Praia D'El Rey

Marko Kummin peli-ja opetusmatka

7.-14. lokakuuta, 2023

 

Lähde mukaan nauttimaan Portugalin Hopearannikon upeista ja elämyksellisitä kentistä  ja kehittämään omaa peliä inspiroivan matkaviikon aikana.

Käytännönläheinen ja kannustava ryhmäopetus yhdistettynä hienoihin peliolosuhteisiin ja runsaaseen omatoimiseen harjoitteluun pron ollessa tukena tarvittaessa muodostavat viikolle intensiivisen, golfiin keskittyvän ohjelman.

 

PGA Pro Marko Kumm toimii matkanjohtajana ja golfopettajana tällä matkalla. Markolla on 15 vuoden kokemus golfopetusmatkojen järjestämisestä. Talvikaudella Marko opettaa GoGolf Loungessa pääkaupunkiseudulla ja kesäisin GoGolfin kentillä ja rangeilla.

Marko on erittäin pidetty golfopettaja ja hän on saanut satoja uusia lajin harrastajia golfiin pariin rennon, innostavan ja selkeän sekä käytännönläheisen opetustapansa avulla. Hän kuvailee itseään golfvalmentajana seuraavasti;

”Näkisin että olen pitkäjänteinen sekä päämääräkeskeinen ja lisäksi erittäin hyvä ihmistuntija,
mistä on paljon hyötyä valmennustyössä. Olen käynyt myös liikunnanohjaajakoulutuksen, mikä tukee valmennustyötäni monin tavoin.
Huomaan nopeasti mikä opetustapa oppilaalle sopii ja tätä kautta saamme tuloksia aikaan valmennettavan kanssa hyvinkin nopeasti.”

Golfpeliuransa Marko on itse aloittanut vuonna 1990 Aulanko Golfilla Hämeenlinnassa ollessaan seitsemän vuotias.

 

Varaa matka heti tämän sivun kautta ja muista suositella myös pelikaverillesi!
Tälle matkalle mahtuu mukaan 16 osallistujaa.  Matka toteutuu, kun osallistujia on min. 12.

Praia D' El Rey

Huimaavan upeat kentät Atlantin rannalla!

Praia D’El Rey on arvioitu yhdeksi Euroopan parhaimmista golfkohteista. Kohde on nostanut yhä tasoaan luotuaan lähelle uuden ja nimeä saaneen kentän West Cliffs. West Cliffs antaa hyvän syyn jo aiemmin kohteessa käyneille vierailemaan siellä uudelleen.

Praia D’El Rey Golf & Beach Resort, Pohjois-Lissabonissa tarjoaa ylellisen ja miellyttävän loman jokaiselle. Tunne Atlantin valtameren tuoksu ja sen aallot lähelläsi, kun pelaat Praia D’El Rey Golfilla. Nauti herkullisesta kala-ateriasta hotellin ravintolassa ja viinilasillisesta, kun katselet auringonlaskua. Voiko olla tämän parempaa? Nautinto onkin avainsana Praia D’El Rey Golf & Beach Resortilla.  Kohde tarjoaa ihanan majoituksen merenrannalla, upeimmat golfkentät, viiden tähden Marriott-hotellin ja paljon hauskoja kulttuurisia kokemuksia. Suosittelemme käymään Óbidosissa, viihtyisässä keskiaikaisessa kylässä. Monet sanovat, että se on Portugalin kaunein historiallinen kylä.

Tiedot

Golfisäntä Kyllä
Lähellä olevat golfkentät 4
Etäisyys lentokentältä Lisbon Airport, 90 km
Etäisyys golfkentälle 900 m
Etäisyys suurempaan kaupunkiin Peniche, 20 km
Tapahtumat Kilpailut, retket jne.

Mitä matkaan sisältyy?

Alkaen: 0€

Finnairin suorat lennot Helsinki-Lissabon-Helsinki
sis. Matkatavaralaukun ja golfbägin kuljetuksen
7 yötä kahden hengen huoneessa viiden tähden Marriott-hotellissa
Puolihoito (aamiaiset ja 6 x päivällinen ei sis. juomia)
5 x green fee (3x Praia D’El Rey ja 2x West Cliffs)
Kuljetukset kohteessa
Matkanjohtajapalvelut ja opetus/ PGA Pro Marko Kumm

Turistivero
Monissa kohteissamme kaikista yöpymisistä hotelleissa peritään hotellivero. Vero peritään per makuuhuone/yö ja se maksetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää turistiverosta täältä.

Sää tällä hetkellä

weather-icon16.3℃

Praia D'El Rey Golf Club

”Maisema on juuri sellainen, jota me kenttien suunnittelijat yritämme aina luoda. Praia D’El Reyssa, kaikki tämä on luonnollista”, kuuluisa suunnittelija Cabell B. Robinson sanoo Praia D’El Reysta. Kenttä on arvioitu yhdeksi Euroopan parhaista ja se sijaitsee kauniissa maisemissa Atlantin valtamerellä. Kaiken lisäksi, reiät 12-15 tarjoavat uskomatonta golfelämystä, jota on erittäin vaikea unohtaa. Tämä kaikki tulee ehdottomasti itse kokea, jotta sen ymmärtää. Golfkenttä on todella monipuolinen. Se vaihtelee hieman kumpuilevasta puistokentästä klassiseen merinäköalalliseen luonnollisine hiekkabunkkereineen ja henkeäsalpaavine näkymineen. Praia D’El Rey tarjoaa mestaruuskentän ja sopii kaiken tyylisille pelaajille.

Tiedot

Golfkentän tyyppi Puisto-/merinäköalakenttä
Tietoa kentästä Par 73, 6176 5716 5232 4863
Driving range Nurmi- ja tekonurmialusta
Golfkentät lähialueella 4
Tasoitusraja 36
Golfkentän suunnittelija Cabell B. Robinson

West Cliffs Golf

West Cliffs sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Praia D’El Rey Golf Resortista ja tarjoaa unohtumattoman golfelämyksen. Luonto kentän ympärillä on uskomattoman kaunis ja melkein jokaiselta väylältä on upeat näkymät Atlantin yli. Kenttä kiemurtelee hiekkadyyneineen mäntyjen ja lehtopuiden läpi. Ja reiät 10-12 kulkevat niin läheltä merta, että Atlantista nousevat aallot on melkein käsin kosketeltavissa. West Cliffs avattiin vuonna 2017 ja etenkin tämä uusi kenttä antaa syyn palata Praia D’El Reyhin jo aiemmin siellä vierailleille. West Cliffs on Praia D’El Reyn ohella noussut yhdeksi Euroopan huipputason kentistä. Se on hieman haastavampi, mutta yhtä unohtumaton pelata ja sopii kaikille golfareille.

 

Tiedot

Golfkentän tyyppi Puisto-/merinäköalakenttä
Tietoa kentästä Par 72, 6382 5935 5564 5091 4533
Driving range Nurmi- ja tekonurmialusta
Golfkentät lähialueella 4
Tasoitusraja 36
Golfkentän suunnittelija Dye Design Group

Marriott Praia D'El Rey Golf & Beach Resort

Kun pelaat parhaimmalla golfkentällä, täytyy majoituksenkin olla samalla tasolla. Viiden tähden Marriott Hotel sijaitsee Praian rannikolla ja meren äärellä. Hotellilla vieraat vastaanotetaan hymyillen ja palvelu on erittäin korkeatasoista. Hotellissa on 179 huonetta, osassa näköala on suoraan merenrannalle, osa golfkentälle ja huoneet ovat laadukkaita. Asiakkaamme majoittuvat golf/garden view huoneissa, joissa on parveke tai terassi. Huoneet ovat sisustettu erittäin tyylikkäästi ja klassisesti. Marriott-hotellissa on tarjolla erilaisia aktiviteetteja – sisä- ja ulkouima-allas, kuntosali, spa, baareja ja useita eri tyylisiä ravintoloita. Jos etsit lomaltasi täydellistä nautintoa, olet löytänyt oikean paikan!

Tiedot

Standard starstarstarstarstar
Sijainti Golfkentän vieressä 900 m klubitalolta.
Huone 179 huonetta. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, tallelokero, minibaari, hiustenkuivain ym.
Tietoa Sisäuima-allas, ulkouima-allas (ei lämmitetty), spa, ravintola ym.
Wifi Hotellissa on langaton internet ilman lisämaksua.
Kartta Tutustu resortiin helposti. Katso Praia D'El Reyn kartta täältä.

Golfohjelma

Ryhmälle on varattu tiiajat etukäteen.

Golfopettaja informoi matkan alussa yhteisten opetustuokioiden tarkemmat ajankohdat sekä jakaa peliryhmät matkan aikana ja informoi tarkemmat peliryhmät ja lähtöajat koko ryhmälle.

 

Ryhmän ensimmäinen tiiaikalähtö:

Päivämäärä Golfkenttä Tiiajat
8.10.2023 Praia D’El Rey 12:40->
9.10.2023 West Cliffs 12:30->
10.10.2023 Praia D’El Rey 12:40->
12.10.2023 West Cliffs 12:40->
13.10.2023 Praia D’El Rey 12:40->

 

Ryhmän yhteiset teemaharjoitukset 2 x 1,5 tuntia järjestetään 8.10. ja 10.10. ennen kierroksia klo 9:30-11:00.

Ensimmäinen teemaharjoittelu rangella ja toinen lähipelialueella. Pro on läsnä harjoitusalueilla myös muina päivinä ennen pelikierroksia ja antaa vinkkejä halutessasi.

 

Lisäksi PGA Pro Marko Kumm pelaa ryhmän kanssa kentällä vaihtaen ryhmää päivittäin, jolloin hän ehtii pelata kaikkien kanssa täyden kierroksen antaen samalla peliopetusta kierroksen aikana.

Praia D'El Rey Golf Resort

Tiedustelu

Yhteystiedot

loading Request sent Request failed to send, please try again later or call us instead Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.