Golfristeily
Persianlahdella

Golfristeily Persianlahdella

Unohtumaton kokemus

Vietä unohtumaton loma ja yhdistä matkasi golfristeyksellä Persianlahdella! Tämä ylellinen matka vie sinut Arabiemiraattien upeisiin kaupunkeihin ja Omanin pääkaupunkiin Muscatiin.

Matkalla voit pelata golfia upeilla kentillä, kuten Abu Dhabin Saadiyat Beach Golf Clubilla ja Dubain Emirates Golf Clubilla. Laivalla voit nauttia monipuolisista palveluista ja aktiviteeteista, kuten ravintoloista, baareista, kuntosalista ja spa-palveluista.

Lisäksi voit tutustua alueen upeisiin nähtävyyksiin, kuten Dubain kuuluisaan Burj Khalifaan, Abu Dhabin Sheik Zayed -moskeijaan ja Omanin Grand Mosqueen. Voit myös käydä shoppailemassa paikallisissa basaareissa ja nauttia alueen kauniista rannoista.

Matka sisältää majoituksen Costa Toscana -risteilylaivalla, joka tarjoaa ylellisiä huoneita ja monipuolisia palveluita. Laivalla on myös monia viihdeohjelmia ja aktiviteetteja, jotka tekevät matkasta mielenkiintoisen ja nautinnollisen.
Lähde mukaan unohtumattomalle golfristeilylle Persianlahdella ja nauti upeista maisemista, ylellisistä palveluista ja mahtavasta golfkokemuksesta!

Hetken kuluttua Costa Toscanaan astumisesta huomaa, että kyseessä ei ole mikä tahansa ylellinen risteily, vaan yrityksen lippulaiva. Tämä laiva on kruununjalokivi. Se on suurin, uusin ja ylellisin, mitä he voivat tarjota.
Costa Toscana on lähes uusi laiva ja se laskettiin vesille vuonna 2021, mutta otettiin liikenteeseen vuonna 2022. Se on sisaralus Costa Smeraldalle, jolla matkustamme Välimerellä. Elämä laivalla on huoletonta ja matkan hintaan sisältyy aamiainen, lounas ja illallinen sekä juomapaketti. Voit helposti nauttia auringosta aurinkokannella ja valita paljon viihdykettä rentouttavan päivän jälkeen kannella. Monet mieluummin uppoutuvat mukaviin nojatuoleihin jossakin laivan keskiosan salongeista tai ehkä vierailevat jossakin monista baareista ja ravintoloista? Laivalla on useita hyvin varusteltuja ravintoloita eri keittiöistä. Viikon aikana sinulle tarjoillaan monia herkullisia makuelämyksiä Costa Toscanalla.

Golf

Golfareille odottaa tervetulopaketti hytissä tällä golfristeyksellä. Paketti sisältää green fee kupongit tuleville golfkierroksille sekä etusijan laivan nousuun ja laivalta pois, jotta voit saada enemmän irti golfpäivästäsi. Kuljetukset golfkentälle on järjestetty, eikä sinun tarvitse huolehtia golfmailoista, koska niistä pidetään huolta koko matkan ajan. Lähdemme Dubain satamasta ja matkaamme Qatarin pääkaupunkiin Dohaan. Saavumme tänne klo 14.00, joten täällä ei pelata golfia. Sen sijaan voimme valita Costa Cruisesin järjestämiä retkiä tai tutkia itse kaupunkia, joka isännöi jalkapallon MM-kisoja 2022. Tämän jälkeen meillä on ihana päivä merellä ennen kuin saavumme Omanin pääkaupunkiin Muscatiin. Täällä pääsemme vihdoin pelaamaan golfia. Golf Omanissa on kasvussa ja siellä on useita huippuluokan golfkenttiä.

Meillä on melkein koko päivä merellä ennen kuin saavumme Abu Dhabiin. Täällä on useita tunnettuja golfkenttiä, joissa järjestetään vuosittain European Tour kiertueen kisoja, kuten Abu Dhabi GC ja Yas Links. Viimeinen pysäkki on Dubaissa, jossa yövymme Costa Toscanan kyydissä satamassa. Päätämme golfristeilyn Els Clubilla, joka on yksi monista tunnetuista golfkentistä Dubaissa. Kolme golfkierrosta ja vierailu kolmessa eri maassa sekä upeita päiviä ylellisellä Costa Toscanan risteilyaluksella tekevät tästä unohtumattoman golfelämyksen. Golfkentät on tarkasti valittu pitämään korkean tason ja sijaitsevat lähellä satamaa, jotta voimme nauttia golfista rauhallisesti ja ilman kiirettä.

Tiedot

Golfisäntä Ei
Ohjelma Golf, retket, ym.
Etäisyys lentokentälle

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 0€

7 yötä kahden hengen hytissä
all-inclusive sisältyy a la carte- ja buffetravintoloissa laivalla
juomapaketti – MyDrinks Plus
3 green fee
golfkenttäkuljetukset, sis. lounaseväspussin
lennot
sis. lentoverot
matkalaukku ja golfbägi ruumaan

Sää tällä hetkellä

weather-icon24.2℃

The Els Club

The Els Club on yksi Dubain tunnetuimmista golfkentistä, joka on suunniteltu golflegenda Ernie Els. Kenttä sijaitsee Dubain Sports Cityssä, noin 20 minuutin ajomatkan päässä Dubain keskustasta. The Els Club on nimetty Elsin mukaan ja avattiin vuonna 2008.

The Els Clubin kenttä on suunniteltu tyylikkäästi ja se sekoittaa perinteisiä links-kentän piirteitä Arabian autiomaan maisemiin. Kentän pituus on 7538 jaardia takatiiltä ja se on tarkoitettu haastamaan ammattilaiset. Mutta samalla kenttä on myös erittäin pelattava ja sopii erinomaisesti lomagolfaajille.

Kenttä sisältää 18 reikää, joista jokainen on ainutlaatuinen ja tarjoaa erilaisen haasteen. Kentällä on myös loistava valikoima harjoittelumahdollisuuksia, kuten lyöntipaikkoja, chipping- ja putting-viheriöitä sekä simulaattoreita. The Els Club on myös ylpeä erinomaisesta palvelustaan ja onkin voittanut useita palkintoja.

Lisäksi The Els Club on enemmän kuin pelkkä golfkenttä, se on Country Club, joka tarjoaa monia muita aktiviteetteja, kuten padelia, tennistä, kuntosalin, uima-altaita, ravintoloita ja baareja. Tämä tekee The Els Clubista erinomaisen paikan rentoutua ja nauttia auringosta pelin jälkeen.

Ensisijainen golfkenttä golfristeilylle

Golfia pelaavien matkustajien määrä saattaa vaihdella eri lähtöjen risteilyillä. Tämän vuoksi golfkenttien valinnassa voi esiintyä vaihteluita. Jos ohjelmaan tulee muutoksia, tarjolla on mahdollisuus pelata laadukkaalla vaihtoehtoisella golfkentällä lähellä satamaa. Koska sääolosuhteet voivat olla varsin lämpimät, golfauton vuokraaminen voi lisätä mukavuutta pelikokemukseen.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Aavikkokenttä
Tietoa kentästä Par 72, 6893 6244 5708 4886
Tasoitusraja
Range Lyönnit nurmelta
Golfauto

Yas Links Golf Club

Yas Links on Arabiemiraattien parhaimmaksi arvosteltu aavikolle rakennettu links-tyyppinen golfkenttä. Kentällä riittää haasteita ja se on unohtumaton kokemus lukuisten väylien varrella olevine kirkasvetisine laguuneineen. Yas Linksin on suunnitellut skotlantilainen Kyle Phillips, joka on tullut tunnetuksi myös sellaisista mestariteoksista kuin Kingsbarns ja Dundonald Links. Kentän laadukkuus on taattu – tämän enempää kenttä ei voisi Links-henkisyyttä huokua. Voisi ajatella, että tämän tyyppinen kenttä on tarkoitettu vain huipputaitaville ammattilaisille, mutta kenttä sopii kaikille ja on otettu vastaan avosylin niin ammattilaisten kuin harrastelijoidenkin keskuudessa. Kokemus ei ole yhtään hassumpi, kun viimeistelet golfkierroksen käymällä klubitalossa, jossa on ihana ulkoravintola. Mangrove-suo löytyy heti rakennuksen takaa ja näköalat ovat 18. reiän viheriölle sekä kauniille merelle.

Yas Links tarjoaa myös todella hyvät harjoitustilat. Alueelta löytyy ideaalinen range dyynien välistä. Rangella on paljon maalitauluja, joihin tähdätä parhaalta nurmialustalta. Rangen vierestä löytyy myös lähipelille ja puttaamiselle harjoittelualueet. Täällä on hyvät mahdollisuudet kehittää lähipeliäsi, jotta hyvä kierros ei kaatuisi ainakaan lyhyisiin väyliin.

Ensisijainen golfkenttä golfristeilylle

Golfia pelaavien matkustajien määrä saattaa vaihdella eri lähtöjen risteilyillä. Tämän vuoksi golfkenttien valinnassa voi esiintyä vaihteluita. Jos ohjelmaan tulee muutoksia, tarjolla on mahdollisuus pelata laadukkaalla vaihtoehtoisella golfkentällä lähellä satamaa. Koska sääolosuhteet voivat olla varsin lämpimät, golfauton vuokraaminen voi lisätä mukavuutta pelikokemukseen.

Tiedot

Väyliä 18
Golfkentän tyyppi Links-kenttä
Tietoa kentästä Par 72, 6779 6434 6045 5702 4968
Driving range Kyllä, luonnonnurmialusta.
Golfkentän suunnittelija Kyle Phillips

Al Mouj Golf

Al Mouj Golf on Omanin paras golfkenttä, ja täällä on myös pelattu European Tour kisoja. Kenttä sijaitsee kauniilla paikalla rannikolla, ja viisi väylää kulkee aivan merenrannassa. Meri ja takana kohoavat Hajarin vuoret luovat upean taustan ja lisäävät golfkentän ainutlaatuisuutta. Golflegenda Greg Norman ja hänen suunnittelutiiminsä ovat luoneet kansainvälisesti tunnustetun kentän, jolla on selkeä links-henki. Lisäksi pelaajilla on riski menettää palloja merelle, sillä kentällä on kolme vesiestettä, jotka vaikuttavat väylien pelaamiseen. Useita väyliä voisi kutsua nimikkoväyliksi, mutta jos pitäisi valita yksi, väylä 11 on upea par 3-väylä. Tällä väylällä seisten voi tuntea ikuisuuden, kun taustalla oleva turkoosinsininen meri jatkuu loputtomiin. Niin väylä 9 kuin väylä 18 pelataan kohti klubitaloa, mutta ne eivät ole helppoja, sillä tarkkuutta tarvitaan lähestyessä viheriöitä, jotka sijaitsevat vain muutaman metrin päässä merestä. Kenttä on vaihteleva ja hauska pelata, ja vaikka se on luokiteltu yhdeksi Lähi-idän parhaista, se ei ole liian vaikea edes alottelijoille.

Ensisijainen golfkenttä golfristeilylle

Golfia pelaavien matkustajien määrä saattaa vaihdella eri lähtöjen risteilyillä. Tämän vuoksi golfkenttien valinnassa voi esiintyä vaihteluita. Jos ohjelmaan tulee muutoksia, tarjolla on mahdollisuus pelata laadukkaalla vaihtoehtoisella golfkentällä lähellä satamaa. Koska sääolosuhteet voivat olla varsin lämpimät, golfauton vuokraaminen voi lisätä mukavuutta pelikokemukseen.

Tiedot

Väyliä 18+9
Kenttätyyppi Linkskenttä
Kenttätietoa Par 72
Range Nurmikolta
Kenttäsuunnittelija Greg Norman

Costa Toscana

Costa Toscana on Costa Cruisesin ylpeys ja kruununjalokivi heidän laajassa risteilylaivastossaan. Se teki neitsytmatkansa vuonna 2022. Se on vaikuttava laiva, joka voi majoittaa jopa 5322 matkustajaa. Tämä tekee siitä yhden suurimmista risteilylaivoista merillä ja saa perinteiset risteilyaluksemme näyttämään vertailussa suuremmilta pelastusveneiltä. Se on kelluva hotellikompleksi, jossa on lukuisia aktiviteetteja tyydyttääkseen vieraidensa tarpeet. Kylpylässä on monenlaisia hoitoja tarjolla, kuten hammam ja erilaisia saunoja. Heillä on myös jäähuone, johon voi mennä viilentymään. Laivassa on useita uima-altaita, jacuzzeja sekä juoksurata, jos ei halua treenata kuntosalilla. Onneksi tämä on golfristeily, joten vähän liikuntaa on taattu, sillä Costa Toscana voi ylpeillä peräti yhdellätoista ravintolalla. Painotus on italialaisessa keittiössä, mutta tarjolla on ruokaa kaikkialta maailmasta.

Costa Toscana tarjoaa myös monenlaisia viihdemahdollisuuksia, ja joka ilta Costa Toscana tarjoaa erilaisia esityksiä, aina livemusiikista akrobatiaan. Illallisen ja illan show’n jälkeen, jos jaksaa, voi siirtyä jatkamaan iltaa diskoon tai kokeilla onneaan kasinolla. Costa Toscana on helppo paikka viihtyä, ja kaikki on suunniteltu niin, että vieraiden golfristeily on mahdollisimman huoletonta. Persianlahden golfristeily on ehkä paras mahdollinen, kun otetaan huomioon sekä risteilylaivan että golfkenttien laatu. Yhteenvetona voidaan todeta, että Costa Toscana on hyvin suunniteltu ja moderni laiva, jolla on jotain tarjottavana kaikille. Sen koko, laaja valikoima tiloja ja viihdemahdollisuuksia tekevät siitä todellisen elämyksen risteillä.

All Inclusive ja My Drinks Plus

Laivalla on lukuisia eri ravintoloita pizzaravintolasta, kulinaariseen ravintolaan jossa tarjoillaan Michelinin kokkien suunnittelemia maistelumenuja. All inclusive -pakettiin sisältyy varattu illallispaikka yhdessä neljästä à la carte -ravintolasta. Valitussa ravintolassa sinulla on pöytävaraus samaan aikaan joka ilta. Tarjolla on neljän ruokalajin illallinen, josta voit valita erilaisia alkupaloja, pastaruokia, pääruokia ja jälkiruokia. Viini tarjoillaan laseittain ja sisältyy hintaan, jos tilaat My Drinks Plus -valikoimasta. All inclusive -pakettiin sisältyvä illallinen on mahdollista nauttia myös buffetravintolassa jonne ei tarvitse varata pöytää, vaan voi tulla milloin haluaa. Lounas tarjoillaan kaikissa neljässä suuressa à la carte -ravintolassa sekä buffetravintolassa. Lounaat sisältyvät näissä ravintoloissa all inclusive -konseptiin.

Muiden ravintoloiden osalta nämä eivät sisälly all inclusive -konseptiin, jos haluat syödä jossakin näistä ravintoloista, sinun on maksettava lisämaksu. Lisämaksu vaihtelee. My Drinks Plus sisältyy melkein jokaisessa ravintolassa, mutta on muutamia ravintoloita, joissa se ei sisälly.

Hytissä ei ole minibaaria, mutta My Drinks Plus -palvelun avulla voit tilata juomia huoneeseen puhelimitse ilman lisämaksua.

Tiedot

ikä 2021 (käytössä alkaen 2022)
Hyttien määrä 2641
Matkustajia max. 5322
Henkilökuntaa 1678
Kansia yhteensä 20
Uima-altaita / Jacuzzi 13
Ravintolat / Snackbars 11
Baarit / Lounget 19
Disko 1
Casino 1
Hissit 22
Urheilu Kuntosali (sisä- / ulkotila), juoksurata ulkona, moniurheiluareena, seikkailupuisto

Costa Toscana

Parvekehytti

Costa Toscana tarjoaa monenlaisia hyttejä matkustajilleen, mutta yksi suosituimmista ovat parvekehytit. Nämä hytit tarjoavat matkustajille upeat näkymät merelle ja mahdollisuuden nauttia auringosta ja raikkaasta meri-ilmasta omalla parvekkeella.

Parvekehytit ovat 14 neliömetrin kokoisia ja niihin mahtuu mukavasti kaksi henkilöä. Parvekehytit ovat moderneja, ja niissä on kingsize-parivuode, joka voidaan muuntaa kahdeksi erillisvuoteeksi. Hyteissä on myös pieni oleskelualue, TV, puhelin, USB-liitäntä, tallelokero, kirjoituspöytä, hiustenkuivaaja ja vaatekaappi, wc ja suihku. Päivittäinen siivous sisältyy myös hintaan.

Parvekkeet ovat noin 3 neliömetrin kokoisia ja niissä on pöytä ja tuolit, joten matkustajat voivat nauttia aterioista tai juomista omalla parvekkeellaan. Minibaarin tuotteet sisältyvät myös allinclusive pakettiin.

Parvekehytit ovat erinomainen vaihtoehto matkustajille, jotka haluavat nauttia risteilystä ylimääräisellä mukavuudella ja yksityisyydellä. Ne tarjoavat upeat näkymät merelle ja mahdollisuuden rentoutua omalla parvekkeella aina kun haluaa.

Tiedot

Hytin koko 14 m2 + parveke 3 m2
Hytissä TV, puhelin, USB-liitin, tallelokero, kirjoituspöytä, hiustenkuivain ja vaatekaappi, wc ja suihku.
Muuta Balkonghytterna har en 3 kvm stor balkong som vetter ut mot havet.

Costa Toscana

Ulkohytti

Costa Toscana ulkohytit ovat sisustettu tyylikkäästi, ja niissä on kaikki tarvittava mukavaan matkaan.

Ulkohytit sijaitsevat useimmiten aluksen ulkoseinän vieressä ja niissä on suuret ikkunat, jotka tarjoavat upeat näkymät merelle. Hytit ovat useimmiten noin 17 neliömetrin kokoisia. Ulkohytit ovat moderneja, ja niissä on kingsize-parivuode, joka voidaan muuntaa kahdeksi erillisvuoteeksi. Hyteissä on myös pieni oleskelualue, TV, puhelin, USB-liitäntä, tallelokero, kirjoituspöytä, hiustenkuivaaja ja vaatekaappi, wc ja suihku. Päivittäinen siivous sisältyy myös hintaan.
Costa Toscana ulkohytit ovat erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia merinäköalasta ja auringonvalosta suoraan hytistä. Ne ovat tyylikkäästi sisustettuja ja tarjoavat kaikki tarvittavat mukavuudet miellyttävään matkaan.

Tiedot

Hytin koko 17 m2
Hytissä TV, puhelin, USB-liitin, tallelokero, kirjoituspöytä, hiustenkuivaaja, vaatekaappi, wc ja suihku
Muuta Ulkohytissä on ikkuna merelle päin

Costa Toscana

Sisähytti

Tämä on pienin hyttikategoria, jonka koko vaihtelee 12-16 neliömetrin välillä. Se on yllättävän hyvin suunniteltu ja tuntuu suhteellisen tilavalta. Haittana sisähytissä on ikkunattomuus. Golf-risteilyllä vietetään hyvin vähän aikaa itse hytissä, joten se ei ehkä haittaa niin paljon. Sisähytit ovat moderneja, ja niissä on kingsize-parivuode, joka voidaan muuntaa kahdeksi erillisvuoteeksi. Hyteissä on myös pieni oleskelualue, TV, puhelin, USB-liitäntä, tallelokero, kirjoituspöytä, hiustenkuivaaja ja vaatekaappi, wc ja suihku. Päivittäinen siivous sisältyy myös hintaan. Jos suunnittelet käyttäväsi hyttiä vain nukkumiseen, kannattaa valita sisähytti ja käyttää säästetyt rahat johonkin muuhun, koska hyteissä on käytännössä samat mukavuudet hieman pienemmällä pinta-alalla.

Tiedot

Hytin koko 12-16 m2
Faciliteter TV, puhelin, USB-liitin, tallelokero, kirjoituspöytä, hiustenkuivaaja, vaatekaappi, wc ja suihku
Muuta Sisähytissä ei ole ikkunaa

Ohjelmoida

Päivä Toiminta
Päivä 1
Lähtö Suomesta Ruotsin kautta ja saapuminen Dubain lentokentälle noin keskiyöllä.
Päivä 2
Kuljetus Dubain satamaan ja sisäänkirjautuminen Costa Toscana -risteilyalukselle. Golfia jollain Dubain alueen huippukentistä. Lähtö kohti Abu Dhabia klo 23.59.
Päivä 3
Saapuminen Abu Dhabin satamaan klo 09.00. Golfia jollain Abu Dhabin alueen huippukentistä. Kaikilla golfareilla on etusija maihinnousuun ja kuljetus golfkentälle. Lähtö Abu Dhabista klo 23.59.
Päivä 4
Saapuminen Dohan satamaan Qatarissa klo 14.00. Kiehtovia retkipaketteja on saatavana Costa Toscana -aluksella. Lähtö Dohasta klo 22.00.
Päivä 5
Koko päivä vietetään merellä. Nauti Costa Toscanan kaikista palveluista, viihteestä ja all-inclusive-palveluista.
Päivä 6
Costa Toscana saapuu Muscatiin Omanissa klo 07.00. Golfia jollain Omanin alueen huippukentistä. Kaikilla golfareilla on etusija maihinnousuun ja kuljetukseen golfkentältä. Lähtö Muscatista klo 17.00.
Päivä 7
Costa Toscana saapuu Dubain satamaan klo 13.00. Kiehtovia retkipaketteja on saatavana Costa Toscana -aluksella.
Päivä 8
Costa Toscana on satamassa yön yli. Uloskirjautuminen laivasta ja kuljetus Dubain lentokentälle

Esittelykierros Costa Toscanassa

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.