Varaa golfviikonloppu

Paketoi golfmatkasi itse. Nyt olemme helpottaneet oman golfmatkasi kokoamista. Käytä hakulomaketta ja hae mieleisesi tuhansien lentojen, hotellien ja golfkenttien peliaikojen joukosta ympäri Eurooppaa.

Etsi hotelli ja golflähtöajat!

Tässä on vinkkejä suosituimpien matkakohteidemme hyvistä hotelleista, joissa on yksi tai useampi golfkenttä kulman takana.

 

Kuusi kysymystä Robert Norbergille, joka vastaa Golf Plaisirin Flex-matkoista

Mikä on Flex-matka?

Flex-matka on golfmatka, jonka olet luonut kokonaan itse verkkopalvelussamme. Matkustat omatoimisesti ja päätät itse, minne haluat mennä, kuinka kauan haluat nauttia lomasta, missä haluat yöpyä ja millä kentillä ja kuinka paljon golfia haluat pelata.

Kuinka varaan flex-matkan?

Flex-matkan varaaminen ei ole vaikeampaa kuin varata lento tai hotelli internetin kautta. Olemme lisänneet mahdollisuuden varata myös golftiiaikoja sadoilla eri golfkentillä ympäri Eurooppaa. Nyt voit palvelussamme valita, haluatko varata lennot + hotellin + golfin tai vain lennot + golfin tai hotellin + golfin.

Miksi varata Flex-matka?

Yksinkertaisuus, turvallisuus, valinnanvapaus ja joustavuus. Matkan tärkeimpiä osia ei tarvitse varata erikseen. Matkustat turvallisesti, sillä sinua suojaa myös matkan järjestäjän vastuu matkasta, sillä kyseessä on valmismatka – toisin kuin jos varaat oman matkasi useissa eri palveluissa.

Kenelle Flex-matka sopii?

Flex-matka sopii kaikille, jotka parhaillaan suunnittelevat omaa golfmatkaa. Flex-matkat palvelevat hyvin esimerkiksi kaveriporukkaa, joka matkustaa viikonlopuksi Espanjaan tai johonkin Euroopan suurkaupunkiin ja haluaa pelata golfia matkalla itse suunnittelemansa aikataulun mukaan, Flex-matka palvelee hyvin myös yritysryhmää, jossa kaikki eivät pelaa golfia, mutta jotkut haluavat sisällyttää golfia matkaohjelmaan tai omatoimisia matkaajia, jotka haluavat matkustaa lämpimille leveysasteille, mutta eivät pelaa golfia joka päivä. Mahdollisuudet ovat rajattomat

Onko Flex-matkat edullisempia vai kalliimpia kustannukseltaan kuin matkan varaaminen muilla tavoilla?

Golfin suhteen meillä on aina tarjottavanamme samat hinnat, joita golfkenttä tarjoaa yleisesti kaikkiin internetvarauksiin. Hotellit ja lentoliput tulevat samoilta palveluntarjoajilta kuin monet muut online-varaussivustot, mikä tarkoittaa sitä, että hintamme on aina kilpailukykyinen.

Mitä eroa on Flex-matkojen ja Golf Plaisirin perusmatkatarjonnalla?

Näemme Flex-matkatuotteen täydentämässä muuta olemassa olevaa tarjontaamme ja laajentavan tarjontaamme entisestään nykyisille ja uusille asiakkaillemme. Erittäin suositut perinteiset viikon matkamme golfisännän kanssa ovat tärkein tuotteemme ja tärkeä ero viikon matkojen ja Flex-matkojen välillä on se, että Flex-matkoilla matkustat täysin omatoimisesti.
Viikon matkamme sisältävät yleensä enemmän asioita kuin Flex-matka, kuten kuljetukset, golfisännän palvelun paikan päällä, päivälliset ja kilpailut jne.