Golf Academy

Tule paremmaksi golfariksi!

Haluatko parantaa golftaitojasi? Tutustu Golf Academyyn. Tarjoamme sekä ryhmätunteja että yksilöllisesti räätälöityjä tunteja kaiken tasoisille golfpelaajille. Aloitit sitten tasoituksesta 54, etsit vakautta 25 tasoituksen ympärillä tai tähtäät suoraan singlepelaajaksi – me autamme sinua.

Tuntuuko sinusta epävarmalta ensimmäisellä tii:llä tai kaipaat neuvoja lyönteihisi? Nyt sinulla on mahdollisuus parantaa tasoitustasi ja varata opetusta Golf Academyn kautta. Harjoittelu sopii sekä aloittelijoille että jo edistyneimmillekin golfareille. Tavoitteenamme on viedä sinut uudelle tasolle golfin maailmassa ja mitä parhaimmissa olosuhteissa. Opettajamme tarjoavat laadukasta opetusta ja räätälöivät tunnit juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Golf Academy tulee varata etukäteen, mutta maksaa vasta kohteessa. Maksu Golf Academysta tapahtuu suoraan golfpro-opettajalle kohteessamme. Jos tiettyyn kohteeseen ei ole tullut etukäteen varauksia, voidaan Golf Academy perua ja tällöin golfpro siirretään toiseen kohteeseen, jossa on varauksia.

Hinnasto Golf Academy

Aloituspaketti

Perusopetus, perusteet.
Osallistujia:  4-7. Minimi 4 henkilöä.
Tunnin kesto:  4 tuntia.
Hinta: 50 €/henkilö.

Lähipeli

Mailat, tekniikka, taktiikka, lyöntien pituus.
Osallistujia:  4-7. Minimi 4 henkilöä.
Tunnin kesto:  4 tuntia.
Hinta: 50/henkilö.

Golf Academy

Kenttäpeli

Pelitunti ja strategia kentällä.
Osallistujia:  1-2.
Tunnin kesto:  2 tuntia.
Hinta:  1 henkilö: 100 €, 2 henkilöä: 120 €.

Tekniikka

Räätälöity yksityistunti.
Osallistujia:  1-2.
Tunnin kesto:  25/55 minuuttia.
Hinta: Yksilöllinen hinnoittelu.