Golf Academy

Tule paremmaksi golfariksi!

Haluatko parantaa golftaitojasi? Tutustu Golf Academyyn. Tarjoamme sekä ryhmätunteja että yksilöllisesti räätälöityjä tunteja kaiken tasoisille golfpelaajille. Aloitit sitten tasoituksesta 54, etsit vakautta 25 tasoituksen ympärillä tai tähtäät suoraan singlepelaajaksi – me autamme sinua.

Tuntuuko sinusta epävarmalta ensimmäisellä tii:llä tai kaipaat neuvoja lyönteihisi? Nyt sinulla on mahdollisuus parantaa tasoitustasi ja varata opetusta Golf Academyn kautta. Harjoittelu sopii sekä aloittelijoille että jo edistyneimmillekin golfareille. Tavoitteenamme on viedä sinut uudelle tasolle golfin maailmassa ja mitä parhaimmissa olosuhteissa. Opettajamme tarjoavat laadukasta opetusta ja räätälöivät tunnit juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Golf Academy tulee varata etukäteen, mutta maksaa vasta kohteessa. Maksu Golf Academysta tapahtuu suoraan golfpro-opettajalle kohteessamme. Jos tiettyyn kohteeseen ei ole tullut etukäteen varauksia, voidaan Golf Academy perua ja tällöin golfpro siirretään toiseen kohteeseen, jossa on varauksia.

Alk. 1.515

Espanja, Gran Canaria

Maspalomas

Hotellillamme Kumarasilla Maspalomasin kohteessa on täydellinen sijainti kilometrien pituisen hiekkarannan sekä Maspalomas Golfin vieressä. Maspalomas Golf on suosittu kenttä, joka on ollut golfkartalla jo yli 50 vuotta. Se on skotlantilaistyylinen, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä hiekkadyynien luonnonsuojelualueelta olematta kuitenkaan links-kenttä.

Alk. 1.275

Espanja, Alicante

Villaitana

Villaitana on yksi Euroopan modernimpia ja parhaimpia golfkohteita. Melia Villaitana hotellin vierestä löytyy kaksi upeaa kenttää, jotka on suunnittelut Jack Nicklaus. Hotellilta on lyhyt etäisyys Benidormin yöelämään.

Hinnasto Golf Academy

Aloituspaketti

Perusopetus, perusteet.
Osallistujia:  4-7. Minimi 4 henkilöä.
Tunnin kesto:  4 tuntia.
Hinta: 50 €/henkilö.

Lähipeli

Mailat, tekniikka, taktiikka, lyöntien pituus.
Osallistujia:  4-7. Minimi 4 henkilöä.
Tunnin kesto:  4 tuntia.
Hinta: 50/henkilö.

Golf Academy

Kenttäpeli

Pelitunti ja strategia kentällä.
Osallistujia:  1-2.
Tunnin kesto:  2 tuntia.
Hinta:  1 henkilö: 100 €, 2 henkilöä: 120 €.

Tekniikka

Räätälöity yksityistunti.
Osallistujia:  1-2.
Tunnin kesto:  25/55 minuuttia.
Hinta: Yksilöllinen hinnoittelu.