeatasoinen kuin golfkenttä, ja se on täydellinen paikka rentoutua ja nauttia näkymistä suurille osille kenttää terassilta. Son Gual on kenttä, jolla on todella kaikki, haastavista rei’istä ja kauniista ympäristöstä korkeimpaan klubitaloon ja tiloihin.

Ensisijainen golfkenttä golfristeilylle

Golfia pelaavien matkustajien määrä voi vaihdella eri risteilyiden lähdöissä, mikä saattaa aiheuttaa vaihteluita valittavissa golfkentissä. Jos ohjelmaan tulee muutoksia, pelaajille tarjotaan mahdollisuus pelata laadukkaalla vaihtoehtoisella golfkentällä lähellä satamaa. Golfpäivinä aloitamme klo 08:30 ja päivä päättyy noin klo 17:30–19:00, riippuen siitä, mikä satama on kyseessä. Tämä tarkoittaa, että ensimmäisen ryhmän pelaajilla voi olla rajoitetusti aikaa lämmittelyyn, kun taas viimeisen ryhmän pelaajilla voi olla vähemmän aikaa viettää klubitalossa kierroksen jälkeen.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 72, 6621 6257 59835745 5475 4961
Driving range Matto sekä nurmi
HCP-raja 54
Golfkentän suunnittelija Thomas Himmel (2007)

Golf Club Nazionale, Rooma

Golf Club Nazionale, joka tunnetaan myös nimellä Le Querce, on poikkeuksellinen golfkokemus. Kenttä on Italian kruununjalokivi, ja Italian golfliitto, pitää siitä rakkaudella huolta ja käyttää kenttää myös koulutuskeskuksenaan.

Golf Club Nazionale on moderni kenttä, joka haastaa ammattilaiset, mutta samalla viihdyttää kaikentasoisia pelaajia. Helmi upeassa maaseutuympäristössä lähellä Rooman keskustaa. Tunnettu arkkitehti Tom Fazio sai Italian golfliiton toimeksiannon suunnitella Italian kansallisen kentän. Emme tunne Mr. Fazion budjettia, mutta tiedämme, että hän oli järkyttynyt nähdessään tulevan kentän paikan. Rotkot, loivat rinteet ja soljuvat purot yhdistyvät luonnon sinfoniaksi tällä kentällä, kenttäarkkitehdin huolella ohjaamana. Takatiiltä katsottuna väylät ovat pitkiä ja vaikeita ja vaativat pelaajalta paljon, klubitiiltä rata on hankala, muttei liian vaikea, paikoin greenit ovat suuria ja bunkkerit syviä. Klubitalon ravintola tarjoaa hyvin valmistettuja erikoisuuksia italialaisesta keittiöstä.

Ensisijainen golfkenttä golfristeilylle

Golfia pelaavien matkustajien määrä voi vaihdella eri risteilyiden lähdöissä, mikä saattaa aiheuttaa vaihteluita valittavissa golfkentissä. Jos ohjelmaan tulee muutoksia, pelaajille tarjotaan mahdollisuus pelata laadukkaalla vaihtoehtoisella golfkentällä lähellä satamaa. Golfpäivinä aloitamme klo 08:30 ja päivä päättyy noin klo 17:30–19:00, riippuen siitä, mikä satama on kyseessä. Tämä tarkoittaa, että ensimmäisen ryhmän pelaajilla voi olla rajoitetusti aikaa lämmittelyyn, kun taas viimeisen ryhmän pelaajilla voi olla vähemmän aikaa viettää klubitalossa kierroksen jälkeen.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puistokenttä
Tietoa kentästä Par 72, 6362 6052 5662 5305
Driving range Matto sekä nurmi
HCP-raja 54
Golfkentän suunnittelija Tom Fazio (1990)

Golf Club Genova St. Anna, Savona

Golf Club Genova St. Anna sijaitsee Riviera di Ponenten sydämessä. Kenttä on avoinna ympäri vuoden, ja sen suunnitteli maailmankuulu golfkenttäarkkitehti Robert von Hagge (1927-2010). Yhdessä tiiminsä kanssa Hagge on rakentanut ja kunnostanut yli 250 kenttää maailmanlaajuisesti. Tunnetuimpia kenttiä ovat Le Golf National Pariisissa ja Blue Monster Doral Miamissa.

Golfkenttä on jaettu kahteen yhdeksänreikäiseen silmukkaan, Sea Route ja Monti Route. Edellinen sijaitsee alueen hieman tasaisemmassa osassa, kun taas Monti Route kulkee kohti vuoren juurta ja on hieman aaltoilevampi.

Jo ensimmäisellä tiillä Sea Routella tajuat, että tästä tulee upea kokemus, sillä näet suuren osan kentän ulkoasusta ja ennen kaikkea tunnet, että edessäsi on runsas ja kutsuva väylä. Ensimmäinen reikä on par 5 -reikä, jota vartioivat lammet väylän molemmilla puolilla pitkälyöntisiä varten. Reikä on kauniisti kehystetty kukkuloilla ja rinteillä. Väylä kaksi on kaunis par 3 -reikä veden päällä ja tässä ymmärrät, että ensimmäisellä tiillä koettu fiilis kentästä vahvistuu.

Erittäin mukavan ja haastavan golfkentän lisäksi seura on panostanut voimakkaasti harjoitusalueisiin. Tämä on kantanut hedelmää ja mainittakoon, että kyseessä on italialaisen golftähden Matteo Mannasseron kasvattaviseura.

Ensisijainen golfkenttä golfristeilylle

Golfia pelaavien matkustajien määrä voi vaihdella eri risteilyiden lähdöissä, mikä saattaa aiheuttaa vaihteluita valittavissa golfkentissä. Jos ohjelmaan tulee muutoksia, pelaajille tarjotaan mahdollisuus pelata laadukkaalla vaihtoehtoisella golfkentällä lähellä satamaa. Golfpäivinä aloitamme klo 08:30 ja päivä päättyy noin klo 17:30–19:00, riippuen siitä, mikä satama on kyseessä. Tämä tarkoittaa, että ensimmäisen ryhmän pelaajilla voi olla rajoitetusti aikaa lämmittelyyn, kun taas viimeisen ryhmän pelaajilla voi olla vähemmän aikaa viettää klubitalossa kierroksen jälkeen. Suosittelemmme varaamaan golfauton Santa Annassa, koska kenttä on melko mäkinen.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puisto
Tietoa kentästä Par 72, 5716 4797
Driving range Matto sekä nurmi
HCP-raja 54
Golfkentän suunnittelija Robert von Hagge

Golf Sainte Baume, Marseille

Golf Sainte Baume on yksi ensimmäisistä golfkentistä Resonance Golf Collection -valikoimassa. Rakentaminen aloitettiin vuoden 1986 lopulla, arkkitehti Robert Berthetin johdolla, ja ensimmäiset yhdeksän reikää avattiin keväällä 1988. Loput kentästä otettiin käyttöön vuonna 1988. Sen jälkeen on tehty monia parannuksia, jotka ovat onnistuneet parantamaan golfaajien pelikokemusta. Seura on työskennellyt koko kentän parantamiseksi ja he ovat rakentaneet uudelleen viemäri- ja kastelujärjestelmän sekä istuttaneet paljon puita ja puhdistaneet lampia suihkulähteineen. Uusi, kompaktimpi kenttä valmistui vuonna 2021.

Tiiltä on hyvä näkymä väylille ja korotetuille viheriöille. Ympäröivät vesiesteet lisäävät vaikeustasoa ja tekevät jokaisesta reiästä ainutlaatuisen. Kenttää ympäröi kauniit maisemat, ja ulkoasua hallitsee huolellisesti sijoitetut väylät, puut ja vesiesteet, jotka luovat jännittävän haasteen kaikentasoisille golfaajille. Viheriöt ja väylät ovat hyvin hoidettuja ja antavat tunteen ammattitaidosta ja laadusta, mikä tekee kokemuksesta vieläkin ikimuistoisemman.

Luonto kentän ympärillä on itsessään koko kierroksen kohokohta. Saattaa olla syytä pitää pieni hengähdystauko nauttiaksesi rauhallisesta tunnelmasta ja kauniista vuorista, jotka ympäröivät aluetta.

Ensisijainen golfkenttä golfristeilylle

Golfia pelaavien matkustajien määrä voi vaihdella eri risteilyiden lähdöissä, mikä saattaa aiheuttaa vaihteluita valittavissa golfkentissä. Jos ohjelmaan tulee muutoksia, pelaajille tarjotaan mahdollisuus pelata laadukkaalla vaihtoehtoisella golfkentällä lähellä satamaa. Golfpäivinä aloitamme klo 08:30 ja päivä päättyy noin klo 17:30–19:00, riippuen siitä, mikä satama on kyseessä. Tämä tarkoittaa, että ensimmäisen ryhmän pelaajilla voi olla rajoitetusti aikaa lämmittelyyn, kun taas viimeisen ryhmän pelaajilla voi olla vähemmän aikaa viettää klubitalossa kierroksen jälkeen.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Puisto/metsäkenttä
Tietoa kentästä Par 72, 5982 5679 5083 4868
Driving range Matto
HCP-raja 54
Golfkentän suunnittelija Robert Berthet

Costa Smeralda

Costa Smeralda on vaikuttava ristelyalus, johon mahtuu jopa 5282 matkustajaa. Tämä tekee siitä yhden suurimmista laivoista kansainvälisillä merillä, ja se on yli kaksi kertaa suurempi kuin monet Suomen ja Ruotsin välisellä reitillä liikennöivät alukset. Se on kelluva hotelli, jossa on runsaasti aktiviteetteja ja viihdettä tarjolla kaikille matkustajille. 4 500 neliömetrin kylpylä on rentoutumiskeidas, siinä missä 4 allasaluetta ja 9 ulkoporeallasta tarjoavat mahdollisuuksia virkistäytymiseen ja nautintoon. Laivalla on myös laaja valikoima baareja ja ravintoloita, joissa voit nauttia hyvän aterian ja juoman.

Costa Smeralda tarjoaa myös valikoiman viihdevaihtoehtoja, kuten elävää musiikkia, diskoja ja kasinoita. Tämä tekee siitä ilmeisen kohteen niille, jotka etsivät unohtumatonta lomaa ja monia mahdollisuuksia hauskanpitoon ja viihteeseen. Kaiken kaikkiaan Costa Smeralda on hyvin suunniteltu ja moderni alus, josta löytyy jokaiselle jotakin. Sen koko, avarat tilat ja viihdemahdollisuudet tekevät siitä yhden suosituimmista risteilyaluksista maailmassa.

All Inclusive ja My Drinks Plus

Laivalla on lukuisia eri ravintoloita pizzaravintolasta, kulinaariseen ravintolaan jossa tarjoillaan Michelinin kokkien suunnittelemia maistelumenuja. All inclusive -pakettiin sisältyy varattu illallispaikka yhdessä neljästä à la carte -ravintolasta. Valitussa ravintolassa sinulla on pöytävaraus samaan aikaan joka ilta. Tarjolla on neljän ruokalajin illallinen, josta voit valita erilaisia alkupaloja, pastaruokia, pääruokia ja jälkiruokia. Viini tarjoillaan laseittain ja sisältyy hintaan, jos tilaat My Drinks Plus -valikoimasta. All inclusive -pakettiin sisältyvä illallinen on mahdollista nauttia myös buffetravintolassa jonne ei tarvitse varata pöytää, vaan voi tulla milloin haluaa. Lounas tarjoillaan kaikissa neljässä suuressa à la carte -ravintolassa sekä buffetravintolassa. Lounaat sisältyvät näissä ravintoloissa all inclusive -konseptiin.

Muiden ravintoloiden osalta nämä eivät sisälly all inclusive -konseptiin, jos haluat syödä jossakin näistä ravintoloista, sinun on maksettava lisämaksu. Lisämaksu vaihtelee. My Drinks Plus sisältyy melkein jokaisessa ravintolassa, mutta on muutamia ravintoloita, joissa se ei sisälly.

Hytissä ei ole minibaaria, mutta My Drinks Plus -palvelun avulla voit tilata juomia huoneeseen puhelimitse ilman lisämaksua.

Parvekehytti

Kaikkiaan parvekkeellisia hyttejä on 1522 ja se on yksi suosituimmista hyttikategorioista. Matkustaessa merellä on upeaa, että voi tuntea merituulen ja ihailla maisemia omalta parvekkeelta. Golfkentällä vietetyn päivän jälkeen on ihanaa istua parvekkeella lasillinen viiniä kädessä. Olemme sisällyttäneet My Drinks Plus -palvelun, mikä tarkoittaa, että sinulla on myös baarijuomat minibaarissa kaikissa hyttikategorioissamme. Parvekkeelliset hytit ovat kooltaan 19 neliömetriä, joista 4 neliömetriä on parvekkeen koko. Hytit ovat tyylikkäästi sisustetut, ja niissä on iso parivuode, joka voidaan muuntaa kahdeksi yhden hengen vuoteeksi, pienempi sohva, peilipöytä ja säilytystilat. Jokaisessa hytissä on myös wc ja suihku. Lisäksi saatavilla on mukavuuksia, kuten tallelokero, tv, hiustenkuivaaja ja kylpytakit. Päivittäinen siivous sisältyy myös hintaan.

Ulkohytti

Tämä hyttikategoria on samanlainen kuin parvekkeelliset hytit sillä merkittävällä erolla, että sinulla on parvekkeen sijaan ikkuna merelle päin. Tämä tarkoittaa, että itse hytti on hieman suurempi ja kooltaan 23 neliömetriä. Costa Smeraldassa on 168 ulkohyttiä merinäköalalla. Ikkuna tarkoittaa, että et koskaan menetä yhteyttä mereen ja voit nauttia maisemasta matkalla kohti seuraavaa satamaa. Hytit on sisustettu modernisti, ja niissä on iso parivuode, joka voidaan muuntaa kahdeksi yhden hengen vuoteeksi. Lisäksi saatavilla on mukavuuksia, kuten tallelokero, tv, hiustenkuivaaja ja kylpytakit. Päivittäinen siivous sisältyy myös hintaan.

Sisähytti

Tämä on pienin hyttiluokka ja sen pinta-ala on 15 neliömetriä. Se on yllättävän hyvin suunniteltu ja tuntuu suhteellisen tilavalta. Sisähytin miinuksena on tietysti ikkunoiden puute. Golfristeilyllä vietät luultavasti kuitenkin hyvin vähän aikaa itse hytissä, joten sillä ei välttämättä ole suurta merkitystä. Costa Smeraldassa on 788 sisähyttiä. Ne on sisustettu modernisti, ja niissä on iso parivuode, joka voidaan muuntaa kahdeksi yhden hengen vuoteeksi. Pienempi sohva, peilipöytä ja säilytystilat. Jokaisessa hytissä on myös wc ja suihku. Lisäksi saatavilla on mukavuuksia, kuten tallelokero, tv, hiustenkuivaaja ja kylpytakit. Päivittäinen siivous sisältyy myös hintaan. Jos aiot nukkua vain hytissä, voit yhtä hyvin valita sisähytin ja käyttää rahat johonkin muuhun, sillä sinulla on periaatteessa samat tilat, mutta hieman pienemmällä hinnalla.

Tiedot

Ikä 2019
Hyttien lukumäärä 2612
Matkustajamäärä 5282 (sis. henkilöstön max 6554)
Miehistö / henkilökunta
Kerrosten lukumäärä 20
Altaat/porealtaat 13
Ravintolat/välipalabaarit 11
Baarit/lounget 19
Disko 1
Kasino 1
Hissit 22
Kylpylä ja kuntosali

Viikko-ohjelma

Päivä Aktiviteetti
Päivä 1 Lennon saapuminen Barcelonaan. Maihinnousu ja sisäänkirjautuminen Costa Smeraldaan. Lähtö Barcelonasta klo 18.30.
Päivä 2 Costa Smeralda saapuu Palma de Mallorcan satamaan klo 08.30. Golfkierros jollakin Mallorcan golfkentistä. Kaikilla golfareilla on priority maihinnousu ja kuljetus satamasta golfkentälle ja takaisin. Lähtö Mallorcalta klo 17.30.
Päivä 3 Koko päivä vietetään merellä. Nauti Costa Smeraldan palveluista, vieraanvaraisuudesta ja all-inclusivesta.
Päivä 4 Saapuminen Sisilian Palermoon klo 08.00. Mielenkiintoinen lisämaksullinen retki varattavissa Costa Smeraldalta. Lähtö Palermosta klo 16.30.
Päivä 5 Saapuminen satamakaupunki Civitavecchiaan Rooman lähistöllä klo 08.30. Golfkierros jollakin Rooman alueen golfkentistä. Kaikilla golfareilla on priority maihinnousu ja kuljetus satamasta golfkentälle ja takaisin. Lähtö Civitavecchiasta klo 19.00.
Päivä 6 Costa Smeralda saapuu Savonaan klo 08.30. Golfkierros jollakin alueen huippukentällä. Kaikilla golfareilla on priority maihinnousu ja kuljetus satamasta golfkentälle ja takaisin. Lähtö Savonasta klo 18.00.
Päivä 7 Costa Smeralda saapuu Marseilleen klo 08.30. Golfkierros jollakin Marseillen alueen kentällä. Kaikilla golfareilla on priority maihinnousu ja kuljetus satamasta golfkentälle ja takaisin. Lähtö Marseillesta klo 18.00.
Päivä 8 Costa Smeralda palaa Barcelonaan klo 09.00. Uloskirjaus ja poistuminen laivasta ja lento kotiin Barcelonasta.

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.